אני חושב שהוא שווה צ'מפיונשיפ בקבוצות מסויימות. קבוצות שעומדות נמוך, מעיפות כדורים והדרישה העיקרית היא יכולת במאבקי גובה. אמרתי שמועות, לא קישורים (בנוגע לג'וטה). 3 מיליון פאונד על פיליפס שהושלמה העברתו לווסט ברום.
לדעתי אחרי החצי עונה שלו בהרכב רצינו עליו איזה 15 מיליון ולא הסכמנו לפחות. חיכינו והנה הוא הלך ב3. כמו שאמרו, לעד נזכור את מרכז ההגנה הגרוע בתולדות ליברפול שסחב אותנו לטופ 4.
כמו שאמרתי, אני חושב שפיליפס יכול לשחק בצ'מפיונשיפ. ריס וויליאמס לעומת זאת לא ברמה של כדורגל מקצועני.
השאלה היא מה היה ההיגיון בחידוש החוזה שלו, הרצנו אותו שנים שילמנו לו משכורת, על מה? הוא גרוע וריס וויליאמס גרוע.
מישהו ראה אותו בכלל משחק בשנתיים האחרונות? לי הוא נראה לפני שנתיים כמו בלם בן 35 בלי טיפת מהירות וקוארדינציה. מי יודע כמה יוצר גרוע זה נראה היום. זה אומנם צ׳מפיונשיפ אבל זו ליגה עם המון כשרונות צעירים, קשרים טכניים, מהירות. הוא יאכל שם קש.
אם נצליח להביא 100 מיליון פאונד על קוואנזה, ג׳וטה ונונייז זה פנטסטי בעיניי. אם הסכומים שנזרקים באוויר על הארווי נכונים זה נניח עוד 35, וקייזה + רוברטסון/צימיקאס זה כנראה עוד 25 במקסימום. זה יאזן את ההוצאות שהיו עד כה וישאיר אותנו על איזור המינוס 25 מיליון פאונד. ואז יגיע המבחן האמיתי שיראה אם באמת יש פה שינוי גישה של fsg לקיץ הזה, ונראה כמה באמת מוכנים להוציא מהכיס. אם הבלם שרוצים זה גהיי יש וייב שאנחנו לא מוכנים לשים יותר מ30 אבל חלוץ שיהיה אופציה אמיתית להרכב יעלה כנראה לפחות 50-60. קיץ עם נט ספנד של 100-150 מיליון פאונד זה ראוי לגמרי אחרי הקיץ הקודם (ובטח שבפרספקטיבה רחבה יותר של כמה שנים אחורה). מקווה שזה התכנון.
המצב עם קונאטה גם כן צריך להיסגר. תחתום חוזה או מוכרים אותך להצעה הכי גבוהה. אין בין לבין, זה רק לשבת ביציע שנה.
זה קריטי. אני רואה דיווחים שנחכה עם זה לסוף הקיץ וזה רע. אסור אסור אסור לחזור על מקרה טרנט. חוזה או מכירה.
אני לא מבין את ההמתנות האלה. המתנה = הוא סגור בריאל מדריד. הדברים צריכים להיות לפי Playbook ברור. שנתיים לסיום חוזה = X. שנה לסיום חוזה = Y. לא צריך כל מקרה לבחון מחדש.
כן, נשמע מוזר שנחזור לשיחות עם קונאטה בעוד כמה שבועות. הרי הזמן קריטי פה. גורם לי לחשוב שהדיווחים האלה לא מדוייקים.
זה לא עובד ככה עם fsg. יש אופציה שלישית. נמצוץ לו את הדם בשנת חוזה, נדליף עליו, נשחק אותה כאילו יש מומ ואם הוא יברח נשחיר אותו שהוא בוגד שתמיד חלם להיות חלק מלגיון צרפתי היסטורי בריאל מדריד. זו דרך הפעולה. עוד חצי שנה תשמע תדרוכים שעוד מלייפציג הוא חלם להיות הוראן הבא שלהם.
קרה רק עם שחקן אחד. ואף אחד לא מצץ לו את הדם, ההדלפות היו מהצד של המועדון שהחתים אותו והוא אכן בוגד. מפה ועד "דרך הפעולה"...
כמה זמן הם חיכו עם החוזה של סלאח וואן דייק? מה עם אליסון? בהארכה הקודמת של סלאח, כמה זמן זה לקח? זו דרך הפעולה שלהם. כשהם מריחים שדרוג גדול מאוד במרקאפ רציני של השחקן הם מוצצים את זה עמוק לתוך העונה האחרונה בחוזה מתוך מחשבה שיופעל מספיק לחץ על השחקן והם יוציאו דיל יותר טוב מבחינתם.