הכל תלוי בשיטי כמובן. היא צריכה לנצח את הכל ותהיה אלופה- אני לא מאמין שפרנסנאל תעשה 5 ניצחונות אחרי ההפסד הצפוי בסטוקפורט.
חחחחחחח הפציעות. די עם זה כבר. איזה פציעות? סאקה וטימבר? ההרכב השלישי שלהם צריך לקחת אליפות. ואגב, אני בכיף לוקח את המגן הרביעי שלהם מצד שמאל(לואיס סקלי) אלינו.
הכל היה תלוי בסיטי כבר 800 פעמים שונות העונה ואז היא שלשלה את זה. לפפ אין כבר את האדג׳ לתת את הפליקים. הם בעצמם עלובים מאוד. ינצח את צ׳לסי? יזכר שצ׳רקי מעצבן אותו ויספסל אותו, כמו שעושה עם פודן כבר חצי עונה. המזל של ארסנל זה שהם מקבלים את הגירסה הכי עלובה של פפ באס״ק.
במשחק מול שיטי אמור להיות להם סגל מלא מינוס מרינו. שזה מבטל כל טיעון שהם עומדים לאבד אליפות בגלל פציעות. את ספורטינג במשחק הקרוב הם צריכים לעבור גם בסגל חסר (לא מבין איך הקבוצות הפורטוגזיות הפח אשפה האלו תמיד עושות שמינית\רבע גמר אלופות בקל. זה קצת כמו דורטמונד שהיא קבוצה מביכה ותמיד מגיע לשלבים המאוחרים). הדחה מול ספורטינג היא גם כשלון \ אי הגעה לגמר. לא פחות גדול מאובדן האליפות.
אם כבר מדברים על פציעות, אז ספורטינג הגיעה נגדם עם פציעות של השחקנים הכי טובים שלה וסווארז לא ישחק בגומלין. לא יעבוד המשחק על הטיקט של הפציעות של ארסנל. יש לה סגל של 30 שחקנים אז ברור שבכל נק׳ זמן יהיה שחקן, 2, 3 פצועים. זה לא מכת פציעות. מכת פציעות וחיסורים זה מה שהיה למנצ׳סטר יונייטד בדצמבר- ינואר. צריך להגיד את האמת. אין בכלל הבדל בין הכדורגל של ארסנל העונה לכדורגל של ליברפול העונה. שום הבדל. בשני המקרים אין כדורגל, אין שליטה של המאמן. ההבדל היחיד הוא בנייחים בגיבוי של עזרות מהשיפוט. בלי 3-4 משחקים שהשופטים העניקו להם על מגש הם גם היו קרובים מאוד לליברפול.
ברור שיש לו עוד הרבה ללמוד ולהשתפר, אבל הוא שחקן האגף הכי טוב שלנו, ובפער גדול. כל פעם שהוא מקבל כדור רואים את הפחד בהגנה של פולהאם, הם פשוט עושים עליו שמירה כפולה ומשולשת. 2-0, גולים טובים כאילו וסה"כ קריטי ממש שננצח היום, אבל אני מת לשמוע מה ההנהלה אצלנו רואה שגורם להם להאמין בסלוט. לא בהתרסה, באמת מעניין אותי. אנחנו עלובים בלי הכדור, אין שום תיאום או מבנה הגנתי. 2-3 שחקנים כאילו לוחצים אבל בפועל פשוט עומדים גבוה על המגרש, אחר כך יש בור, פשוט בור עד ההגנה שלנו. זה משתקף גם בסטטיסטיקה, אנחנו במקום ה-19 בליגה בלחץ בשליש האחרון ומקום 20 בליגה בלחץ בשליש האמצעי. ורואים את זה, זה ברור לחלוטין שאין לנו שום משחק הגנה עד שמגיעים לרחבה\קו הגנה שלנו. עם הכדור זה לא הרבה יותר טוב. שחקן רץ עם הכדור וכל השאר מסתכלים עליו. אין שום תנועה בלי כדור, חס וחלילה לנסות משחק צירופים. כמות הפעמים שוירץ וריו צריכים לקבל את הכדור על החצי\חצי שלנו במקום לקבל אותו בקרבת רחבת היריב... כמובן שהקבוצה עם כושר של קבוצה ישראלית, שחקנים בקושי רצים ובכל זאת נפצעים כל הזמן פציעות שריר.
שום תירוץ של פציעות לא מתקבל, בטח לא עם סגל כזה. הפחד הכי גדול כרגע שהעונה הזאת תיגמר ללא שום תואר רלוונטי וארטטה יקבל עוד עונה. עבורי הוא צריך לסיים אחרי העונה הזאת בלי קשר לתוצאות, הראיונות שלו אחרי המשחק עוד יותר מרגיזים. אף אחד לא יממן לי את טיפולי העיניים האלה אם הוא יישאר.
ריו לא פחות טוב מסטרלינג בן ה17(שהיה בעצמו מדהים) ומאמן כדורגל שרק היה חושב לייבש את סטרלינג ככה עונה שלמה היה מקבל ממזמן בעיטה בתחת.
ריו שווה הרבה יותר דקות ממה שקיבל העונה. ליברפול הזאת - גם במשחק נוח שנגמר בניצחון בלי התקפי לב, קשה מאוד להנות ממנה. הקהל דומם, הכדורגל איטי ושבלוני.
מצד אחד שמח שזה עוד משחק שמקרב אותנו לסיום העונה, מצד שני אין סיבה לחשוב שבעונה הבאה זה לא יהיה אותו חרא. דיכאון מה שנהיה מהקבוצה הזאת.
ההדחה מהגביעים זה הדבר הכי טוב שקרה פה. כי לסיים עם אחד מהם עוד יכול היה לאפשר למישהו לגנוב דעת. מעכשיו זה או סקנדל או פסטיבל ונכון לכרגע זה בדרך לסקנדל. בינארי. אפס או אחד. אליפות\ליגת האלופות או הביתה. החלטה ניהולית הכי קלה שאפשר לבקש. אי אפשר אפילו למכור בולשיט על דרך כפי שעשו ב 3-4 שנים האחרונות. החלטה יותר מורכבת אבל סופר לגיטימית היא להיפרד ממנו אם יזכה באחד מהתארים הגדולים כי אם יזכה באליפות זה יהיה בחסד ולא בזכות(למה אני פאקינג צריך להפוך לאוהד הכי שרוף של צלסי מחר במקום להיות עם 12 פער ושזה יהיה רק בוסט נחמד כי אתה פאקינג לא מסוגל לייצר שליטה ומומנטום בבית מול קבוצה מקום 13?) וליגת האלופות זה הרי נס ברמת מכבי חיפה זוכה באליפות בארץ העונה.