קלאסי פרימו, בא לטנף על מרדכי דוד ויוצא הומופוב בזוי https://x.com/moshe_primo/status/2016617350603080175?s=46
זה חלק מהדרישות לעבוד בערוץ הספורט בכל הקשור לכדורגל ישראלי. לא סתם זהבי הפך לפנים של הערוץ הזה. אני מסתכל על מחלקת הכדורסל ומקנא.
אני כבר לא צופה בערוץ הספורט אבל מדי פעם קופץ לי בטיקטוק קטעים מערוץ הקיבוץ של ליגת האלופות. יושבים שם בשיא הזחיחות אלי גוטמן, טל בן חיים ואיתי שכטר ופותחים בפסטיבל מספרי סיפורים. על מה אתם עפים על עצמכם כל כך, לא הובלתם את הנבחרת לשום דבר, לא הצלחתם באירופה, למה אתם חושבים שהסיפורים שלכם מעניינים מישהו. כשתיירי הנרי מספר על הימים בארסנל זה מעניין, כשקראגר מספר על הגמר באיסטנבול זה מעניין, כשאלי גוטמן מספר על זה שהוא ראה את יוסי אבוקסיס משתין במקלחת זה קצת פחות
Facebook לא מספיק הרס לנו את החוויה בערוצי טלויזיה מסוימים עכשיו הרבע מוח הזה הורס גם את הפודקסטים יחד עם הבן הכושל שלו.
דוגמא אחת מהיום רז וצנצי עושים סיקור אוהד להפועל באר שבע לאורך כל התוכנית בשישי ותוך כדי מתלוננים שבית"ר מקבלת סיקור אוהד בתקשורת
ד"א אין לברקו מקום בטופ 5, קודם מדליסטים אולימפים ואלופי אירופה בכדורסל, בעשירייה השנייה אפשר למצוא לו מקום