המחזור השני בבונדסליגה

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Aug 18, 2006.

  1. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    לא יצא לי עוד להגיב על המחזור השני בליגה הגרמנית אז אעשה זאת עכשיו ברשותיכם.

    וורדר ברמן הראתה לנו שוב שמתבשל שם משהו גדול. הקבוצה חזרה בפעם השנייה מפיגור, לניצחון. זה חשוב מאוד שקבוצה לא נכנסת ללחץ שהיא בפיגור וממשיכה לשחק את הכדורגל החיובי שלה ולא מתחילה להעיף כדורים או להשתגע. קבוצה של קאמבקים נהיית פה. לברקוזן עלתה להיתרון אחרי פנדל מוצדק, משער של פרייר. שמעתי היו גם דקות טובות ללברקוזן, אבל לא נורא. דייגו הברזילאי בישל לקלוסה בראש שער גדול ממצב נייח. לא האמנתי איך קלוסה התמקם נפלא כל-כך, אבל זה קלוסה, כובש מכל מקום עם הראש. דייגו הברזילאי שהגיע מפורטו אחראי גם לשער השני אחרי שצחק על שחקן הגנה ועבר אותו בקלות ובישל את השער השני לאלמיידה.
    ההתקפה מסחררת עם ממוצע של שלושה שערים למשחק, אבל ההגנה סופגת. זה יקיח זמן עד שהכל ייתחבר גם בחלק ההגנתי.

    באיירן מינכן ניצחה בפעם השנייה גם היא, 2-1 בינוני מאוד אצל בוכום העולה החדשה, שהפסידה 2-1 גם שבוע שעבר. רוי מקאיי שאנחנו מדברים עליו פה הרבה מאוד, כבש את הראשון לבאיירן מינכן. שער שני לבחור בשבועיים, האם מקאיי מתכנן לנו עונה סטייל לה קורוניה ב2003 שהוא הפציץ כולל שלושער באיצטדיון האולימפי במינכן? לא נראה לי, אבל הוא מבקיע בינתיים. בוכום השוותה משער אחרי שהכדור עבר לאוליבר קאן מתחת לגוף(הוא לא מצליח להימנע מהגולים האלה), אבל פליפ להאם שכבש את השער הראשון של גרמניה במונדיאל והיה מצטיין בנבחרת גרמניה, ניצח את המשחק.

    שטוטגארט השיגה את הניצחון הראשון שלה העונה אחרי שבילפלד בחוץ עשתה לה חיים קשים מאוד. פעמיים היא הובילה וספגה, אבל קאסוה הצליח לחתום את תוצאת המשחק.

    המבורג ממשיכה לזייף וסיימה בתיקו 2-2 עם קבוצת תחתית. המבורג הובילה 1-0 וכמעט הפסידה את המשחק אבל דה יונג השווה. משהו לא טוב עובר על הקבוצה הזו, 2 נקודות בשני מחזורים.

    הרטה ברלין עשתה היא את תוצאת המחזור עם 4-0 על האנובר. פנטליץ בלט שם עם צמד, אחד משחקני האנובר הורחק בנוסף. יום שחור להאנובר.

    נירנברג ממוקמת במקום הראשון, אבל כמובן שהיא לא תגמור שם את העונה. אני רואה אותה יורדת מספר מקומות מקסימום עוד חמישה מחזורים. הקבוצה המפתיעה שקרעה את שטוטגארט 3-0 בשבוע שעבר(סליחה לירן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), ניצחה גם את בורוסיה מינשנגלדבאך 1-0 בבית. היא מובילה בגלל הפרש שערים עדיף, היא עדיין לא ספגה.
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    לא מתחת לגוף ולא נעליים (אל תאמין למה שאתה קורא בקשר לכדורגל הגרמני בעיתונים ואתרי האינטרנט בארץ). השער לא באשמתו והוא גם לא יכול היה למנוע אותו. מישהו הכניס לחלוץ פס עומק אלכסוני (ליד הרגליים של לוסיו) כשווילי סניול שובר את הנבדל, החלוץ רץ משמאל לימין פגש את הכדור בערך 11 מטר מהשער בעט אותו לכיוון הנגדי שטוח בין הרגליים של סניול שהספיק להגיע ולנסות למנוע את השער בגליץ' ואולי קאן שיצא פשוט לא הצליח להגיע עד הכדור שעבר סנטימטר ממנו. אל תנסו לבנות תאוריות על קאן. הוא בכושר מצויין (ראינו את זה גם בשבוע שעבר ובמשחקי ההכנה, גם בנבחרת במשחק ששיחק וגם בעונה שעברה). האשמים בגול הם סניול 80% (שבירת נבדל וגליץ' לא מוצלח) ולוסיו החור 20% שיכול היה להתאמץ קצת יותר ולקחת את מסירת העומק.

    אולי קאן עדיין אחד הטובים בעולם (וגם היום אני חושב שהוא יותר טוב באופן כללי מלהמאן).


     
  3. אפנברג Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    3,689
    Likes Received:
    128
    הנה קישור לנבחרת המחזור השני של הבונדסליגה, לפי ה"בילד":

    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bund...-des-tages.html

    אנו שלחנו את פיליפ להם לנבחרת הזו. רוזנר שלנו שלח 2 שחקנים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  4. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3,900
    Gender:
    Male
    אגב, פאנטליץ' החלוץ הסרבי של הרטה מאוד מרשים אותי, גם בעונה שעברה הוא הראה ניצוצות, אבל העונה הוא השתפר עוד וגם בנבחרת, בעיקר במשחק מול צ'כיה פשוט נהנתי ממנו.
     
  5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    was haben die verdammte Scchidsrichrer gegen meine VFB???? 2 Ungerechte Rote Karte ? im Ersten spielteg im Zustand von0-0 hatten wir 100 % 11 Meter verdient, Zum kotzen! ohne die Schiries haetten wir gegen FCN nicht verloren und Arminia Kantersieg beschert

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
     
  6. Makaay#10 Member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    0
    סאמק לפחות תרשום באנגלית ,זה כמו כתב חרטומים בשבילי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
     
  7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    עזוב אותך. סתם מתבכיין על השופטים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אסף, מצטער אבל אנגלית באותו הרגע ממש לא היה לי בראש.

    נדב, בשיא האובייקטיביות ישנה מגמה מסויימת של השופטים בשני המחזורים הראשונים להיכנס בשטוטגארט, ושוב אני אומר מול נירנברג במצב של 0-0 האמא והאבא של הפנדלים הגיע לשטוטגארט , השופט התעלם, מול בילפלד, לא היגע אדום לאוסוריו ( אם נתעלם לרגע בכלל מהעובדה שהכדור פגע לו בכתף) משתי מטר לעולם לא יכל אוסוריו גם אם היה רוצה לקחת את הכדור עם היד ! לגבי הצהוב השני לדה סילבה, אני עוד מוכן להתפשר ולהגיד מקרה גבולי , גם אם המצלמות הוכיחו שוה בכלל לא נגע בשחקן של בילפלד. אני מאד מקווה שגם אם נפסיד מול דורטמונד לשופטים לא יהיה יד בזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx