כמה דברים על ההפסד המשפיל 1.קירוש לך כבר הביתה! 2.חורחה ולדנו ,מתאים לו להיות המנהל המקצועי של אחי נצרת לא של ריאל מדריד! 3.סוף סוף ראול מקבל כדורים נורמליים וכובש 2 גולים לפחות משהו טוב יצא מהמשחק הזה 4.בקאהם דוגמנית 5.זידאן מתחיל להראות סימנים של זיקנה ....חבל .. 6.הלגרה ומחייה בלמים סוג ז ..... לא שזה חדש למישהו. נ.ב דל הורנו פשוט שחקן ענק מגיע לו להיות בנבחרת ספרד ביורו
אתם יודעים מה,עכשיו פתאום בברצלונה האוהדים והתקשורת ידברו על אליפות עוד השנה,בארסה שכל התקופה הזאת של המצחונות שיקחה בלי לחץ,היא ידעה שאליפות לא תהיה לה,עכשיו פתאום אומרים אליפות? ,זה יכניס אותם ללחץ הם ידעו שהם חייבים לנצח בכל משחק וזה לא סימן טוב.בארסה לא תעמוד בלחץ הזה.
בושה וחרפה ההפסד הזה !!! לא רק ההגנה מקרטעת, כל הקבוצה מקרטעת !!! משחק חלש מאוד של זידאן ובקהאם ובקיצור ביזיון !!! אפשר רק להתנחם בזה שרונאלדו יחזור (אני מקווה) במשחק הבא.... וביכולת הפשוט אדירה של קסיאס(למרות הרביעייה שספג) וגם בזה שראול חוזר לעצמו. לפי דעתי המאמן לא אשם במצב הזה, אלא ההנהלה שנוהגת במדיניות טיפשית של להביא רק כוכבים בעמדות הקישור וההתקפה ומזניחים את ההגנה...הנוער של ריאל לא יוכל להחזיק את הקבוצה לאורך זמן....השחקנים חייבים לתת מעצמם כמה שיותר (בעיקר זידאן שנעלם, בקהאם וגם גוטי שמאכזב) וההנהלה צריכה לחשוב על שינויים לקראת העונה הבאה. בכל מקרה...ריאל חייבים לצאת מהמשבר ולקחת לפחות אליפות או את ליגת האלופות... גם אם ריאל יצאו בלי תואר העונה(אכזבה גדולה מאוד) אני עדיין חושב שלא צריך להעיף את המאמן...אלא לבנות קבוצה חזקה יותר ורוצה יותר לעונה הבאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
שכח מזה, בסוף אפריל, ארבע או 5 מחזורים לסיום ברסה מגיע לברנביאו. כמו שזה נראה עכשיו הפער יקטן, והלחץ במשחק הזה יהיה כולו על המרנגס... לה קורוניה מובילה ונכון לעכשיו- 8 נקודות מריאל. איך נתנו לזה לקרות?!
עם כל ההתלהבות ועם כל הרצון להיות חלק ממנה, אני ממש לא רואה את בארסה מאיימת על האליפות של ריאל, וגם לא את ולנסיה הלוזרים. מדפור בכלל אין לריאל מה לדאוג, הפער מהם הוא באמת גדול מדי. מבחינה לוגית ולנסיה יהוו את האיום הגדול ביותר על ריאל, אבל ברור לכולם שחומר השחקנים של ריאל עדיף בהרבה, וברגעי ההכרעה כולם יודעים שריאל יפתחו מבערים (וברוך השם יש להם וואחד מבערים עם כל הגלקטיקוס המרגיזים שלהם) ויברחו לליגה. ובקשר לבארסה - מתי היתה הפעם האחרונה שבארסה ניצחה בברנבאו? ומה גורם לכם לחשוב שההגנה של בארסה יותר טובה מזו של ריאל? שתי קבוצות עם התקפות מדהימות והגנות איומות, רק שההתקפה של ריאל קצת (הרבה) יותר מדהימה, ולכן היא עדיפה. בינינו המחשבה על אולגר ומארקז מול ראול ורונאלדו גורמת לשערות בית-השחי שלי לסמור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx . בקיצור, אומנם יפה שיש סוף סוף קצת מתח בליגה הספרדית למרות שלכאורה כלל לא אמור להיות, אבל אל תספידו את מכבי ת"א של הכדורגל האירופאי כל-כך מהר....
הללויה בילבאו! אליפות, לא אליפות, זה מסובך מדי. בואו קודם כל נחגוג הפסד של ריאל מדריד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ראיתי את המשחק באופן בלתי מרוכז ובמצב שכרות, אז קחו את כל הערותיי בערבון מוגבל. קודם כל, ח"ח לבאסקים על הופעה נהדרת. חשבתי שהם ישברו כאשר ראול כבש את השוויון, אך הם המשיכו לשחק היטב. סוף סוף יש מחליף ראוי למיצ'ל סלגאדו בנבחרת. אך באמת, ככה משחקת ריאל מדריד? איך הם מרשים לקבוצה, ועוד פעמיים (!), להבקיע לאחר הרמה של מצב נייח ממרכז המגרש? זה הרי הכדור שהכי קל להגנה להרחיק! הלגרה היה איום ונורא. הבן אדם פשוט מבוזבז בעמדת הבלם, בייחוד לאור היכולות המצויינות שלו כקשר אחורי. מישהו במדריד צריך להתעשת מהר. בכלל, נראה לי ששחקני ריאל מדריד לא מבינים את מצבם, או שפשוט לא יודעים מה לעשות בלי רונאלדו. האם קבוצת הכוכבים של ריאל מדריד הפכה לרונאלדו ועוד עשר? איפה הריצה האלכסונית של פיגו? ההצטרפות להתקפה של בקהאם? על הפנים. בארסה תקח אליפות? לא יודע. בכושר הנוכחי, אולי. הכל כמובן תלוי במחשק ב"סנטיאגו ברנבאו". סוף סוף, כאשר על כף המאזניים יותר מכבוד קטלוני, יוכל המשחק הזה להצדיק את הכינוי שקיבל מג'ימי בארנס - "The motherfucker of them all". וזה כבר סיבה למסיבה. אך, כמובן, בל נשכח את ולנסיה, שהיום צריכה לצמצם את הפער עד לנקודה אחת בלבד ותהנה מלוח משחקים קליל. זאת היא האלופה שבדרך. מה פתאום "בלי לחץ"??? המטרה המוצהרת של חואן לאפורטה, נשיא בארסה, הייתה מקום רביעי - העפלה לליגת האלופות. כאשר ברצלונה החלה בשרשרת הנצחונות, היא הייתה במקום השביעי. לזה קורא "בלי לחץ"? 1998, 3-2 (ריבאלדו, לואיס אנריקה [בחזרה שלו למדריד. איזה פרובקציות חמודות הוא עשה להם] וג'אובני כבשו). מאז, בארסה הפסידה בברנבאו פעמיים וסיימה ארבעה פעמים בתיקו (כאשר בפעם אחת נגזל מברצלונה שער ניצחון חוקי למנהדרין של ריבאלדו עמוק בתוספת הזמן). לא נראה לי כמו מאזן כל כך רע. וכמו שכולנו יודעים, בסופרקלסיקו הכל אפשרי. נראה לי שהתשובה כאן אלמנטרית מאוד - קרלס פויול, המגן הטוב בעולם. כל השאר חרא, פה אין ספק, אבל בגלל זה פויול עושה עבודה של ארבע, בעוד ראול בראבו עושה עבודה של רבע. קסיאס הוא כמובן גורם משמעותי גם כן, אך גם ולדז שוער יציב למדי. זה החלק הבעייתי פה. תמיד האמנתי בטענה הזו. עד השבוע האחרון. עד עכשיו, אם ריאל מדריד איבדו נקודות, זה היה בגלל זלזול נטו. אבל בגמר הגביע מול סראגוסה ואתמול ב"סאן-ממס" הם התאמצו. הם לא שיחקו בהליכה בידיעה שהנצחון יגיע. אבל הם הפסידו בכל זאת. מסתבר שאפשר לנצח ריאל מדריד לא מזלזת. ועוד יש להם בדרך מפגשים עם רונלדיניו, טורס וואלרון.
ההרכבים למשחק החשוב שלנו הערב מול סוסיאדאד http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/2...YBA01M1.Xxx.Xxx
בארצ'יק, הסכמתי עם כל מילה. אי חושב שהמערך של רייקארד זה לא הכי טוב שניתן להפיק אבל מילא. הייתי מעדיף לראות את דווידס מנקה את השטח מאחורה ואת ג'רארד או אינייסטה באמצע.
אחחח... איתי לפעמים אני פשוט נרגש מהאנלוגיות ואלגוריות שלך.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ריאל מדריד ניצבת בפני בעיה גדולה, בקצב הזה האליפות יכולה להשמט מידינו. ואם (וכאשר) זה יקרה אני קורא לפטר את קירוש, להחזיר לאלתר את דל בוסקה, ולעשות מהפכה בסגל, כל מי שפרימדונה ולא רץ הביתה, ספסל נורמלי, פיגו לקטאר, בקהאם למסלול דוגמנות במילאנו, וכן הלאה. הסגל של ריאל אמור להתבסס על הציר ראול-זידאן-הלגרה. כאשר אין עוררין על סלגדו ורוברטו קרלוס וכמובן קסיאס. פיגו הביתה, חואקין או רורבט פירס. סולארי, יכול להשאר אבל צריך ללמוד לשחרר כדור בזמן. רונאלדו מצידי שילך, אף פעם לא ממש רציתי אותו בריאל, יוחזר מוריינטס מהגלות. זה לא שראול לא בכושר, אומנם יש ירידה ביכולת שלו, אבל ראול חייב חלוץ לידו, הוא לא חלוץ מטרה קלאסי, בגלל זה השילוב עם מוריינטס, שאומנם לא מגדולי החלוצים בעולם, היה נהדר, כי זה השאיר מקום לשניהם. ראול לא יכול לשחק לבד כחלוץ, וראו את זה טוב מאוד אתמול. שני שערים זה יפה, אבל הפסדנו. לדעתי האשם המרכזי הוא קירוש, הוא בנה קבוצה שהתחילה חזק מאוד, אבל ידוע שהוא מאמן שמפספס בחילופים, וגם אין לו כל כך מי להחליף. אתם יודעים מה? אולי לא רק הוא האשם, ולדאנו ופרז היו מזמן חייבים להרחיב את הסגל, כל העזיבה ההמונית: מקללה, קאמפו, היירו, קרנקה, סלאדס, קוסנסאו וכו, פגעו קשה בריאל. זידאן אומנם השחקן הכי טוב בעולם (לדעתי , לא להתחיל לריב על זה עכשיו) אבל גם לו יש גבול פיזי מסוים, ואם אין מחליפים ברמה ראויה (לא לפגוע בכבודו העצום של חואן פראן) העסק לא ידפוק. תודה. יום נעים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx רק בשביל השעשוע ככה נראתי אחרי שריקת הסיום: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
לא הייתי אומר שבארסה תיקח אליפות, היא מגיעה לברנבאו בסוף אפריל ואם היא רוצה אליפות היא חייבת לנצח אז. במידה שהיא מפסידה וסביר שזה מה שייקרה, אפשר יהיה לומר שהתעוררתם מאוחר מדי. בכל אופן, שלושת משחקינו הבאים קלים, לפחות על הנייר, ואהיה מאוכזב אם לא נשיג את תשע הנקודות המיוחלות. סביליה בבית, אלבסטה בחוץ ואוסאסונה בבית. איבוד נקודות באחד מהמפגשים הללו לא בא בחשבון. לאחר מכן מגיע השלב הקשה - אתלטיקו מדריד בויסנטה קלדרון - משחק שכנראה ישפיע על האליפות ויכול להיות שעבור אתלטיקו על גביע אופ"א. תהיה מלחמה, אתלטיקו תמיד תשמח להרוס. כמו שזה נראה היום קשה לי להאמין שנצא משם עם ניצחון אך אולי שלושה נצחונות רצופים יביאו איתם שינוי. אח"כ הסופר קלסיקו, בארסה בברנבאו ואז אנחנו בריאזור, משחק לא פשוט. רק לאחר שלושת המשחקים האלה שבהם אנו אמורים להתקל בקשיים יגיעו שלושה קלים יחסית - מאיורקה אצלנו בברנבאו, מורסיה בקונדומינה וסוסיאדד אצלנו. לולנסיה, לעומת זאת, יש לוח משחקים קליל הכולל משחקים כמו מורסיה (שאיבדה עניין) וסוסיאדד בבית. בארסה? קודם שינצחו היום, אחר כך נדבר. וזוכרים מה אמרתי בתחילת העונה? הקבוצות הגדולות ייבכו על איבודי הנקודות שלהן בהתחלה, איבודי נקודות שנבעו מזלזול מוחלט. מהכנה לא נכונה למשחקים. והנה, אמש ריאל שילמה. לא ייתכן שקבוצה שרצה לאליפות תחטוף 7 שערים ב-2 משחקים. לא יכול להיות. למה לא הביאו חיזוק להגנה בינואר? למה? הרי היה ברור שאי העומק בספסל וההגנה הרעועה ייפגעו בנו. כך ניבאו כולם. נו טוב, לפחות ראול כבש צמד. נתנחם בזה. אה ושמעו בדיחה - אחרי המשחק קירוש אמר שהתוצאה לא הוגנת. אני באיזושהי מידה מסכים איתו - היה צריך להגמר 2-10 (וזה היה קורה אילולא סאן איקר). אדיוט. לגבי משחקי היום - מצפים לנו קרבות עזים במיוחד. יש דרבי אנדלוסי בו יילחמו על כרטיס לזירה האירופאית. בסביליה ייחזור לשחק דריו סילבה, שלא שיחק בשני המחזורים האחרונים בשל מתיחת שריר, וראו מול מי - מול קבוצתו לשעבר. דווקא ג'וליו ססאר באפטיסטה לא יישחק עקב צבירת חמישה צהובים. במלאגה - חואנדה ראמוס ככל הנראה ייאלץ להסתדר ללא סרחיו פאולו ברבוסה ומרסלו רומרו - שניהם פצועים. שני משחקים נוספים מעניינים הם בין סראגוסה לאספניול ובין אלבסטה לויאדוליד, כל קבוצה חייבת נקודות על מנת להתרחק קצת יותר מן התחתית הבוערת. יהיה חם. מה עוד? סלטה בסרדינרו לקרב של להיות או לחדול - יהיה קשה מאד לחזור במקרה של הפסד. נקווה עבורם. אוסאסונה נגד ויאריאל זה עוד משחק בו שתי הקבוצות נאבקות על מקום באופ"א וכמובן לא שכחתי את ולנסיה - מאיורקה (אל תפסלו הפתעה של מאיורקה!) ובארסה - סוסיאדד (TRT1 - דווקא היום החלטתם לא לשדר?). אגב סוסיאדד, דנואה הזמין למשחק את מארקל ברגרה - שחקן נבחרת ספרד עד גיל 17. הוא הצטיין באליפות העולם עד גיל זה... נקווה שהוא ייקבל הזדמנות היום, אולי הוא יעזור. זהו. לסיום, נחזור למשחקי אתמול ונאחל לטורס מזל טוב על השער, על הניצחון ועל היומולדת.
שימו לב למפגש בין סראגוסה ואספניול. שתי קבוצות שמשחקות כדורגל פתוח ושוטף במחזורים האחרונים. כמו כן, צפו למבול שערים בין סלטה לראסינג סאנאטדר, שתי קבוצות נטולות הגנה.
טוב, שרשרת המשחקים האחרונה של ריאל בהחלט גרמה לי להאמין שיש מצב שהם לא יזכו באליפות בעונה הזו. ולנסיה (ואפשר גם להזכיר את בארסה?) מהווה איום ממשי על ריאל מדריד. ההגנה של ריאל פשוט איומה, והם אפילו לא יכולים לתרץ בחסרונו של רונאלדו, כי ראינו שכשרונאלדו לא שיחק אז ראול בא לידי ביטוי, וראול גם כבש צמד, אך ריאל ספגה 4, 4 שערים! האם אלוהים לא לבן?
במקביל לחגיגה של בילבאו אתמול,חגגו גם בריאזור. דפורטיבו לה קורוניה ניצחה 1-0 קטן את מורוסיה לעיני 25 אלף צופים משער של קאפדבילה בדקה ה39. http://www.marca.com/ficheros/marca/fotos04/Deportivo/capdevila_cara_2003..Xxx אתלטיקו מדריד,ניצחה בויסנטה קלדרון 2-1 את בטיס. פאנוביץ העלה ל1-0 את אתלטיקו 6 דקות מפתיחת המחצית השנייה. חואקין השווה בדקה ה68,אבל פרננדו טורס לא נתן לחבר'ה של חואקין לחגוג יותר מדי וכבר אחרי דקה קבע 2-1,בסיום. http://www.marca.com/fotos04/atletico04/torres210304.Xxx
רונאלדיניו יחגוג היום במשחק מול סוסידאד יום הולדת 24. http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugadores/futbol/Ronaldinho/210304_dinhocumple_gran.Xxx האם הערוץ הטורקי שכל כך מחבב את סוסידאד ישדר את המשחק שלה היום בקאמפ נואו ... ?
לא. רשמתי את זה בהודעה הקודמת שלי בעמוד השני. הסתכל שם. בינתיים 0-1 לאלבסטה משער של ארנדה (אלא מי?), 0-1 לסראגוסה משער של וילה (אלא מי?) ו-0-1 לראסינג משער של אלברז. דקה 26 בכל המשחקים המשוחקים כעת.