אולי. אני מסתכל על זה גם כמשהו שיכול לחבר ולאחד קבוצה. מסכים שאי אפשר לדעת, אני רק רואה שנבש ונטו כבר שיחקו אתמול, ארנולד ישחק היום, נשמע שחזרה לאימונים בשבוע הבא זה משהו אפשרי לפחות לחלק מהסגל. להסיק מפה על תיקו נגד בורנמות' לא הייתי מסיק אבל לך תדע, זה דבר פריקי שלא קורה הרבה אז קשה באמת להבין את ההשפעה.
זה שהם משחקים לא אומר שהם משחקים טוב. פיזית הם אולי מתפקדים אבל ספק אם מנטאלית הם לגמרי באירוע. אבל אני מסכים שאי אפשר לדעת איך זה ישפיע.
יום אחרי הטרגדיה, או ביום של הלוויה. אני חושב שזה קצת מוגזם. צריך לתת לדברים את הזמן, לא יקרה שום דבר אם שחקן ייקח שבוע חופש לעכל דברים, להיות עם המשפחה והחברים שלו ואז לחזור לרוטינה. מצד שני הם רוצים לשחק, או שדוחפים אותם לשחק. אולי הם חשבו שהם מוכנים כבר.
צריך להיות פה בעיקר הרבה יד חופשית מצד המועדון. אני מאמין שיהיו שחקנים שירצו לחזור לשגרה שלהם, שזה מה שיעשה להם טוב, ואחרים שאולי יהיו צריכים יותר זמן. מצב סופר רגיש שצריך להתנהל בו נכון גם כקולקטיב וגם כיחידים.
אני משתדל לא להיכנס כרגע לכתבות בעניין, אבל נדמה לי שראיתי שביטלו את ההגעה של השחקנים שהיו אמורים להגיע ראשונים לקדם עונה (היו אמורים להתחיל מאתמול) ושהחזרה תהיה הדרגתית. אני מניח שזה יהיה הדרגתי כי עושים את זה בצורה פרטנית להבין מה מתאים למי.
למען האמת, יש לי ביטחון גדול מאוד במועדון שיתנהל עם זה הכי טוב שאפשר בהינתן הסיטואציה הנוראית הזאת. וזה קרדיט ל-fsg. בגדול נראה שבכל מה שקורה פנימית במועדון ההתנהלות שלהם מצוינת. אחרי שקראתי את מה שסלוט כתב אני גם מאוד מאמין בו ובצוות המקצועי שידעו להתנהל ברגישות המתאימה.