המחזור ה13 בבונדסליגה

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Nov 8, 2007.

  1. הגבר באדום Member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    דווקא השער היה חוקי.

    בגול השלישי אפשר היה לראות את השערורייתיות של הגנת באיירן. גומז יכל לחכות עוד חצי שעה ברחבה וגם אחרי כן היה כובש.
     
  2. הגבר באדום Member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    עוד ערב ענק לדיאגו. איזה גול בדקה ה-25!!!!!!! הקפיץ מעל לשוער באומנות של רונלדיניו!

    רק חבל שלא מגלה את אותה היכולת בליגת האלופות (כמו כל הקבוצה).
     
  3. נעם Member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    56
    אסור לטעות עם ההצגה של באיירן מול ורדר בתחילת העונה.
    נכון 4-0 אבל גם ברמן הייתה במשבר עמוק, וגם התוצאה לא שיקפה את מהלך המשחק (2 מתפרצות פנדל וגול הזוי ו86% ניצול מצבים).
    אני בטוח שאם נגיע למינכן עם קאדר שלם נקבל את אחד מקרבות הענקים הטובים שנראו בגרמניה.
     
  4. joe Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    ואתה בטח מבסס את זה על היכולת של באיירן.... עכשיו, נכון?
    כי ביכולת אז, בתחילת העונה, עם כל קאדר שהייתם באים.. באיירן הייתה מביסה את ברמן.
     
  5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    http://img46.imageshack.us/img46/9623/61539096dr1.Xxx

    18:00, Volkswagen Arena, וולפסבורג

    בשעה 6 יצא לדרך אחד משני המשחקים שנועלים את המחזור ה-13, וולפסבורג מארחת את באייר לברקוזן. וולפסבורג חוזרת הביתה לאחר שהובסה בבוכום בשבוע האחרון כאשר חטפה 5 שערים, ממול מגיעה לברקוזן ששיחקה ביום חמישי את משחק גביע אופ''א והפסידה לספרטק מוסקבה בתוצאה 2-1, במחזור האחרון דרסה לברקוזן בבית את ארמיניה בילפלד בתוצאה 4-0. אשתקד בפולקסואגן ארנה ניצחה הקבוצה הביתית את לברקוזן בתוצאה 3-2. המשחקים בין שתי הקבוצות לפי הסטטיסטיקה מניבים המון שערים, יש למה לצפות.

    http://img127.imageshack.us/img127/3521/24wh0.Xxx
    חניכיו של פליקס מאגאת' רשמה בשבוע האחרון הפסד מביך בבוכום, אך לפני משחק ההפסד הזה הצליחו הירוקים לרשום מאזן מצוין כאשר לא הפסידה בשבעה משחקים מתוכם ניצחה ארבעה משחקים. ריקארדו קוסטה שהגיע בקיץ לקבוצה צפוי לפתוח בהרכב לאחר שחזר מפציעה ארוכה ויעשה את הופעת הבכורה שלו לנגד אצטדיון כמעט מלא. מאגאת' החליט להשיב את אדין דזקו על הספסל במחזור הזה ולפתוח בחוד עם מונטאנו הרומני וגרפיטה' הברזילאי הנהדר. שימונאק חוזר גם הוא להרכב הקבוצה לאחר פציעה שמנעה ממנו לשחק במחזורים האחרונים. וולפסבורג ממוקמת במקום ה-11 המכובד מרוחקת שתי נקודות מיריבתה במחזור הזה ותנסה לנצח ולחזור לדרך שיצרה לעצמו העונה. ההגנה של מאגאת' השנה לא יציבה ובכל משחק מאבדת בלם או מגן אחר, מאזן השערים עומד על 21 לחובתה ו-21 לזכותה, מאזן שערים שמאגאת' לא מרוצה ממנו במידה מסוימת.
    Jentzsch - Riether, Simunek, Ricardo Costa, M. Schaefer - Josue, Gentner - Dejagah, Marcelinho, Munteanu - Grafite

    Trainer: Magath

    http://img126.imageshack.us/img126/8687/22596875zi3.Xxx
    הקבוצה מעיר התעשייה בגרמניה יוצאת למשחק חוץ קשה אצל הזאבים. לאחר הפסד מאוד מאכזב באצטדיון האולימפי במוסקבה 2-1, בגביע אופ''א רוצים בלברקוזן לחזור לשגרה. במחזור האחרון הצליחה לברקוזן לדרוס את קבוצתו של מידנדרופ מאמנה של ארמיניה בילפלד בתוצאה 4-0. לברקוזן ממוקמת במקום ה-9 עם 18 נקודות במאזנה, "אנחנו נמצאים במקום שלא מתאים למועדון, אני מקווה שאנחנו נשפר את המיקום בקרוב מאוד" אמר מאמן הקבוצה מיכאל סקיבה שיודע כי אוהדי הקבוצה מאוכזבים מהנדנדה של הקבוצה במחזורים האחרונים של הליגה. מנואל פרידריך שהגיע בקיץ ממאיינץ שנפרדה מהבונדסליגה וחזרה לליגה השנייה, סוף סוף מקבל את חולצת ההרכב במקומו של סיינקביץ' המאכזב בשבועות האחרונים. שטפאן קייסלינג חלוץ הקבוצה עלול לספוג השעייה במידה ויראה את הכרטיס הצהוב במשחק הקרוב נגד הזאבים, במאזנו ארבעה כרטיסים צהובים. "רק ניצחון" אמר לתקשורת אתמול באימון המסכם של הקבוצה קשר הקבוצה סימון רולפס.
    R. Adler - Castro, M. Friedrich, Haggui, Gresko - Vidal, Rolfes - Kiessling, Barbarez, Barnetta - Gekas

    Trainer: Skibbe
     
  6. נעם Member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    56
    ממש ממש לא
    אבל זה היה חתיכת רגע שיא בעונה שלכם. בעזרת השם שתי הקבוצות יגיעו ביכולת שיא למפגש הבא ואז נראה מי יותר טובה.
    בכל מקרה גם אני לא מתרשם מההפסדים שלבאיירן (עם קאדר כמו שלכם תיקו זה הפסד) נכון אתם במיני משברון אבל אני דיי משוכנע שבמחזור הבא תבקיעו איזה שישייה כי עם כמות המצבים שאתם מגיעים אלייה זה פשע לא לגמור את המשחק עם כזאת תוצאה. אני פשוט מרוצה מזה שיש חיים אחריי קלוזה וכמו שניבאתי דייגו שחקן "קצת" יותר חשוב ממנו לברמן והוא נשאר (בטח רק עד סוף העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) הוא הפך לאל ולאגדה בקרב האוהדים ומדובר בשחקן הטוב בבולי בלי שום צל של ספק.

    אם נעוף מהאלופות (מה שאני מקווה שלא יקרה) תיהיה בטוח שבאיירן ממש לא תטייל לאליפות...
     
  7. joe Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    דייגו השחקן הכי טוב בבולי? בלי שום צל של ספק? אני לא כזה בטוח בזה.
    וה"משבר" שבאיירן נקלעה אליו... רק תחזק את הקבוצה. אנחנו לא היינו עושים עונה ללא הפסדים כמו ארסנל בעונת האליפות שלה... היה ידוע שההפסד יבוא. וכמה שיותר מוקדם , יותר טוב. באיירן תהיה יותר טובה אחרי המשבר מאשר לפניו. ועוד אנחנו רק במחזור 13... באיירן לא אמורה להיות בכושר שיא. היא צריכה להיות בכושר שיא בחודשים מרץ-אפריל-מאי
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    מה יהיה עם נירנברג?

    נראה כאילו הזכיה בגביע מדרדרת את הקבוצה עד לליגה השניה.


    במשחק השני ניצחון גדול ללברקוזן בוולפסבורג, מעניין איך מגאת מגיב לכישלונות האחרונים של הקבוצה שלו.
     
  9. john Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,123
    Likes Received:
    0
    כן עושה רושם שהעונה המרשמיה של ניונברג בעונה שעברה לא עזרה הרבה. הייתי כבר בטוח שהולכת להפתח אמפריה חדשה, היא ישחקה כדורגל מלהיב, ויפה. אבל היא עשתה את הירידה ובגדול, חבל על סוג הקבוצות האלה, שעונה מרשימים, ועונה שניה פשוט עושים רושם של קבוצה מליגה שנייה. פשוט חבל, ממש חבל לי עלהם.
     
  10. bayer04 Member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    0
    כנראה שלברקוזן לעולם לא תשתנה. קבוצת הצמרת הכי לא יציבה בבונדסליגה.