הקבוצות הישראליות במפעלים אירופיים - עונת 2025/26: מכבי ת״א פותחת את המסע לאלופות בפאפוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/5/24.

1. alexshw Member

מעבר להנחות אובייקטיביות, זה נראה רע בצורה הכי בסיסית מול יריב חלש. חלש מסבאח.
    זה לא ילך ככה ושוב גרוע מזה אני גם לא מאמין במינוי בכלל הזה מלכהתחילה. וכמובן יש בעיות קשות בסגל. ככה שגם איכות ירודה ובינתיים גם אין השפעה של מאמן. ברור שיתנו זמן ואפשר לעשות שינויים בסגל. עדיין התחושה שלי לא טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/25
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. VAR Member

על סמך מה אני אמור לענות על זה? ה80 דקות שהוא שיחק מאז שהגיע שנפרסו על פני 5 משחקים?

הוא עוד רגע בן 20 ויש פה כבר מאמן שלישי שלא זורק זין בכיוון שלו. שחררו אותו לדרכו אם ככה.

לא יודע אם יעברו את הקבוצה הזאת או לא, אבל אני יודע ששלב בתים לא יהיה אם לא יגיע קשר אחורי תותח שישתלב מהר.

צריך להביא אותו גם אם זה אומר להקפיא את פדראו עד ינואר.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/25
    oranfu אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@VAR
    אז כנראה שהוא לא שווה משהו אם מאמן מספר שלוש לא סופר אותו במכבי חיפה. מבחינתי שישחררו אותו, אבל אי אפשר לתת לדעתי את המפתחות לאיתן אזולאי או גוני נאור. אלה לא שחקנים בשבילנו אם רוצים להלחם על התארים בארץ.

4. Melikson24 Member

יופי של משחק, מה שקוזוך מוציא מחבורת הנגרים הזאת זה בגדר נס.
    נקווה לנס בגומלין. וגם אם לא אז לא נורא.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה למה חומר השחקנים הוא כמו שהוא.
    על קיצוני דיברנו לא מעט, גם על בלם, גם על קשר נוסף לאמצע שיוכל לתת ללוקאס לנוח או להחליף אותו כשהוא פצוע או מורחק, וכרגע לא התחזקנו במקומות האלה (וזה כשאני נותן לזלאטנוביץ להנות מהספק שהוא ישדרג אותנו).
    דוידזאדה ורועי לוי שיפרו את העומק, חמודי לפרקים יחליף את קינגס כשיהיה באליפות אפריקה ולפרקים יעשה רוטציה עם אליאל (קשה לי להאמין שישחק קבוע בשמאל), אבל אנחנו עדין מוגבלים במרכז ההגנה, עדין מוגבלים באגף שמאל, עדין מתקשים התקפית ותלויים המון בתרומה ההתקפית של קינגס שלא בטוח שתחזור על עצמה.

לא הגענו מוכנים לאירופה מבחינת הסגל ואנחנו משלמים על זה מחיר.

6. Melikson24 Member

בעונה שעברה קוזוך החליף קבוצה שלמה אז ברור שזה לא יצא מושלם.
    מה יהיה העונה? לצערנו נצטרך לשפוט רק בסוף החלון.
    כולנו היינו רוצים בנייה חלקה עוד לפני סיום המחנה אבל זה לא קרה ותירוצים והסברים יש מפה ועד אינסוף. עכשיו השאלה היחידה היא מה יביאו. אם זה יהיה כמו הרכש המאוחר של עונה שעברה אז אף אחד לא יעביר ביקורת.

7. oranfu Member

מבאס שהכדורגל חוזר וצריך לחזור לראות את החרא הזה.

לא יודע אם המאמן הזה שווה משהו או לא (התחלה רעה מאוד עם הרכב וחילופים גרועים) אבל זה פשוט סגל גרוע.
    אין קישור ואין שחקני אגף. חוץ מהברקות של סבע אין לקבוצה הזאת איך לייצר מצבי הבקעה.

עולים למשחק באירופה עם גוני, אזולאי, סברינה וחזיזה. יש כל כך מעט כישרון בקבוצה הזאת.

לא יודע מה קאסה שווה אבל אין שום סיכוי שהוא פחות טוב מאזולאי.
    איך הוא שיחק פה 85 דקות אני לא יודע. אני בספק גדול אם הוא הצליח להשלים 5 מסירות בכל הדקות האלה.
    הוא מנסה, באמת, אבל קשה לו לדייק במסירה על 7 מטר גם מבלי שיהיה עליו לחץ.

בלי חיזוק משמעותי (אבל משמעותי, לא סתם) - התקרה של הקבוצה הזאת זה מקום 4.

8. G.B7 ירוק עולה

גוני נאור ואזולאי לא יכולים להיות קשרים פותחים במכבי חיפה, קאסה גם סימן שאלה (ואי אפשר לדעת כרגע), במקסימום הם יכולים להוסיף עומק מהספסל.
    עלי מוחמד יחזור בתקווה כמה שיותר מהר (מתי בכלל הספיק להיפצע), וחייבים חייבים עוד קשר איתו ברמה.
    מעבר לזה על הנייר עם חורה וסטיוארט שווים משהו (בתקווה רבה שכן) כנראה שנצליח לייצר מצבים מלבד הברקות של סבע.

אנחנו צריכים כרגע לפחות עוד 2 שחקנים בשביל להיראות טובים יותר וגם שההבדל בין ההרכב הראשון (שלפחות על פי הציפייה אמור להיות טוב) ולספסל לא יהיה תהומי.

9. hbs7 Member

כולם רואים שצריך עוד בלם, שחקן התקפה וקשר אמצע.
    למה הגיע רק כנעאן שיכול באמת להוות משהו מזה וגם הוא כרגע פצוע?
    לא באמת יודע וזה לא מעניין.

מערכת הפועל ב"ש נכשלה בלבוא מוכנה לקיץ הזה. יש לא מעט סיבות מקלות כי אני לא רואה גם את השאר מצליחות יותר מדי להביא זרים, רובם הגדול אלה זרים שהיו פה או כאלה עם רזומה לא מדהים במיוחד על הנייר (נניח סטיוארט והייטר, אולי יתגלו כשיחוק ענק אין לי מושג, אבל גיור ורדניצ'קי אלה לא בדיוק אימפריות וישראל זה קפיצה נהדרת עבור שחקנים משם. רק בטאי של חיפה זה זר באמת עם רזומה מרשים שהגיע הקיץ).