ליברפול 2024/25 - טרגדיה: דייגו ג׳וטה נהרג בתאונת דרכים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

לא, אני לא כתבתי שאני מתלהב מהמחשבה שרודריגו יגיע לשחק חלוץ, לא צריך להמציא.
    כתבתי שזה "סופר מעניין" אותי אם יקרה.

אני גם לא מבין למה אתה מתעקש שאנחנו נזרוק כסף על שחקן בשביל הכיף שלנו בלי לחשוב לעומק איך הוא משתלב.
    אולי זה לא יצליח, אבל זה בטח לא נעשה בשלוף.
    אנחנו אחד המועדונים האחרונים בעולם שאפשר לכתוב משהו כזה עליהם.

2. orelh94 Member

אם הוא מגיע לאגף שמאל (כמו שסביר שיקרה במידה שאכן יגיע) זה יכול להיות רכש בינגו. הוא גם לוחץ לא רע.
    הסימן שאלה לגביו זה העניין המנטלי. יש לו חודשים שהוא מטורף וחודשים שאתה שואל את עצמך איפה הוא היה כל המשחק. אם יצליח לייצר יציבות לאורך זמן, מדובר כאמור על ווינגר טופ 5 באירופה, אם לא יותר.

3. k_700 Member

אוקי סופר מעניין ולא מתלהב.
    על הדקויות.

טומי מעליך לוקח אותו גם לפני אקטיקה וראיתי עוד אוהדים שלכם ביומיים האחרונים ברשת מריירים עליו כחלוץ.

בדיוק מכיוון שאתם לא זורקים כסף למים אני מסרב להאמין שאתם מביאים אותו מתוך מחשבה כלשהיא שתשאר רוטציה של דיאז, גאקפו, רודריגו ואחד מהם ישחק חלוץ.
    זה לא מתאים לכם, זה מתאים לצ׳לסי.
    בליברפול אני מאמין שהעניין המנטלי יהיה לו יותר קל.
    זה מועדון שיודע לחבק את השחקנים שלו קרוב מאוד לחזה וגם הציפיות הרבה יותר צנועות.
    בליברפול עשו מסע ״אליפות עם אוטובוס פתוח וסרטים קשורים למצח״ על מקום 2.
    בריאל מדריד אתה מקום 2 חודש וחצי וכבר מעלים ספקולציות למאמן הבא ואם אתה ספציפית רע אז גם מקשרים את העמדה שלך לגאלקטיקו הבא.

אין שחקן בליברפול שאין לו לפעמים תקופות של חושך וזה כולל גם את סלאח וואן דייק ושוב הם הרבה יותר סלחניים ומן הסתם זה משתלם להם כי השחקנים הטובים והמשמעותיים שמחוברים למועדון גם בסוף מצליחים להגיע לפיק מתי שצריך. בליברפול לא באמת בוחנים אותך על איך אתה במקבץ של חמישה משחקים(אלא אם אתה אורן תוך כדי משחקים עם הדם משפריץ מהעיניים).
    מההיבט הזה הסיכויים שלו בליברפול להתאים גבוהים.