מחזור 29 בפרמיירליג - ניוקאסל נגד יונייטד, ארסנל בברייטון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser, ‏3/3/26.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוי כבר בכלל לא בטוטנהאם.

2. cheddar Member

הרבה זמן לא הייתה ירידת ליגה בקנה מידה כזה, אם תהיה כמו טוטנהאם

3. k_700 Member

יש וגם בקיץ היה.
    הסעודים אף פעם לא הפילו עליו להיות אחראי לרכש.

הם זרקו הצעות על כל שחקן שני בליגה כשהמקבילה שלהם לטרלול(טוטנהאם) כבר בודקת תקנים לאצטדיון שלה בצ׳מפיונשיפ.

יש מחיר לקרקס.

4. k_700 Member

הדבר שיכול לאחד את כל הליגה.

איזה יום חג זה יהיה.

5. עידן444 Member

קללת האצטדיון החדש ;)

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

התשובה היא תלוי. לנו 2005 הרגיש מדהים כי הסגל היה כל כך גרוע שכל תוצאה הרגישה כמו נס, זה לא עניין בכלל איזה כדורגל משחקים וכנראה שבהינתן הכלים לא באמת היה כדורגל אחר לשחק.

מוריניו של השנים האלה הציג כדורגל הגנתי אמנם אבל עדיין דומיננטי מאוד לדעתי על המגרש. אני מבין למה שאוהד יהנה מכדורגל כזה.

ארסנל נכנסו לעונה עם arguably הסגל הטוב בליגה, כשהם בעצמם לפני שנה-שנתיים שיחקו כדורגל טוב יותר, והובילו טרנד שזלג לכל הליגה של כדורגל שהוא פשוט לא כיף לצפייה. זה לא יוריד מהשמחה של האוהדים לקחת אליפות אחרי 20 שנה, ברור. אם יזכרו את זה? כן.

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

Arsenal spent 30 minutes and 51 seconds on restarts at Brighton — their total in a Premier League game this season.

האלופה שלנו עושה טובה שמאפשרת לשחק כדורגל 59 דק׳ מול ברייטון.
    רמות צחנה של אתלטיקו מדריד, בימים היפים.

8. עידן444 Member

אבל זה הרבה יותר מורכב מכפי שזה מוצג פה. ארסנל לאחרונה נוראית ועדיין פירקה את לידס, סנדרלנד, וטוטנהאם. ניצחה את צלסי 3 פעמים ברצף(ממש לא עניין של מה בכך)- נגד וולבס היתה נוראית ושילמה על כך. נגד ברייטון היתה אמורה לשלם על כך.
    נגד יונייטד עד הטעות הנוראית של זובימנדי הם כמעט לא יצאו מה 30 מאר שלהם.
    נגד ליברפול היו שני משחקים שקולים. בניוקאסל חזרה מפיגור לניצחון ולא קיבלה פנדל הכי ברור בעולם(כן, תאוריות כאלה כפי שהמציאו כדי להגיד למה לא אני יכול לעשות על כל פנדל כמעט כולל זה שסיטי קיבלה מול ליברפול שהחזיר אותה לעניינים מלכתחילה). פירקה את אסטון וילה שבועיים אחרי שהפסידה לה בשניה האחרונה.

בליגת האלופות ארסנל ללא ספק היתה הטובה ביותר ושיחקה כדורגל מצויין. העומס עליה מטורף והסגל מאוד הצטמצם בעקבות פציעות(כן, גם בגלל שיחרור מיותר של נוואנרי).

כן בהרבה משחקים ארסנל נראית כמי שאין לה תכלס בהתקפה והמצבים הנייחים מצילים אותה אבל דווקא לאחרונה היא כבשה פחות ממצבים נייחים ויותר ממשחק רץ. וגם פוקסים כמו נגד ברייטון- מי ישמע ארסנל הקבוצה היחידה אי פעם שנהנתה מזה…

לכל זה נוסיף קוף של 20 שנה להוריד מהגב שמייצר לחץ גדול(זה כל כך בולט בכל משחק שארסנל מגיעה לשלבי הסיום ביתרון של שער), והלחץ של סיטי(ועד לא מזמן גם וילה) מאחור- והתמונה היא ממש לא כפי שמנסים לצייר אותה.
    גם אני סובל בלא מעט משחקים והאמת שזה יותר מהמתח מאשר מהכדורגל.
    אני זוכר היטב את כל אליפויות וונגר. ההבדל הכי מהותי בין ארסנל הזו לבין האלופות הקודמות הוא שאין לה קוסם על אחד כמו ברגקאמפ או הנרי. אין לה שחקנים שעושים יש מאיין(מלבד סאקה שאני מת עליו אבל עם כל הכבוד הוא יותר רובר פירס מאשר הנרי) אבל יש לה דברים אחרים וברוב העמדות שחקנים לא פחות טובים ואולי אפילו יותר מאשר אז.

אני פחות מתמקד באיכות הכדורגל וגם בארטטה כי העונה הזו לגמרי תימדד בתארים שארסנל תיקח או לא. בזה גם ארטטה ימדד.
    יקח אליפות- שיחק אותה ומגיע לו להמשיך. לא יקח כלום או איזה גביע הליגה או גביע אנגלי בלבד- כנראה שיהיה צורך בשינוי שכולל אותו.
    יקח ליגת האלופות? הוא עושה היסטוריה ואז זה כבר ברמה של להיכנס להיכל התהילה של ארסנל.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  9. cheddar Member

יש לארטטה מזל ששאר הקבוצות פינו את הדרך, אם כמה קבוצות יתעוררו על החיים שלהם בעונה הבאה היכולת הזאת תוביל אותו למקום 6-7

10. עידן444 Member

כל עונה בפני עצמה.
    בעונה שעברה זיהית רמזים למה הולך לקרות לליברפול העונה?

11. cheddar Member

אני אמרתי שיקח לרכש שלהם זמן להתחבר וירידה אחרי שהם בדיוק לקחו

12. oranfu Member

האמת היא שכן. בערך מסביבות מרץ היתה ירידה משמעותית ביכולת של הקבוצה.
    חשבנו שזה בגלל שהאליפות בכיס והורדנו הילוך אבל התברר שאלה היו הניצנים לקריסה של העונה.

אני לא אומר שזה יקרה לארסנל, אבל אצלנו בהחלט היתה ירידה גדולה שהובילה להתרסקות מוחלטת העונה.

Cup of Tea ו-Roma אוהבים את זה.
  13. cheddar Member

זה יקרה לארסנל כי היא לא משייטת לעבר קו הסיום אלא צולעת בשארית כוחותיה, זה לא נראה שנשאר המון דלק במיכל ישר לרוץ לעוד אליפות

14. alexshw Member

לא בהכרח שחייב להיות קשר. סלוט סחט את הקבוצה פיזית. יותר מדי עומס על ההרכב הראשון. סיים שיט כמו טן האח ב - 2022/23 ביונייטד.
    בקיץ הסגל שלכם התחדש.

15. k_700 Member

גם בעונה שעברה שיחקתם חרא, חרא גדול.
    בסך הכל המשך לתהליך.