קראת את ההודעה? אטאלנטה אירופה ליג, זכייה רומא גמר אירופה ליג רומא חצי גמר אירופה ליג בולוניה רבע גמר אירופה ליג אינטר פעמיים גמר אלופות מילאן חצי גמר אלופות נאפולי רבע גמר אלופות אני באמת לא מבין אם אתה בכוח לא רוצה לדבר בצורה נעימה וזה בסדר, אפשר להגיד שאתה צודק תמיד וזהו. אבל אם אני מתאמץ לכתוב משהו, לפחות תקרא את ההודעה.
קראתי וכתבתי שלנכס את הזכייה של אטלאנטה שבנתה את עצמה כלכלית ומקצועית בימים שיובנטוס שלטה בליגה, לאינטר זה מצחיק. שורה תחתונה: זכויות שידור ברצפה, רמה מקצועית ברצפה, הכנסות ברצפה, נבחרת מהגרועות בתולדות הקאלציו, זו המציאות העגומה של הקאלציו איטליאנו ויש רק מרוויחה אחת מהמציאות הזו. אינטרנאציונאלה מילאנו. מפתיע? לא.
נאפולי גם הרוויחה, לא? שתי אליפויות. אתה שוכח כמה גרוע היה פה בשנים שאתם זכיתם באליפויות. זה בסדר, כי כל אחד רוצה שהקבוצה שלו תנצח. ואם קראת והדבר היחיד שיש לך להגיד זה אטאלנטה פלוס סיסמאות, במקום להתייחס לעובדות על הליגה אז זה חבל. איך בדיוק ההצלחה של יובנטוס עזרה לאטאלאנטה? העלייה שלה הייתה בד בבד עם יכולת מזעזעת של המילאנזיות.
הם הביאו שוער שבשנתיים האחרונות הוא הציג את גרף הירידה הכי גדול בליגה האנגלית. גרף כל כך רע שהמקור אופטימיות היחידי שאפשר לשאוב ממנו זה שאולי השינוי אווירה המוחלט הזה מהפריימרליג שהשאירה בו צלקות תהיה כמו התחלה חדשה ולא כמו כדור שלג שמסתיים בהתרסקות. אני הייתי מתלהב כאוהד אם הקבוצה שלי הייתה מחפשת להביא שוער בעליה(אגב, ביקורת שתקפה גם למרטינז).
אין מה להתלהב ומנגד אפשר גם להודות שאחרי העונה שעברה של די גרגוריו, בהתאם לתנאי שוק השוערים ולעובדה שעל האחרים שרצינו הקבוצות האחרות או לא רצו לשמוע או דרשו הזיות, השגנו עסקה בתנאים נוחים מאוד ועם סיכוי לאפגרייד בעלות יחסית אפסית ועל זה מגיע לקרנאבלי ומסארה קרדיט.
- ספאלטי די ירד על קולו מואני אחרי המשחק אמש. - ילדיז בחוץ לחודשיים - שלוש עם שבר בכף הרגל. - די גריגוריו הושאל רשמית לבורסמות׳.
עונה שעברה היתה כזו פח בכדורגל האיטלקי שהדחקתי/אין לי תחושת זמן. הוא מרשים הרבה יותר בעמדה הזו ממה שזכרתי אותו באגף. באתלטיקו "גילו" את ההסטה הזו שלו לעמדה הזו?