אני בכלל לא בטוח שאני רוצה להשאיל את ג'ייק כהן. הוא אמנם עבר שני משחקי אימון, אבל אלו היו שני משחקים שבהם הוא הרשים ובהחלט יכול לתרום לנו. לגבי בלו, מן הסתם שאני מאוד אשמח לראות אותו חוזר, אבל רק אם הוא בכושר המתאים ובוודאי שלא בכל מחיר. אגב, אני לא בטוח בכלל שהוא אמור לבוא על חשבון מישהו אחר. אסור לשכוח שבלו יכול לשחק ב-2-3-4, אבל הוא לא 4 טבעי. ואם אנחנו משאילים את ג'ייק, אנחנו נשארים עם טיוס וחצי ג'יימס-חצי אינגלס, כי בלו עדיין ישיג את הנקודות שלו יותר מבחוץ מאשר מבפנים. כלכלית וגם מקצועית, בלו לא חייב לבוא על חשבון מישהו אחר. אם רוצים לתת לכהן להשתפשף, אפשר להשתמש בליגה הישראלית, למרות שלדעתי יש סיכוי לא רע שגם ביורוליג הוא יוכל להותיר חותם. בקיצור, במידה וזה רלוונטי, שיחתימו אותו מבלי לשחרר אף אחד ואם הוא באמת יוכל לחזור לכושר ממקודם, אין ספק שזהו שידרוג מצויין.
מסכים עם עידן. לאחר עונה שלא שיחק הייתי בכיף מחזיר את בלו, אבל לא בהכרח במקום מישהו אחר. בצורה הזאת הוא גם יכול בשקט להכנס לכושר. אם הדבר יסתדר ובלו יחזור לכושרו הטוב אז תמיד אפשר עוד להשאיל שחקן, לא? אני לא ראיתי שנייה ממשחקי האימון של הקבוצה, אבל אם להסתמך על כושר הדיעה שלכם עדיף פשוט לצרף את בלו ללא שחרור שחקנים אחרים. אגב, עד כמה ג'ייק כהן טוב בקליעה מבחוץ?
ממה שראיתי, יש לו אחלה יד מבחוץ, משהו כמו האמצע של בלו ואליהו. הוא לא קלע אוטומט, אבל הוא כן מאיים מבחוץ בניגוד לגויאבה שדורשת פי 3 ממנו.
קשה לי להאמין שישאירו אותו במידה ובלו מגיע. אני בסך הכל אומר מה שאני חושב שיקרה במידה ויגיע בלו. אם אתם שואלים את דעתי במידה ובלו זמין למכבי, הייתי משאיר את כהן ואלטיט ומשחרר את טיוס. אני לא חושב שמכבי זקוקה כל כך לטיוס. אין קבוצה באירופה שמכבדת את עצמה שמחזיקה ב-4 קפיץ שלא קולע מבחוץ וקולע עונשין באחוזים של גבינה צהובה.
אני רק יכול לקוות שמכבי תתן לאלטיט דקות משחק. הוא יכול בקלות לקבל דקות בליגה. שי, מצד אחד אני מבין למה אתה לא מתנגד לשיחרור טיוס, אבל באירופה אתה צריך את המתאזרח. בכל מקרה אנחנו כבר נראה מה מכבי תנסה לעשות. אגב, אולי זה עוד מוקדם מדי, אבל האם ג'ייק כהן לא אופצייה לנבחרת?
מה מצבו של כהן מבחינת דרכון? האם הוא יהיה רשאי מיד להצטרף לנבחרת? נדמה לי שמותר רק לצרף מתאזרח אחד לנבחרת לא, אבל אם זה יהיה אפשרי הייתי בהחלט שוקל מיד לתחילת קמפיין הבא את כהן ולאנדסברג.
על סמך מה אתה אומר את זה? כמה משחקים של ג'ייק כהן ראית בדיוק חוץ משני משחקי אימון (שגם אותם אני דיי אופתע אם ראית)? או לחלופין מה עשה לנדסברג בעונה החולפת בשביל להיות מוזמן לנבחרת? התייבש על הספסל של מכבי? אגב, ג'ף אלן ששיחק אצלנו עונה שעברה עד שנפצע חתם בהפועל עפולה מהלאומית. הם הרוויחו שחקן נהדר שיכול להצליח מאוד שם. מאוד אוהב אותו, שיהיה לו בהצלחה.
לנדסברג שיחק מצויין בליגה הישראלית במכבי חיפה ובמכבי תל אביב בפרט. שנה שעברה ביורוליג, היו לו הבלחות פה ושם. אם יש לך 2-3, ישראלי, יותר מוכשר ממנו - שלח לי אימייל. בקשר לג'ייק כהן, הוא שיחק באליפות אירופה עם העתודה לפני שנתיים. נכון שזה דרג ב', אבל הוא הגיע היישר מהקולג', המון שחקנים מוכשרים מגיעים מהקולג' ישירות לאירופה ולא מתאקלמים, ג'ייק כהן הביא יופי של טורניר והיה המלך הסלים של הנבחרת ( אם אני לא טועה, אולי אפילו של הטורניר). ושוב פעם, אתה מכיר 4 ישראלי בגובה שלו עם זריקה כמו שלו ל3?
זו גם הסיבה שאני מאד מאד מקווה שמכבי יתנו דקות לבן אלטיט. הגענו למצב בנבחרת שאין לנו עוד מעט קו קדמי או האם גרין וקוז'יקארו צריכים להיות בנבחרת עד גיל 40? באמת, אם יש שחקן ישראלי בתפקידי 3-5 שיכול לתת ממצועים טובים בליגה הישראלית אני בעד צירופו לנבחרת. מאיזו קבוצה הוא ממש לא מעניין אותי. לדעתי ברור לכולנו שעכשיו יש הזדמנות אדירה לשחקנים לשפר את משחקם ולקוות לזימון מהמאמן החדש של הנבחרת.
מכבי בזן חיפה מנצחת 84:89 את הפועל אילת, דונטה סמית' הוליך את הקבוצה עם 21 נק', 15 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ומורן רוט הוסיף 18.
בן אלטיט והררי ישחקו בכל מקרה בעונה הבאה, אם לא במכבי אז בליגה הלאומית. לדעתי, שנה בליגה הלאומית לא תעשה להם רע.
פרשת ג'רמי פארגו קשה לומר את זה, אבל איתי בסופו של דבר לא רחוק מהאמת אודות ערוץ הספורט. הפרשה נחשפת בתזמון מוזר ביותר. מגיב מספר 4 שם סיכם הכל בצורה נפלאה: "רק בסוף השבוע קראנו את הראיון של גור שלף בו הוא מטיח ביקורת על ההתנהלות של דני פדרמן כמנכ"ל. פתאום ביום שני יש כתב המפרגנת על דני פדרמן שמנסה להחזיר את יקירי האוהדים לקבוצה, פרגו ובלו, ועל המאמצים שהוא עושה ועל השיחות ובלה בלה. אז מי המקור של גלדסטון? מה האמינות שיש לתת לפרטים בכתבה? כל אחד מהקוראים יחשוב מה שהוא רוצה....." מסכים עם כל מילה שלו, גם אני חושב שזה די מביך כל העניין הזה ואם פדרמן חשב שלהדליף על כמה שהם ניסו לעשות הכל בכדי להנחית כאן רכז על ושוב פארגו הוא זה שדפק אותנו, שיחשוב שנית. אנחנו לא עד כדי כך מטומטמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
ובינתיים ירושלים מביסה את ראשון במשחק אימון אתמול. פרחובסקי עושה רושם של גניבת העונה, הצעירים משחקים טוב (בעיקר מנקו בהגנה), ונראה שבאמת בונים עליהם שם. כן יהי.
אתה מתכוון אלי? אני חולם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מה שמפתיע זה שפרסמו את הטוקבק מספר 4 שהבאת פה. בכל מקרה לא היה לי כח לקרוא את הכתבה הזו והאמת שכשראיתי שזה כותרת ראשית שם חשבתי שזה עוד איזה כתבה על מכבי סל שזוכה לכותרת ראשית בלי סיבה הגיונית באתר שלהם.