מחזור מס' 4 בבונדסליגה:: פרייבורג מארחת את באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏27/8/13.

1. dudi Member

כמו? בהשוואה לסיטואציה כמובן..

2. Der Rotbart Member

המשחק מול פרנקפורט, שבקלות היה יכול להסתיים ב1-1.

3. dudi Member

בסדר זה עדיין לא מספיק לסתור את דברי, אם ניקח את המשחק בהופנהיים שנה שעברה, וגם את ניצחון החוץ 2-0 בוולפסבורג שמה נוייר עבד קשה מאד עד הבטחת הניצחון, אם אני לא טועה מול שטוטגארט ב 10 שחקנים לא בדיוק נראינו משהו, ו..... נקנח בהצגת התכלית בבוריסוב, או במזל של תזמון השער במשחק החוץ בוולנסיה, והטיפת מזל בניצחון החוץ בליל...

אז אתמול נכנס השער בצירוף מקרים שלא יחזור כל פעם ואני מאמין שלא צריך להביא את הטיעונים.

*-הסיבה שאני מתעקש על השוואות היא שאחרי 3 נצחונות תיקו מקרי אחד ויש תחושה שבאיירן הודחה מליגת אלופות בשלב הבתים ממש מטורף.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/13
  4. Der Rotbart Member

אני מסכים דודי שלא קרה שום אסון, ולליגה באופן כללי זה בוודאי חיובי. ההבדל הוא שתחת היינקס היתה שיטה שנראתה סבירה. כרגע השיטה של גווארדיולה לא ברורה או סתם רחוקה מאוד מתפקוד; אני עדיין בדיעה שצריך לתת לו (הרבה) זמן ועדיין מדובר ביותר מסתם חריקות מקריות.

בקשר ליום שישי; גם צ'לסי לא נראית משהו עד כה.

5. dudi Member

אופיר פפ בוודאות מנסה לייסם משהו חדש לא רק בבאיירן אלא בעולם הכדורגל כולו, אם זה יתפוס אזי הדרך למטרה הכללית - שושלת תהיה בטוחה וטובה קל זה לא יהיה, אבל העבודה הקשה אם תשתלם תשתלם בגדול.

לגבי "איך הן נראות" אז ביקשו ממני לא לדבר על אחרות אבל אמרת צ'לסי? לא רק היא זה בטוח לא אכנס לזה.

נחזור לבאיירן!

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה אנשים כאן מזלזים בפרייבורג. נכון, אלו לא אותם שחקנים מעונה שעברה ועזבו 5, אבל בא חיזוק לגמרי לא רע, הקבוצה מאומנת מצויין ועומדת טוב ובסה"כ היתה לה הגרלה מאוד קשה לפתיחת העונה. וגם בשני המשחקים האחרונים, מיינץ והופנהיים היא נראתה טוב מאוד.
    מעבר לזה זו קבוצה עם מגרש מאוד ביתי.

7. dudi Member

נדב אף אחד לא זילזל בפרייבורג, יתרה מכך המאמן הדגיש שבבונדסליגה המשחקים מאד קשים במיוחד מגרשי החוץ להבדיל ממה שהוא ידע עד היום.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי לחי וליובל.

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אני... זלזלתי? צטט לי נא.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבקשה יובל.

11. hai80 Member

פרייבורג במחזור הראשון שיחקה על הפנים, גם במחזור השני. במחזור השלישי הם עלו עם התלהבות וגם ב10 שחקנים לא נפלו מהופנהיים. גם נגד באיירן הם עמדו טוב על המגרש אבל היתה די אנמית. סה"כ פרייבורג קבוצה נחמדה אבל אני לא מחזיק ממנה. כנראה זה בגלל כל השינויים בסגל דברים כאלה לוקחים זמן. בינתיים הם לא מרשימים אבל כפי שאמרתי, בשני המחזורים האחרונים יש שיפור ביכולת. במיוחד במשחק מול הופנהיים הם הרשימו והזכירו קצת את פרייבורג של סיסה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/13
  12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

זה ממש לא זלזול יקירי. מדובר בעובדות בשטח. פרייבורג ספגה מהלומות קשות הקיץ ואיבדה רבים משחקניה שהביאו אותה למקום בו היא נמצאת היום ולסטנדינג אוביישן שקיבלה בגרמניה על העונה האדירה שלה. והמהלומות הללו מוכיחות את עצמן ואת העונה היא ממש לא פתחה על הצד הטוב ביותר. אני ממש לא מזלזל בפרייבורג ואני חושב שגם אף פעם לא אזלזל לאור העובדה שאני רוחש כבוד עצום למאמן שעומד שם על הקווים. אגב, אני מודה שלא קראתי עד הסוף (באמת, לא מנסה להתנער מאחריות התגובה שלי) את ההודעה של אלון, אז תן לי לתקן את עצמי: אני לא חושב שהיא תיאבק במאבקי תחתית ואני גם לא חושב שהיא הקבוצה הכי חלשה שבאיירן פגשה (נירנברג טובה פחות, לטעמי).

13. aloneli Member

נדב,זה אני המזלזל הראשי בפרייבורג ואני כן חושב שהיא תיאבק חזק במאבקי התחתית.היא פשוט קבוצה מאוד חלשה וגם אם זה מה שאמרו עלייה בעונה שעברה עדיין אני לא רואה אותה מתקרבת למה שהיא השיגה בעונה שעברה.

14. Echte Liebe Member

מאוד קשה יהיה לשמור על המאזן המושלם ועוד עם משחק חוץ נגד פרנקפורט. לדעתי ייגמר תיקו, גם אם אנחנו יותר חזקים. הם קבוצה שאוהבת לאכול לבבות והם עשו את זה מצוין לבאיירן. מנגד, מחטריאן חוזר לכושר והופמן צובר בטחון, וזה חשוב בתקופה הזאת ההמשכיות. בשבוע שעבר התקשינו מאוד מול בראונשוויג, בגלל שלא היינו מדויקים בהתקפה. אם המסירות הפעם יהיו 100% מדויקות ונראה את מחטריאן במסירות נפלאות כמו לקראת סיום המשחק הקודם, אז אני צופה הצלחה.

15. OriRR Member

מחצית בכל המגרשים:

בורוסיה מנשנגלאדבך - ורדר ברמן 0:1 משער של ארנגו.
    נירנברג - אאוגסבורג 0:0
    המבורג - בראונשוויג 0:2 משערים של ואן דר וארט ודאגורי.
    האנובר - מיינץ 1:2 להאנובר כבשו דיוף וסובייץ'; למיינץ כבש מולר.
    וולפסבורג - הרטה ברלין 0:2 משערים של אוליץ ודייגו.

עוד שעתיים יחל המשחק בין שאלקה ללברקוזן.