מה זה משנה שוערים נכים אם הוא לא מצליח לבעוט בכלל? שחקני הגנה ימסרו לו? גם ככה הוא מקבל כדורים מול שוער ומסתבך עם עצמו. לא חושב שהוא מספיק טוב, אבל עדיף כבר לשחק עם מוריסון. גם הוא לא יעבור אף שחקן בדריבל אבל לפחות לו יש רגל שמאל מדוייקת למסירות\בעיטות.
אם רוני בקהאם, גרארד וסווארז עם בטן של חודש תשיעי עשו שם חייל גם הוא יכול, תהיה בטוח. למה לא לשחק עם פרימפונג גבוה
לשחקנים שציינת היתה טכניקה אדירה. סלאח מתקשה בפעולות בסיסיות, עזוב לרוץ. למה לא לשחק עם פרימפונג גבוה? למה לא לשחק עם קרקז גבוה? סלוט לא רוצה שהמגנים שלו יצטרפו להתקפה. כמה פוזשנים ראינו במחצית הזאת באגף שמאל שקרקז נשאר מאחורה בזמן שאנחנו תקועים והוא יכול לרוץ קדימה? אלה ההוראות.
הצלה מדהימה של גאקפו מהקו. אמנם זה מנע גול שלנו, אבל בכל זאת מדהימה. כמה שהוא וסלאח גרועים, לא יאומן.
גאקפו כל כך כל כך גרוע שסלוט אשכרה מחליף אותו דקה 65. לעומת זאת סלאח עדיין על הדשא. יש מצב שזה המשחק הכי גרוע שראיתי צממנו אי פעם. ויש לו הרבה מאוד משחקים גרועים בשנה האחרונה. יהרוג את סלוט אם המגנים שלנו ירוצו על הקו ולא יחכו לכדור ברחבה?
לא ברור לי למה אנשים לא מבינים שהסיכוי היחיד להיפרד מסלוט בקיץ זה אם נמשיך לראות משחקים כאלה ולחרבן את המקום בצ׳מפיונס. זו ההקרבה הכי שווה שאפשר לקוות לה. אם הקבוצה הזאת תנצח בטעות ותסיים בטופ 5, אתם מקבלים אותו לעוד עונה בוודאות. זה מה שאתם רוצים?
כמו הדחיפה על גבריאל. יש קבוצות ויש קבוצות. וברור שזה לא פאול. אני רוצה אלופות כי זה אסון עבורנו מבחינה כלכלית לא להיות שם. אני לא מסוגל לראות חצי מהסגל הזה יותר ובלי כסף לא נוכל להחליף אותם. מצד שני באמת אי אפשר יותר עם ה"כדורגל" של סלוט. ספיקינג אוף, הוא פושע שהוא מעדיף את גאקפו על ריו, פשוט פושע.
לא ננצח. 5 על 2 30 מטר מהשער שלהם והוא מחרבן את זה. אחר כך יגידו שהוא הבקיע ואיזה גדול הוא. כמה גולים הוא מונע מאיתנו עם היכולת העלובה שלו?
אותך זה לא מעניין, אותי כן. אני לא מסוגל לראות יותר חצי מהקבוצה הזאת באותה מידה שלא סטבל את הכדורגל של סלוט.