היום גיליתי שהשוער בית"ר קריית אתא שספג 32 שערים במשחק ליגה ג' לא אחר מאשר שי דהן. הבחור בכלל עשה קריירה כחלוץ בליגות נמוכות והוא יליד 81. אוהדי מכבי חיפה אולי זוכרים אותו כקורע רשתות בנוער בסוף שנות התשעים. אברם נתן לו 2 הופעות ליגה באליפות של 00/01. ההופעה הראשונה ביניהן במשחק הזה בו הבנתי שיעקובו שחקן מיוחד. עונת 2000/01, מחזור 22 - הפועל פ"ת-מכבי חיפה 3:2 - YouTube ההופעה השנייה מול אשדוד כעבור שבועיים. 0:0. הייתה גם ליגת מילואים אז והוא גם הרבה לכבוש בה.
32 גולים במשחק אחד? גבר זה שאתה חלוץ לא מוצלח לא אומר שאתה צריך לחפש בכח תפקיד אחר רק כדי להשאר בכדורגל
מכבי חיפה החתימה את הברזילאי הראשון שלה רק בינואר 2004 - מרקוס פאולו אלבס. למרות זאת, הכי הרבה ברזילאים באו אליה על תקן זרים - 13. אחד יותר מאוקראינים (סירוטה בא על תקן מקומי).
האח של דריקס זה לא רק שם של סרט אלא גם היה אחד כזה בכדורגל, עשה קריירה בליגה הראשונה עוד לפני שאלי עלה לבוגרים, בין היתר לקח גביע עם הפועל כפר סבא
הדוד איוון הפסיד בכל חמשת משחקי הליגה שלו למכבי חיפה - 3 פעמים במדי הפועל פ"ת ופעמיים במדי צפרירים. אפילו הפסיד למכבי חיפה בפנדלים בגביע, במדי הפועל פ"ת. ?????? ????? האחיין מרקו נכנס 8 דקות לסיום במדי ראקוב ולא הושיע.
אתמול נערך ה"דרבי הג'מייקני" החמישי בתולדות הליגה. שלושת הראשונים התקיימו בעונת 1989/90 בין מכבי נתניה של פיטר קרגיל ז"ל לבית"ר של פול דיוויס. האחרון ניצח פעמיים ומשחק אחד נגמר בתיקו. שניהם גם שותפו לקמפיין עליה למונדיאל 1998 של נבחרתם, כאשר קרגיל גם שיחק בטורניר עצמו ואילו דיוויס לא זומן. המשחק הרביעי היה במח' 27 של עונת 2020/21 כאשר מכבי נתניה שפתחה עם קוון פרייטר סיימה ב -0:0 ביתי מול סכנין, במדיה נכנס דיין קלי כמחליף.