הליגה ההולנדית 25/26 - עוד אליפות קלה לפ.ס.וו. אלקמאר עם הגביע. אייאקס מאכזבת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. c_web Member

מה קורה עם צ'. שרי?
    שי, זה רציני או כותרות מוגזמות בישראל?

2. alexshw Member

1 באפריל ארוך

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@c_web
    לא ממש קראתי מה כתוב בתקשורת בארץ, אבל כעיקרון יש פה עניין ביוקרטי שבסוף ייפתרו אותו. קשה לי להאמין שקבוצות יקבלו עונש. בעיניי זה ממש מוגזם. שרי פשוט יכול בסוף השבוע לשחק.

מה שמעניין בכל הנושא הזה שמדברים על מדינות כמו סורינאם, אינדונזיה, וכף ורדה. לא על מרוקו וטורקיה. כנראה יש להם הסדר אחר. אגב, לשחקני האיים האנטיליים אין בעיה כי הם עדיין נחשבים להולנדים. האיים חלק מהממלכה ההולנדית. סורינאם קיבלה עצמאות בסוף שנות השבעים של המאה הקודם.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/26
    Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כבר הרבה מה להגיד. אייאקס מפסידה בבית לטוונטה ומסתבכת עם אפשרות של משחקי פלייאוף. האמת, אני נורא מתוסכל וכועס על מצב הקבוצה, אבל כשקורה מה קורה בארץ ובעולם אני מרגיש שיש דברים יותר חשובים מכדורגל...

מקצועית העניין מאד פשוט. הקבוצה ברמה מאד ירודה וברור שאין לאיש ביטחון עצמי גבוה. לא אופתע אם נסיים את העונה בבושה אחת גדולה בפלייאוף. אנחנו צריכים להבנות מחדש ולך תדעו אולי עונה ללא כדורגל אירופאי יגרום לאיזה זעזוע.

המצב מאד קשה, אבל כמו שאני אומר, יש כרגע דברים יותר חשובים מאייאקס...

Ajax Amsterdam, AFCA ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ מפסידה 3-0 לשאחטר בפולין. ההערכה שלי היא שהנזק נעשה, אבל יש עוד גומלין בהולנד.

יורטי מוקיו העריך את החוזה באייאקס עד 2031. הקשר הבלגי הצעיר שקל לעזוב בקיץ, אבל החליט (בנתיים) להשאר.

Ajax Amsterdam ו-AFCA אוהבים את זה.
  6. c_web Member

מסיימים את הקמפיין באירופה עם 2:2 ביתי.
    המאמן שלנו החליט לתת מנוחה לכל שחקני ההרכב הראשון בהחלטה תמוהה יש יגידו.
    אבל כל העיניים לגמר ביום א' נגד ניימיכן. הפעם אני לא אהיה שם, מה שמגדיל את הסיכויים שלנו לקחת את זה.
    אין ספק ש- NEC פייבוריטית ואם יש מגיע בכדורגל, מגיע להם להניף.

AFCA, de Middenweg ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ראית, @c_web ? כנראה שאתה היית הבעיה.

ברכות חמות. חבל על ניימכן, המעמד היה גדול עליה. ברכות לאלקמאר.

AFCA אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותי בעיקר מעניין איך המפסידה תצליח להתרומם מההפסד הזה? האם בניימייכן איבדו את הביטחון אחרי שהם חטפו חמישייה או שמה הם אומרים שלפחות שני שערים כבר הגיעו כשהמשחק היה גמור?

9. c_web Member

ערב חלומי היה ביום א', איזה טירוף של גמר. כואב לי שלא הייתי שם אבל אין מאושר ממני לחוות תואר אחרי 13 שנה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  10. Andrei Kanchelskis Member

האם הזכייה בגביע של אלקמאר הבטיחה לאייאקס כרטיס וודאי לליגה האירופית?

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

התשובה היא לא. במצב רגיל מקומות 5-8 יתמודדו בפלייאוף על הכרטיס למוקדמות הליגה הקונפדרצית . אייאקס מדורגת עכשיו במקום החמישי...AZ שיש לה עכשיו כרטיס לאירופה תצטרך לסיים מינימום במקום הרביעי כדי שקבוצה אחרת לא צריכה להתמודד בפלייאוף.

ידיעה גם לא משמחת בשביל אוהדי אייאקס. אם נצטרך לשחק בפלייאוף המשחקים הביתיים יתקיימו בוולנדהם. היוהאן קרויף ארינה יהיה אז תפוס בגלל שבין היתר הארי סטיילס בא להופיע....

חדשות מכיוון דרום רוטרדם. המנהל הכללי/מנג'ר טכני, דניס טה קלוסה, יעזוב בקיץ את תפקידו. האיש כבר נמצא זמן מה תחת אש בגלל ההישגים הספורטיביים המאד לא משכנעים. אחד מעוזרי המאמנים, רנה האקה, גם עוזב. אני מנחש שגם ואן פרסי יעזוב בטח אם לא ישיג כרטיס לליגת האלופות.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קבוצה גרועה, עונה מזעזעת - אבל היי, לפחות הבקענו את שער העונה.

חוטס.

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחנו 2-0 במשחק שמאד הזכיר את הקבוצה מימי פאריולי. חצי ראשון בינוני, אבל עם שני שערים זכות. חצי שני הגנה, הגנה, הגנה. אני מקבל את זה כרגע כי המצב מאד לא נעים, אבל חסר לנו פשוט המון איכות. נצטרך לראות מה יקרה בשלושת המחזורים הקרובים כדי לא ליפול בטעות לפלייאוף כי אחרת אנחנו באמת עוד נסתבך. משחקים ביתיים מול פ.ס וו, ואוטרכט וסיום הליגה מול היירנביין בחוץ.

נקווה לטוב...
    אגב 1-1 במשחק מאד חשוב בין טוונטה לנק ניימייכן.
    עריכה
    שוער נק ניימייכן מציל בתוספת הזמן של המשחק את קבוצתו מהפסד. מבחינתי ראינו הערב את שער העונה של חודטס והצלת העונה של גרקס.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/26
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקרב על המקום השלישי מתחמם מדי מחזור. אייאקס צריכה שער בדקה ה-92 של חודטס כדי לקחת נקודה מהאלופה שהגיעה לאמסטרדם אחרי גיחה קצרה לחו"ל. האמת שזה פשוט מביך שלא ניצחנו בידיעה שגם פרסיץ וסאייבאיירי לא שיחקו.

נק ניימייכן גם מסיימת בתיקו ביתי. טלסטאר מצליחה להחזיק מעמד עד לעשר הדקות האחרונות, אבל שרי משווה בשלב קריטי של המשחק. המארחת עוד מבקיעה שער נוסף, אבל הוא נפסל בגלל נבדל.

טוונטה שיכולה לעבור מחר בטבלה גם את NEC, וגם את אייאקס צריכה לנצח באלקמאר.

AFCA אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד מנצחת היום בקושי רב בחוץ את פורטונה סיטארד 2-1 ונראית כקבוצה שתסיים שנייה. במשחק האחרון במחזור הובילה טוונטה בחוץ באלקמאר עד שהאח הצעיר של קופמיינרס משווה (2-2). מה זה אומר? שש נקודות מול אוטרכט והיירנביין ואייאקס באירופה...קיבלנו עכשיו מתנה קטנה מ-AZ אז אולי כדאי שהשחקנים יתנו מאתיים אחוז בשני המשחקים האחרונים....