כדי שנעלה : 1. לנצח את בלגיה 5 הפרש ומעלה 2. לנצח את גרמניה 3. לקוות להפסד בריטי נגד סרגיי גלאדיר וחבורתו האימתנית סיכויי העפלה : נמוכים, בעיקר בגללינו.
כרגע אני בכלל לא רוצה שהנבחרת עולה לשלב הבא...ברגע שאתה מפסיד את כל שלושת המשחקים הראשונים כששתי יריבות אינן נמנות עם יריבות שאי אפשר לנצח אז הבעיה היא קודם כל אנחנו. יש עכשיו לישראל עוד שני משחקים בשביל לנצח ולהראות לכולם שפספסנו הזדמנות לעלות, אבל נראה לי שלא ננצח את בלגיה וגרמניה. אגב, אוקראיניה מובילה על צרפת בנקודה במחצית...
עדיף שלא נעלה, מהבסיבה הפשוטה: בסוף עוד יגידו לשיבק שהוא עשה אחלה טורניר וישאירו את הכושל לעוד שנתיים. גם השחקנים עוד בטעות עלולים לתפוס תחת ולחשוב שהם משהו מיוחד. אני מקווה שינצחו רק בשביל הכבוד, באמת שלא מגיע להם לעלות.
טוב, ברגע שכמעט הכל אבוד החבר'ה התחילו לשחק. אפיק ניסים הוא השחקן היחיד שבאמת הופיע לטורניר הזה. הגבוהים? משחקים בנבחרת רק בגלל שהיותם מעל שני מטרים. שחקני 'פליישר' של שנת 2013...עכשיו רק צריך לקוות שההפסקה לא תמוטט את המשחק שלנו...
חייבים לשחק הרבה יותר דקות עם 3 גארדים ופניני/אליהו/כספי ב-4.. הגבוהים פשוט לא יכולים לתרום לנו שום דבר.
אפיק ניסים היחידי שהגיע לטורניר הזה בכל המשחקים עד עכשיו. אירוני איך "דווקא" בזמן שכספי ואליהו על הספסל הנבחרת משחקת סביר (בואו לא נעוף על עצמינו..). אני לא חושב שזה מקרי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אפיק ניסים הוא לא השחקן הכי אתלט בשכונה, לא הכי גבוה, לא הכי צעיר ולא הכי נוצץ, אבל הוא היחיד בנבחרת שנראה כמו שחקן כדורסל ולא כמו דוגמנית עם שרירים בטורניר הזה. לא ראיתי את המשחקים הקודמים אבל גם הלפרין, בינתיים, נראה טוב ממה שציפיתי במשחק הזה. נ.ב אם יש דבר שאני שונא יותר ממגנים שמאליים גרועים, זה שופטים מאוסים ששורקים נגדנו.
למדנו כמה דברים חשובים הערב, דבר ראשון, כספי זה לא המשיח, ברגע ששיבק רואה שהוא לא תורם לקבוצה, להוריד לספסל בלי להתמהמה. כנ"ל אליהו. אפיק ניסים גרם לי סוף סוף לקצת הנאה מהנבחרת הזו, לא רק זריקות הקלאץ' וההתנהלות הווינרית הערב, גם מקצועית, הוא הוכיח שהוא מסוגל לגרום להגנה היריבה להתמקד בו ולהשאיר שחקנים אחרים פנויים. כמה זמן שלא ראינו שחקנים שלנו מגיעים לזריקות כל כך נוחות? הערב ראינו. מגיעות מחמאות גם להלפרין, הראה נחישות שאני לא זוכר ממנו כבר תקופה, ומהרגע הראשון זריקות לא קלות נכנסו לו. הלפרין- המעז מנצח. אגב מעז מנצח, הגדולה היא להפוך את השחקנים שסביבך לטובים יותר ולא את עצמך טוב יותר על חשבון האחרים. לתשומת לבם של "כוכבי הנבחרת".