מחזור חמישי בליגת העל: קרב גדול בין ב״ש למכבי חיפה. תיקו סוער בסכנין. ניצחונות לבית״ר והפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏13/9/25.

?

הפועל נגד בית״ר

1. בלומפילד בטירוף חושים - הפועל מנצחת

4 הצבעות
    44.4%
  2. תיקו מאכזב

2 הצבעות
    22.2%
  3. בית״ר מנצחת ומשתיקה את האדומים

3 הצבעות
    33.3%
  1. yedidel Member

אתם לא העניין אנחנו מתחרים מול מועדון שמקבל כל פיפס ספק לטובתו.
    רק אתמול היה מקרה זהה בדיוק והם קיבלו פנדל, אפילו לא מנסים להסתיר את ההטיה.
    כמו שראינו שנה שעברה, אנחנו יכולים לעשות הכל הכי טוב בליגה ועדיין יגזלו לנו את הצלחת. אין לנו כוונה לנרמל את זה

2. alexshw Member

אין לו שום יכולת אימון באמת. לא בהרכבים ולא בניהול משחק. לא רוצה כלום. אני יודע למה הוא מונה. ולא מתפלא שבקרוב הוא ילך.

3. oranfu Member

ורק בשבוע שעבר היה מקרה זהה של שוער הפועל חיפה על סטוארט, לא קיבלנו פנדל ואף אחד לא עשה מזה רעש.

תבוא בטענות למתנות שהם מקבלים כל הזמן, כמו שניסינו להסביר לכם במשך שנים. אבל אתם יותר עסוקים בלנהות על מכבי חיפה ולא על השטן הגדול.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yedidel
    מה שקרה אתמול לא מעניין אותי. היום יכולתם גם לקבל אדום, אבל משום מה אתה לא מדבר על זה. למה? אוהדים אף פעם לא אובייקטיבים, אבל לפחות תזכיר גם אז את מקרה פרץ.

שוב, בסופו של דבר ניצחתם. מחר יום חדש...

5. Melikson24 Member

מה היה?

6. oranfu Member

בראיון בסיום המשחק, בסוף השדרית אמרה לו "תודה" והוא אמר לה משהו כמו "תודה כפרה חיים שלי".

Clock End Stand ו-Melikson24 אוהבים את זה.
  7. yedidel Member

איזה מקרה פרץ? שהוא זרק כדור? הוא לא ראה את סק שם
    ואני לא חושב שהיה לו צהוב בשלב הזה. אתה מתכוון שזה אדום ישיר?

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שפלורס איזה עילוי גדול,רחוק מכך. אבל הוא בערך הבעיה האחרונה שלנו.
    אין לנו אמצע,לא קשר אחורי אמיתי ולא 10. בנו על נואל וזה התפוצץ בפנים באופן כ"כ לא מפתיע.
    פלורס אם יהיה לו מזל יגיע לנובמבר,אבל זה כבר לא באמת משנה כי האשמה היא לא עליו.
    השורה התחתונה,אין לנו מה למכור מול הגדולות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הבנתי מה הקשר התקציב לפלורס. אתם מכונה משומנת שרצה כבר שנה שנייה עם רב הסגל שנגע באליפות. הם קבוצה שבורה שקרסה עונה שעברה ופיטרה את השדרה המקצועית. אתם לא צריכים לעשות שינויים גדולים אלה בעיקר לשמר (ושימרתם יפה). אז מה עוזר לו תקציב של כפול (אם זה נכון) בעונה הזו? ברור שלאורך זמן תקציבים זה דבר משמעותי אבל כרגע בהקשר של המשחק אתמול ובקיץ המצב של ב״ש פי כמה טוב יותר משל מכבי חיפה וגם יותר כסף לא ישנו את זה בטווח כל כך קצר.

והוא בא בקיץ ואי אפשר להחליף את כל הקבוצה וחלק ניכר מהשחקנים הוא מקבל נדוניה מהעונה שעברה הרעה. וגם אני לא יודע כמה הוא מעורב ברכש שעושה בעיקר ג׳נרל מנג׳ר חסר ניסיון.
    ואז הוא בא למשחק נגד ב״ש ועומד שווה בשווה וכל מה שקשור לעמידה של קבוצה על המגרש אי אפשר לבוא בטענות - והוא מפסיד מגול של שוער מגוחך (שכאמור, הוא קיבל במתנה מהעונה הקודמת). הוא שם את השחקנים בעמדות הנכונות, הוא משתמש ברכש שקיבל לכאורה בדיוק במקומות הנכונים - הם פשוט לא מספיק טובים.

לא שאני עכשיו מגן עליו כי אני חושב שמדובר בקאפלו הבא, אבל בחייאת, הוא לא הבעיה.

hbs7, Roma, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. G.B7 ירוק עולה

פלורס כרגע לפחות לא אשם.
    להפך בניגוד לעונה שעברה, הקבוצה נראת קבוצה.
    כל עוד ירמאקוב יחזור מהר (אמן ואמן ואמן ואמן) אנחנו קבוצה שלא תספוג הרבה בכלל וזה לזכותו של פלורס.
    אבל בלי יכולת לתקוף בצורה טובה אין לנו ולא יהיה מה למכור.

לא זכור לי קבוצה (אשמח שתתקנו אותי) בישראל או בעולם אפילו שהצליחה לקחת אליפות בלי שום שחקן אחד או 2 אפילו (לפחות) שהם כוכבים.
    במכבי חיפה אין כזה כרגע, יש שחקנים טובים אבל בנתיים אין אף אחד שנגיד שממנו תגיע הישועה אולי.
    סבע פתאום נראה כמו כוכב ענק (איתו אני מאמין שהיינו אתמול כובשים וגם מנצחים), שרי, חלייאלי, אצילי.

יש בקבוצה הזו שחקנים טובים גם בחלק הקדמי אבל זה לא מספיק.

11. Melikson24 Member

המכונה המשומנת הייתה בדיוק באותה סיטואציה של חיפה בעונה שעברה.
    הם עשו רכש בקיץ הזה, הביאו המון שחקנים. אם הם מגיעים לסמי עופר מול ב"ש ותבנית ההתקפה היחידה היא להעיף כדורים לחלוץ הגבוה אז זה על האנשים שהביאו את הרכש ובין היתר על המאמן שהיה חלק מהתהלי.
    הוא אפילו שם את סוף וסילבה עם הרגל החזקה על הקו נטו בשביל זה, רק כדי שיוכלו לשגר כדורים עם אפס מחשבה על חיתוך פנימה.

אז אולי פלורס זה לא מנדיונדו 2 כמו שאנשים חשבו אבל הוא מתגבש כמאמן אפור ובעיקר לא מספיק טוב.

12. alexshw Member

אשם או לא. קשר למקצוע אין לו. אם היה לו, הוא לא היה מגיע בכלל.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה גם הקיץ השקיעה לא מעט כסף בחיזוק הסגל (הרכישות של סטיוארט, אגבה, קאני וקורנו והשכר ליובנוביץ', בטאיי וחורה) פלוס בזכות כל מיני קומבינות/ניצול פרצות בחוק הם גם בלי הגבלת זרים בפועל ויכולים גם לעלות בלי אף ישראלי בהרכב. פלוס מושאלים שחזרו (ירמקוב שהוא שדרוג גדול לכיוף, סוף שהיה הכי טוב בחיפה אתמול, עיסאת שהוא כרגע הבלם הטוב בקבוצה מבחינת יכולת וקאסה) פלוס מקבלים את אזולאי ונהואל אחרי עונת התאקלמות (אזולאי מתחילת העונה מרגיש שחקן אחר לגמרי משנה שעברה).

ואז הם מגיעים למשחק הכי חשוב שלהם העונה, בטח כשיש להם בלומפילד מחזור הבא, כלומר יש מצב שאם הם מפסידים פעמיים הם 10 נקודות מהמקום הראשון במחזור 6, ומה שיש להם להציע זה להעיף כדורים ארוכים למעלה לסטיוארט, סוף וקאני, כשלמרות משחק עייף משהו שלנו הם רוב הזמן מתבטלים ומעמידים קבוצה שלמה מאחורי הכדור כאילו זה אבוקסיס המאמן שלהם.
    נהואל אתמול היה עסוק כל המשחק בשמירה אישית על לוקאס, השחקן שאמור להיות ה"10" היצרתי שלהם.
    גם בפיגור, זה הרגיש שהם כל כך מוגבלים ולא מאומנים התקפית שגם אם היינו משחקים עד כניסת יום כיפור הם לא היו כובשים.

גם מול בית"ר, למרות אדום בדקה ה - 10 של זסנו, חיפה היו חסרי רעיונות בהתקפה ולא כבשו.
    גם בדרבי, המצטיין היה בכלל ירמקוב (לדעתי אגב אם מכבי מפסידה את הדרבי אז הביקורת על פלורס הייתה הרבה יותר גדולה).
    ולא כתבתי מילה על אירופה והכישלון והיכולת שלם.

פלורס רק בתחילת דרכו, זה נכון, אבל בהחלט אפשר לדבר על עקרונות משחק, על האני מאמין שלו, על הדרך שלו והצורה שבה הוא רוצה שחיפה שלו תשחק כדורגל.
    אם לאוהדי חיפה מתאים לשחק כמו מועדון קטן, עם יוסי אבוקסיס זר על הקווים, עם מחשבה של יותר חשוב לא להפסיד מאשר לנצח, אז הכל בסדר. אבל אם לא, הולכת להיות להם בעיה עם פלורס, לפחות לפי מה שהוא מראה עד עכשיו.

14. oranfu Member

מה הוא יכול לעשות עם כאלה שחקנים מוגבלים?
    בשיא הרצינות, מה הוא יכול לעשות חוץ ממשחק מאוד ישיר והגבהות מהאגף?
    יש בקבוצה שחקן אחד שמסוגל לתת פס לגול? לקחת שחקן בדריבל במשחק עומד ולא בספרינט על 60 מטר?
    לתת גול מ-20 מטר (רק אזולאי, כמו שזה נראה)? אין שם כלום. זה סגל סופר מוגבל וחסר יצירתיות.
    אני לא יודע אם הוא מאמן כמו אבוקסיס, אני יודע שזה סגל לאבוקסיס.

ביציע העיתונות רז זהבי (כצפוי) נכנס בו והעלה הילוך בקמפיין להביא את רוני לוי למכבי חיפה (אני מעדיף לרדת ליגה עם פלורס ולא לראות אותו חוזר למועדון). הוא התעצבן על קלינגר שלא היה שותף לקמפיין ואמר שהוא לא יודע מה שווה פלורס אבל הסגל פשוט מאוד מאוד אפור אז זה מה יש והטענות צריכות להיות למי שבנה את הסגל הזה.

אפשר לדבר על שחקן כזה או אחר, מאמן כזה או אחר, בסוף זה זניח. יש פה בעלים של מועדון שבמשך כמעט 20 שנה כושל בצורה מחפירה.
    למעט 3 עונות מדהימות ויוצאות דופן עם בכר, אנחנו קבוצת אמצע טבלה. שזה בלתי נתפס כשמדברים על מועדון בסדר גודל שלנו.
    למעט המוזיאון שבנו, מה לעזאזל עשו בהנהלה של מכבי חיפה בעשור האחרון? בנו אתר נורמלי? הקימו מערך סקאוטינג רציני? הפסיקו את השכונה והעסקונה של התקשורת בתוך המועדון? למדו לשלב שחקני נוער מהאקדמיה המהוללת? או לכל הפחות למכור אותם ברווח (למעט חלאיילי ופיינגולד שגם שם היה יותר מזל משכל)? הצליחו להחזיק שחקן חזק בסגל במקום לרדת על 4 ברגע שיש עליו הצעה? הפסיקו את הבלגן ביציעים עם קבוצת אוהדים ששמה למטרה לפגוע במועדון? עמדו על טובת המועדון מול התעמרות של בית הדין? נקפו אצבע לעזור לאוהדים בבעיות מול המשטרה שעושה להם דווקא?

איפה שלא זורקים אבן במועדון הזה רואים ניהול מחפיר. להתעסק בפלורס זה להתעלם מהבעיות האמיתיות של הקבוצה (ואולי זאת היתה הכוונה מלכתחילה).

EsheD ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רעינות בהתקפה? עם מי בדיוק? אפשר לדבר על סגנון התקפי של מאמן כמה שרוצים - בלי שחקנים שאשכרה יודעים לעשות משהו בחלק הזה הוא יכול לעשות שמיניות באוויר. מי ה-10 של חיפה? שרי? אה נהואל שהגיע שנה שעברה ועדיין לא ראינו ממנו כלום. סוף? בוא, ראיתי אותו גם בהארקלס, מדובר בשחקן קו לא בדיוק יצירתי. הוא חזק ועובד קשה אבל שום יכולת דריבל או טכניקה ולא מסדר לאחרים או לעצמו כלום. יובנוביץ׳ הוא שפיץ שצריך שייצרו לו.

לחיפה אין כלום בהתקפה. שום כלום. זה שהשחקן הכי טוב שלהם זה אזולאי רק אומר הרבה על הקבוצה הזו. זה בדיוק מה שהיא. לוחצת, מחוייבת, אינטנסיבית עם 0 כישרון ו100 אחוז אפרוריות. זה לא שהבן אדם עם שרי באמצע, אצילי ופאטצ׳י בצדדים והוא בוחר לשחק כדורים ארוכים והתקפה מכוערת.

זה הכלים שלו.

שי, Roma ו-oranfu אוהבים את זה.