האמירה של אבא שלה "לא אתפלא אם זו הבת שלי רומי שם בשלט" מבזה יותר מהשלט עצמו. להשתמש בבת שלך, ששוחררה מהשבי של חמאס, ככלי ניגוח בקבוצה היריבה שלך היא דוחה. אנחנו חיים בתקופה שמספיק שתרמוז שארגון/גוף/קבוצה פגעה או השפילה חטוף כדי להעיר את כל השדולות שירוצו יחד איתך. זה כמו שלא יכניסו אותי מסיבה מטעמי סלקציה, ואפרסם כתבה למחרת - "לא אתפלא אם גם את אלקנה לא היו מכניסים".
מישהו הולך לספר להם שדור שלם של בנים גדל על GTA - משחק שבו השחקן מגלם דמות של עבריין נמלט שמקבל ניקוד בין היתר על דריסה מכוונת של עוברי אורח תמימים? וצפה בדרגון בול זי - סדרה מצויירת שבה אלימות רצחנית היא דבר שבשגרה, כולל כלפי נשים וילדים? ובפוקימון - סדרת אנימציה נוספת שבה ילדים ומבוגרים כאחד מארגנים קרבות אלימים בין בעלי חיים? מישהו גם הולך לספר להם שאמהות של כל דמות שניה באירועי כדורגל מואשמות בעיסוק במקצוע העתיק בעולם? וששוטרים הם חלאות וממזרים? ושמועדוני כדורגל הנושאים את השם "הפועל" מואשמים בעיסוק בזנות + מוצצים לכל השכונה? ולא נשכח גם איחולים לכפרים ערביים בשריפות, איחולים ליו"ר של מועדון מסוים להתאבד, שירי שואה ואונס. וכל זה לפני שאמרנו מילה על שימוש באלימות פיזית. טהרנות צינית שחוצה כבר כל גבול אפשרי.
שים לב שאפילו לו אין מושג אם זה על הבת שלו. הוא אומר ״אני לא אתפלא״ כלומר שהוא לא בטוח ב-100 אחוז שזה עליה אבל עדיין שופך רעל ומסית נגד מועדון שלם. שמע הסרדינים האלה זה באמת הזן הכי נחות של האוהדים.
בקרוב נקבל גל של טורים וכתבות על התפאורה של אוהדי חיפה מיפי הנפש וטהרנים של העולם שבעיקר עסוקים במציצה עצמית וחשיבות יתר. הכי טוב זה פשוט להתעלם ולשדרג את התפאורה עם אותם טהרנים כמו שאורן הציע. כדורגל זה לא תיאטרון לטוב ולרע. מבאס על אבא של רומי גונן שאני מאמין שנפל למניפולציות של רכלנים סוג זין, המומחיות של תוכניות מהסוג של חמש באוויר.
לדעתי הוא די רצה ליפול למניפולציות האלה. השנאה של הסרדינים אלינו היא בלתי נתפסת, זה רגשי נחיתות חמורים. זה לא שונה מהשנאה של אוהדי הפועל למכבי.
לזכותו יאמר שהוא לא מכר אותנו עם גיא פלג, שם זה היה מקרה חשוב יותר מהמקרה הנוכחי. אין לי בעיה אם נוותר על השלט הזה בדרבים הבאים. הוא באמת חסר טעם
@Roma תקרא לי יפה נפש, לא אכפת לי, מה השלט הזה תורם למשחק או לאווירה? אני באמת ובתמים מנסה לחשוב מה חיובי בדגל הפריסה? את השאלה הזאת אני מפנה גם לאוהדי הקבוצה האחרים.
זה שלט דוחה אבל טבעם של קהלים בכדורגל זה להתבהם ולצפצף על ה-PC. זה כמו שהקהל של פיינורד עושה קולות של גז לקהל של איאקס. אתה רוצה להגיד לי שכל אוהדי פיינורד הם אנטישמים? סביר להניח שלא, אבל כשאתה רוצה לתקוע ליריבה אתה תוקע לה עד הסוף.