שיחשיבו ,נו אז מה ? קנאברו הוא לא יותר מבלם משלים ,מה זה אומר ? בלם שטוב רק כשיש איתו הגנה טובה וחזקה . ככה הוא היה ביובנטוס ,ככה הוא היה באיטליה .ותראה איך הוא בריאל מדריד ,ועכשיו שההגנה של איטליה בתקוםה רעה ,תראה איך הוא .הוא לא בלם שיכול להנהיג הגנה שלמה ויכול לעשות את ההגנה יותר טובה ,ההגנה עושה אותו יותר טוב .הוא לא בלם מהסוג של נסטה או ג'ון טרי .
קנבארו לא יכול להנהיג הגנה? אם לא הוא, אז מי כן יכול, סבתא שלי? אגב, למה נסטה וטרי, ששיחקו לאורך כל הקריירה שלהם לצד הגנה יציבה כן יכולים, ואילו קנבארו לא?
מצטער, אבל אתה כותב שטויות. קנאברו בלם ענק, יותר טוב מרוב הבלמים היום. קנאברו הוא מנהיג ענק, שחקן ענק, פשוט מדהים. אז השנה הוא לא היה טוב, מה קרה? טובים ממנו כבר נכשלו במעבר ממדינה למדינה. בכל זאת היו לו העונה משחקים טובים, והנה ריאל זכתה באליפות אחרי 4 שנים.
תגידו מה שתגידו ,אני תמיד שיחקתי כבלם עד הנוער שפרשתי ,אני מכיר את העמדה הזאת . יש עובדות ואלה העובדות ,שקנבארו היה בפארמה ,היה בלם טוב ,לא יותר .שקנבארו עכשיו משחק עם ריאל וההגנה החלשה שהייתה לה בעונה שעברה וכרגע ,רואים שהוא פשוט לא יכול להנהיג את ההגנה .בלם משלים ,שטוב כשיש איתו הגנה חזקה .ואלה העובדות .מה ?בלם כל כך טוב נכנס לשנה של תקופה רעה ? שנה שלמה ? (וגם את העונה הזאת הוא לא פתח כל כך טוב) ואתם גם תראו שבעונה הקרבה הוא יהיה לא יותר מבלם בינוני בקבוצה עם הגנה בינונית שמשאיר הרבה חורים ועושה שטויות .שחיין בהגנה .יכול להיות ואני טועה וג'ון טרי הוא בלם משלים ,אבל זה לא נראה ככה .כמו פרדיננד ומטארצי הוא בלם שיודע לנהיג הגנה . Inter4Me אפשר להבין מה השטויות שכתבתי בהודעה ?מה השטויות ?שאיטליה לא קיבלה בית קל ?שזה לא נראה רע בשביל נבחרת איטליה ?
עד הנוער????, אז כנראה שיש לך המון ניסיון, בחיאת רבאק תהיה קצת הגיוני קנבארו לא יכול לייצב את ההגנה????, הבית של איטליה קל????, לא נשאר לאיטליה בלמים?????
איטליה קיבלה את הבית הכי קשה במוקדמות, צרפת (מתי איטליה ניצחה אותה בפעם האחרונה ולא בפנדלים?) ואוקריאנה הן לא טרף קל, ותוסיף לכל אלו את סקוטלנד המשתפרת ותקבל בית לא קל. העיקר שהיית בלם עד הנוער, רוצה להחליף את מטראצי בנבחרת?
מה זה הבית הזה יחסית לאיטליה ?אוקראינה נבחרת בינונית- ,סקוטלנד נבחרת חלשה ,ומה נשאר חוץ מצרפת ?אם הם לא עוברים -ביזיון לכדורגל .אני שיחקתי כבלם עד הנוער ,לא רוצה להחליף את מטארצי ,רק אומר שאני יודע מה זאת העמדה הזו ,ואני יודע שיש שני סוגים ,בלם משלים ובלם שעליו בונים את הקבוצה .תראו מה קרה לריאל שבנו על קנאברו את ההגנה יראבניי .
באמת, בושה וחרפה מה שקרה לריאל עם בואו של קנבארו, איך הוא לא עשה המון חורים והרשה לבארסה לזכות באליפות?
אתה בכלל ראית איך ההגנה שלהם נראתה שאתה שופך שטויות ? קנבארו לא היה עשירית מהסיבה לזכייה שלהם באליפות . מה קרה ,אין מה לענות אז זה מה שאתה כותב ?עם עובדות אי אפשר להתוכח .
לבינתיים, אני לא צריך לשפוך שטויות היות ואתה עושה את העבודה טוב ממני בהרבה. אתה אמרת "תראו מה קרה לריאל שבנו על קנאברו את ההגנה יראבניי ." ואמרתי שמה שקרה לריאל זה שהיא לקחה אליפות. לא כזה קשה, גם בשבילך. אילו עובדות הצגת? בינתיים, העובדות מראות אחרת:קנבארו היה אחראי לאחת ההגנות הטובות ביותר באירופה במדי יובנטוס, והוא היה זה שהנהיג אותה; הוא היה מנהיגה של ההגנה הטובה בהיסטוריית המונדיאלים. עכשיו, הגיע הזמן שתציג את העובדות שאיתן לא ניתן להתווכח, אני מצפה להן בכליון עיניים.
שלאיטליה יש את חוליית ההגנה הכי חזקה בעולם ,שליובנטוס הייתה את חוליית ההגנה הכי חזקה בעולם באותה שנה עם קנבארו . התכוונית איך ההגנה של ריאל נראתה עם קנבארו .ההגנה נראתה דבר מזעזע ,ההתקפה נראיתה מעולה אבל ההגנה כלום . הוא לא היה זה שהנהיג את ההגנה של יובנטוס ,ממש לא .ההגנה של יובנטוס תמיד הייתה הגנה כיחידה אחת חזקה ,וקנבארו הגיע לקבוצה ,וואלה עשה את שלו .לא הנהיג אותה ולא נעליים . העובדות ? תראה איך קנאברו נראה כשלריאל אין הגנה טובה ,תראה איך קנבארו נראה כשלאיטליה יש הגנה חלשה .כתבו גם אחרי המשחק הוא היה במשחק זוועתי .אסור לבנות על שחקן כזה הגנה שלמה .כי הוא בלם משלים .בבית"ר לדוגמא ,יש את גרשון ובנאדו שהם בלמים שיכולים להוביל הגנה על הגב שלהם ,יכולים לייצב את ההגנה ,ויש את תומר בן יוסף שהוא בלם משלים .אותו סיפור עם קנאברו .
סתרת את עצמך אין ספור פעם, עדיין לא הבאת עובדות ואת הטענות שלי הפרכת עם טיעונים ממש משכענים כגון "לא הנהיג ולא נעליים". לסיכום, אי אפשר לנהל איתך דיון בדיוק כמו שבית"ר לא יכלה לשחק כדורגל עם השחקן שבכינוי שלך. כינוי מתאים יש לך, אני חייב לציין.
מתישהו צריכים להבין שלא כל כך מצחיקים וצריכים לשפר את ההומור. ומה אתה בדיוק כותב ? אתה חושב שהוא היה אחראי לאחת ההגנות הכי טובות בעולם ,אני חושב שלא , אני חושב שהוא בסה"כ היה בלם משים טוב שעשה עבודה טובה .אתה חושב שהוא מנהיג ,אני חושב שלא , אני חושב שהמנהיג הקבוע של הנבחרת היה נסטה ועכשיו זה מטארצי ,בוא נראה עכשיו את המלך קנבארו מנהיג את ההגנה של איטליה ,יש דברים שאתה לא שם לב אליהם ,ואני יכול לשים לב אליהם ,בגלל שאני הייתי בלם ,ואתה לא .אני יכול לזהות איך משחק בלם משלים ואיך משחק בלם שמנהיג את ההגנה ,וקנאברו בפירוש לא כזה .אני לא רוצה לנהל איתך דיון תאמין לי זו לא השאיפה שלי .
קנאברו לא מנהיג והוא לא יהיה מנהיג, קנאברו הוא בלם שעושה את העבודה שלו בשקט.. לפי מה שהוא עשה בריאל [ולא הרבה חוץ מכה טעויות] הוא לא היה אמור להיות שחקן השנה בעולם.