אתה מדבר בשמו? הוא בינתיים מסכים להוריד קצת בשכרו רק בשביל ברצלונה. הוא מרוויח מעל ל300 אלף פאונד בשבוע. וילה לא תקח חוזה כזה וגם לא 100 אלף פאונד פחות מזה על שחקן שהוא בגג שחקן סגל שנמצא בירידה פיזית גדולה. אם צריך לשער, הוא יושאל בסוף לאנשהו. אם נצליח למכור אותו זה הישג גדול.
לפי מה שראיתי, ראשפורד הרוויח בוילה 225 אלף בשבוע, והשני ברשימה הוא קמארה עם 150. אם ראשפורד היה רוצה היינו שומעים על ירידה בשכר. הוא טמבל לדעתי כי לבארסה יש ווינגרים קבועים. וילה יעד מעולה בשבילו להמשיך בצמיחה.
הסכום הזה שפורסם לא מדוייק ולא קיבל תימוכין באף מקור רציני. הם שילמו אומנם חלק הארי מהמשכורת שלו בחצי שנת השאלה הזאת אבל אנחנו גם מימנו חלק לא קטן שם. זה לא ממש ראשפורד לא רוצה. לוילה היה סעיף לקנות את השחקן ב40 מליון פאונד והם הודיעו היום שלא יממשו אותה. כלומר הוא לא קורץ להם ואני לא ממש יכול להאשים אותם. יקר מדי, מבוגר מדי, לא מסוג השחקנים שיעשו קריירה מאוחרת לתוך ה30.
ראשפורד בגיל מעולה להצליח. כבר עשית אותו בן 30 .. הצליח בוילה, אין עוררין, יכול להצליח יותר. הם זקוקים לאיכות וראינו את וילה עד בואו, הם לא הצליחו . יישארו עם אוננה מגווין ראמזי וכל הקישור האפור שיש להם. זו החלטה רעה לא לקנות אותו. אתה לא מאשים אותם? אני כן והעובדות בידיי.
ראשפורד בנסיגה פיזית חסרת תקדים, אני בספק אם הוא חוצה את גיל 30 כשחקן פריימרליג וזה שחקן שנשען כל כולו על אתלטיות. הוא התחיל בגיל ממש צעיר ושנים סחב התקפה של קבוצה נכה על הגב. נהיתה שם גיבנת, גם בשריר החשק וגם דרך האנשים שמקיפים אותו. מוסר העבודה הגבוה אף פעם לא היה שם הרי ועכשיו כשהוא בנסיגה פיזית אז אי אפשר שלא לשאול אם זו לא עסקה בסגנון של קאסמירו, של וואן אנד דאן. איך אני יודע את זה שהוא בנסיגה? הוא עומד על המדף כבר יותר מחצי שנה בסכום די מצחיק של 40 מליון פאונד ואף אחד לא נוגע בו. וילה אתמול מודיעה שהיא אפילו לא מממשת את הסעיף שהיה לה איתו. בוילה הוא היה שחקן סגל. נדע אם הם טעו או לא טעו כשיסתיים הקיץ. בטוח שיש על המדף בקיץ הזה שחקנים עדיפים עליו בהרבה. מאמבוומו(אולי לא יגיע לפיקים של ראשפורד הטוב מ2022 אבל היום הוא שחקן בעליה ויותר יציב ממנו), קודוס, קוניה, פרימפונג ועוד. אם תהוון כל אחד מהם שלוקח חוזה נמוך יותר(בלפחות 150 אלף פאונד בשבוע) אולי אפילו תשאר עם עודף. הוא מעלה כל כך הרבה סימני שאלה כשאתה רואה שאפילו ברצלונה שהוא מתכנן להגיע אליה לא מוכנה לשלם עליו, אולי השאלה עם חוזה נמוך. אני לא אתפלא אם בסוף יזרק לאנשהו בהשאלה כי בכל זאת הוא צריך לשחק.