הפעם בן מספר סיפור שחייב להיספר על קנדה ׳קיקטוק׳ הפרק המלא זמין בכל הפלטפורמות | By All•in הבית של הפודקסטים
אחרי שהחתמתם גם את קרייב (היה טוב מאוד מולנו במפגש הקודם שלנו עם הבולגרים, שחקן גבוה ומאוד אגרסיבי, היה טוב מאוד הגנתית) אפשר לראות שלאליניב היה חשוב לבנות קודם כל את השדרה ההגנתית לקראת העונה הקרובה. אני מתאר לעצמי שהמטרה היא קודם כל לייצב את הקבוצה, לתת שקט מאחורה, לבנות קבוצה אגרסיבית, ואז לנסות לשפר אותה התקפית. יהיה מעניין לראות עד כמה דאפה ובעיקר טוריאל יצליחו לסחוב את הפועל תל אביב התקפית, ומי עוד יגיע להתקפה, כי כרגע התקפית יש מקום לשיפור.
פתיחת העונה (כולל גביע הטוטו) מוכיחה לי שוב כמה אסף צור אוברייטד, הסוכן שלו עשה עבודה נהדרת מסוף העונה שעברה. לא יוצא בכלל לכדורי גבוה. למזלו יש לו הגנה טובה אז פחות ישימו לב אליו.
יומיים לפני המשחק נגד הפועל ירושלים, בטדי בשבת ב15:00, מכרנו כבר 6000 כרטיסים. זה בטח יגיע עד המשחק ל7000-8000. אם מוציאים את משחקי החוץ בנתניה ובמושבה שהם לא באמת משחקי חוץ מבחינת מרחק נסיעה, אני חושב שזו כמות חסרת תקדים שאנחנו הולכים להביא ל"סתם" משחק ליגה בלי חשיבות ספורטיבית מיוחדת או יריבה אטרקטיבית. למה אני כותב את זה? כי אם המשחק היה מתקיים בשבת ב20:00 במקום ב15:00, כמות הקהל הייתה יורדת להערכתי ב20-30%. אם המשחק היה משוחק בראשון או שני בערב, כמות הקהל הייתה יורדת ב40-50%. מי הקהל העיקרי שלא היה מגיע במקרים האלה? ילדים, משפחות, חיילים. ועדיין איזה 80% מהמשחקים בליגה לאורך העונה משוחקים בשעות הערב (במחזור הקודם, מחזור 9, התרחש המשחק הראשון העונה שהתחיל לפני שבע בערב). הכדורגל פה מנוהל על ידי מושחתים שונאי כדורגל. אוהדי כדורגל בישראל הם אוכלסיה שמחרבנים לה על הראש יום יום. וגם חילוניים בישראל אגב, שרלוונטים גם לסוגיה של חוסר המשחקים בשבת, שנובעת בין היתר מכפייה דתית.