סורקין מוגבל התקפית. עבורי הוא יכול לשחק רק כסנטר. אתמול הוא היה גרוע כמו כל הקבוצה כמעט. ג'רל מרטין עדיין לא השתלב ובונזי קולסון לא קיבל יותר מדי צ'אנסים ב-FF לבדוק את הנושא.
כן אבל תסכים איתי שזה לא שחקן שיעמוד עכשיו בצבע ותתחיל להזרים לו כדורים כמו האפמן זכרו לברכה ובטח ובטח שלא כמו סופו. גם פויתרס האמת נראה יותר כמו שחקן שהוא טוב כשהוא בא עם הפנים לסל. הוא אתלט אדיר.
סנטר מסוג אחר אבל סנטר. אני גם לא רוצה לאבד את היכולות שלו לחסום ולסגור את הצבע, ברגע שאתה ממקם אותו ב-FF כמעט לכל יריבה יש FF נגדי שהוא קולע שלשות ויכול לרווח. כל עוד ניבו, פויתרס וסורקין לא יכולים לקלוע מחצי מרחק\שלשות (הם מנסים באחוזים נמוכים) אני רואה בהם רק סנטרים בתפקיד המרכזי שלהם. למכבי עמדת הסנטר סגורה הרמטית והיא מעולה לגמרי. אני חושב שקטש חושב שפויתרס וניבו יכולים לשחזר את בריימו ותומאס מירושלים אבל אין לראשונים את הקליעה שלהם ולכן זה לא יעבוד לטווח הרחוק.
אם אני מנסה להבין אותך אתה בעצם אומר שצריך לשחק סמול בול. בלי איזה 5 קלאסי אלא עם גבוה נייד, ועם 4 קלעים סביבו. השאלה אם עודד יודע לשחק את הסגנון הזה.
לא חייב סמול בול אפשר פשוט להביא את FF על אחד הגארדים הקיימים או להתחיל להריץ בעמדה את ג'רל מרטין ובונזי קולסון. אני לא מסתכל על סייז או גובה אלא על יכולות שמתאימות ל-FF. מכבי מחזיקה בשני החודרים הטובים במפעל - בראון ובטח שבולדווין אבל משחקת עם שני סנטרים שלא יכולים לרווח את המשחק כמעט.
סליחה, התכוונתי טובים מאוד. בולדווין לטעמי יותר וגם לורנזו בראון יכול יותר אבל תמיד יעדיף לחצי מרחק המצוין שלו או לחפש את המסירה. אין להם את הקליעה של סקוטי אבל הפיזיות שלהם מרשימה. בגלל זה אני לא מבין את הפקק שנוצר בצבע בעקבות המשחק עם שני גבוהים מוגבלים.
מצד אחד קולעים חמישים נקודות עד להפסקה, מצד שני אקסום חוגג. גם הגבוה הכבד פשוט גורם ליותר מדי נזק. אגב, לא קורה הרבה שמשחקים מול קבוצה עם כל כך הרבה שחקנים מוכרים. ננאלי, לסורט וכמובן ים מדר. האחרון פתח טוב את המשחק, אבל משום מה נעלם אחרי זה על הספסל.
בנתיים זה נשאר מאד מאד צמוד. הכל פתוח. מה שכן, המקומיים לא מסוגלים להוביל. עכשיו שוב הפרש שבע למכבי. והנה שיוויון אחרי שעבירה ברורה על הילארד משלוש לא נשאר. ננאלי משווה. אגב, קיבלנו 2-3 שריקות די גבוליות ועכשיו השופטים החליטו להחזיר למארחת.
את האמת, מכבי גם לא חכמה במיוחד. מבחינתי שתי הקבוצות לא שוות פלייאוף עליון. חוץ מלורנזו בראון אני לא רואה שחקן שבאמת שווה טופ יורוליג.