אני לא סגור לגבי כפר שלם והפועל כפ"ס, אם הן יכולות לעלות ליגה. הן לא מוגדרות כקבוצות בת של מכבי ת"א ומכבי חיפה (בהתאמה)? כפ"ס אגב, ללא אברמהס היא די נחלשה. להיאבק מול כפ"ס על המקום השני מחזיר אותי אחורה בזמן. חסר לי שם בני יהודה, הפועל ר"ג והפועל ב"ש.
האצטדיון של הרצליה בקרוב יקבל אישור לארח משחקי ליגה לאומית. הייתה תכנית לחדש את האצטדיון ולהיערך לליגת העל (לאו דווקא בשביל הרצליה, אלא בשביל קבוצות אחרות מאיזור השרון שיצטרכו) אבל זה נפל בנתיים לטובת בניית ארנת כדורסל צמוד לאצטדיון.
כשנשאל על כך בישיבת מועצה רק לפני שבועיים כבוד ראש העיר הצהיר בכבודו ובעצמו שהקבוצה לא תעלה ליגה. אין מה לבנות עליהם. אני לא חושב שיש מניעה כלשהי מכפר שלם או כפר סבא לעלות.
הרצליה וראשון מעולות והן מסוגלות לעלות אפילו יחד. (סליחה מכפר סבא שלא מכליל אותה. ככה זה כשמעדיפים להיות קבוצת בת במקום להיות מוחברים לאוהדים. היא לא תחזיק מעמד בצמרת) על מכבי פתח תקווה לחשוש מתסריט שכזה על עכו להתחיל ללמוד מטעויות שהיו בקיץ ומהר (בעיקר מאוכזב ממה שנקש בנה כי זה מישהו שאני מייחל בכל רגע שיחזור אלינו בדלת הראשית) על בני יהודה לקוות שלא ירדו לליגה א.
הפגישה הייתה לפני כמה ימים ולא דובר שם על הספורט. מה שכן דובר זה שהאצטדיון כרגע מתאים להפועל הרצליה בליגה א, ושהארנה תשתלט על החניה שם.
מאי 2024: בני יהודה מחליטה להיפרד מעומר פרץ. זהו, אין צורך בעוד הסבר למצבה היום. אגב, תמיר ברמן זה ישראל כהן החדש. אם זה היה קורה בסוף הסיבוב השני לפני פלייאוף תחתון זה היה מרסק אותם סופית לליגה א'. יופי של ניצחון להפועל עכו. אם יעשו ינואר טוב יוכלו לחזור למאבק על העלייה. מאמין שנקש יודע את מי להביא.
מכבי יפו ומכבי הרצליה התקפה 2 הכי טובה בליגה, יפו יכולה לסיים את המחזור מתחת לקו האדום, הרצליה מקם 2 פער 3 נק' ממקום 3. אילון ירושלמי לא כבש מאז הפגרה, אין להרצליה מספיק סקוררים. ליגה לאומית מהחלשות שראיתי, העלייה על הרצפה. יפו... רוי ברנס ונתנאל דלויה השוערים שלהם, מה הפלא שהם הגנה הכי גרועה בליגה בפער ? מה הפלא שכל משחק הם מתחלפים בשער ? שוערים מחליפים של קבוצות גדולות, יצרו לעצמם שם, אוברטיידים. מתן בן יעקב וגיל יצחק מעל כולם ביפו, גיל יצחק בדרך להיות 3 בהיסטוריה בכיבושים בלאומית, פער 40 שערים ממקום 1.