מחזור 35 בפרמיירליג - יונייטד נגד ליברפול, סיטי באברטון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser, ‏1/5/26.

1. k_700 Member

אמיר מיתמם ואתה סתם לא מבין על מה אנשים בוגרים מתדיינים פה. כהרגלך בקודש.
    לא זוכר אותו באמת עוזב אותנו בעקבות אמורים, זה היה יותר קשקושים מהמחנה שלו כדי לסגור את החוזה החדש שהוא רצה כשלמועדון לא הייתה כל כוונה אפילו להוציא אותו להשאלה.
    אכן, אמורים היה יכול וצריך לשחק איתו יותר כמו שנניח שיחק איתו בחצי עונה הקודמת כשהיה מהחלשים ביותר בקבוצה(כלומר הוא לא איבד את המקום שלו בהרכב על כלום, למקרה שאנשים מנסים לשכתב את ההיסטוריה).
    כן, הוא שחקן צעיר שעוד יכול להתפתח וטוב שהוא חתם על חוזה. לא כי אני מאמין שסגרנו אותו ל-6 שנים אלא כי קשר צעיר אנגלי לא צריך לאבד בחינם.
    בקשר לצורך בקשרים בגלל עליה לאירופה, היית צריך עוד קשרים גם אם אמורים היה נשאר פה ומביא אותך לליגה האירופאית. למה? ככה. 50+ משחקים.
    זה עדיין לא אומר שמאיינו מבטיח לי משהו מעבר לקיום שלו בעוה הבאה.
    אתה יודע, שנתיים אחורה הוא הצטלם על השלט עם הויילן וגארנצ׳ו וחשבו ששלושתם יובילו את המועדון הזה שנים קדימה. פסט פוורד שנה וקצת קדימה ושניים מהם כבר לא כאן. אין שום בטחון בכדורגל, גם לא עם שחקני בית ולדעתי העונה הבאה עם מאיינו צריכה להיות העונת מבחן האחרונה. כאן ועכשיו. אם יתן עוד עונה לא יציבה של מצבי רוח כמו השתי עונות האחרונות אני בטוח שתשמע שאנחנו מחפשים גם את הקשר השלישי בשוק שיקח לו את המקום של המחליף או השחקן רוטציה. היינו בסרט הזה גם עם שחקני נוער בעבר שפרצו בסערה, זה הכדורגל.

אני מאוד מקווה שהמועדון הולך להצמד לכל התוכנית רכש שהוא מפזר כל החצי שנה האחרונה ובאמת להביא שני קשרים בקליבר רציני בקיץ כי אני, כנראה בניגוד אליך, לגמרי לא סומך על קובי כשחקן מוביל בקבוצה שרוצה לעשות עוד קפיצת מדרגה לקראת ה-מאבק אליפות של 2028, ל150 שנה.
    נותר רק לקוות כמובן כי המנהלים גם הסבירו לנו שקאריק הוא מאמן זמני עד לסוף העונה וכל הצוות עובד במרץ לאתר את המאמן הקבוע(שזה המון pr לאנחנו מבטיחים לחשוב אחרת מקודמנו ומתפללים שקאריק ינצח מספיק כדי שנהפוך אותו לקבוע).
    פעם המועדון הזה הסתנוור כל כך ממקפרד עם סולשאייר שהוא דילג על החלק הכי קריטי בבניה וחרץ את הגורל של הקבוצה הזאת לחצי עשור קדימה. אסור לחזור על הטעות הזאת ואני כמובן לא מדבר רק על כמות הקשרים שצריכה להיות פה אלא על איכותם.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/26
  2. k_700 Member

החצי עונה הראשונה של אמורים בקבוצה הייתה עלובה, ממש.
    טעות גדולה מאוד שלו שהסכים להכנס לבית קברות שטן האח השאיר לו ולקבוצה עם שחקן אחד שהיה שווה משהו בסגנון שלו.
    החצי שנה השנייה, כבר הרבה יותר טוב וזה התחיל לקבל צורה גם אם עדיין היו הרבה דברים לשפר.
    דשנו בזה וטחנו את הנושא מכל הכיוונים. אבל בוא נזכיר שוב בכל שבוע איך קאריק מוציא הכי הרבה נקודות בליגה בדיוק כשנכנס לתפקיד בתקופה שכל החלק העליון בערך נלחם ב3 ולפעמים 4 מפעלים במקביל(כשהוא מקבל קבוצה כמעט מלאה עם לפעמים 24 יום חופש בין משחק למשחק).

אגב, טוב שהזכרת את חודש דצמבר ומחזור הניו איר מול וולבס(אותה וולבס שהסברת לי שהיא היורדת הגרועה בהיסטוריה שלא תסיים עם 19 נק׳ בערך). אתה בטוח שרק אמבומו ואמאד היו חסרים שם? אני כמעט בטוח שהיו חסרים עוד כמה שחקנים קריטים כולל אחד ששמו מתחיל בB והוא בגדול מציל את התחת של קאריק בכל שבוע מה-18 לינואר. אבל אולי אני טועה פה.
    אגב, באיזה משחק כדורגל הסתדרנו בלי דיאלו ואמבומו? תפסיק לדמיין.

קאריק העונה הוא הצלחה אדירה?? כרגיל אתה פרשן תוצאה, שום יכולת להתדיין על כדורגל. אבל נזכור את זה לעונה הבאה, כמו שכתבתי לך אני מכין לך קולאז׳.
    רגע, אם הוא הצלחה אדירה אז מה אתה בכלל חושב על מאמנים אחרים ומדגיש לי פעם בשבועיים שאתה לא שלם עם לתת לו חוזה קבוע? להיפך, תפרגן לו בחוזה יפה ויאללה להסתער על אליפות בעונה הבאה.

אוהדי הקבוצות האחרות שמשחקות נגדך נקרעים מצחוק. אולי היה שווה לאוהדי ליברפול לספוג את ההפסד הזה אם יוצא מזה חוזה יפה וקבוע עם גיבוי של מאה אחוז מהקהל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/26
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אין אג'נדה ואין תגובות מהבית.

אמורים נכשל (וגם אני תמכתי במינוי שלו ויותר נכון בחשיבה מאחורי המינוי) אז אני כותב שהוא נכשל ולא מנסה להמציא לו תירוצים.

כאשר ההנהלה החדשה עשתה טעויות, כתבתי מה הטעויות וכתבתי שאני לא מזהה שינוי אמיתי במועדון. זה שאתה היית צריך שיפטרו את אמורים כמו שעשו כדי להבין שלא היה שינוי אמיתי בהנהלה, זה עניין שלך.

קובי מאיינו הלך אחורה אחרי עונת פריצה באמת גדולה שלו. וכתבתי כאן כבר ביקורת על הליקויים שיש לו שהוא חייב לשפר אותם לא משנה מי המאמן. זה עדין לא הצדיק מחיקה שלו כמו שאמורים מחק אותו, בטח כשהקישור שלנו נראה כמו שהוא נראה. וגם עכשיו, בגלל שאני בלי אג'נדה, אני טוען שלא משנה איזה מאיינו נקבל בעונה הבאה, אנחנו צריכים עוד שני קשרי אמצע בכירים.

בקשר לקאריק, כן, לאור נקודת הפתיחה שלו והמטרות שהיו לו, הוא הצלחה העונה. אבל מה בין המטרות האלה לראיית עתידית וראייה כוללת ורחבה, של סגנון הכדורגל שאני רוצה לראות כאן, של הדמות שאני רוצה לראות כאן, של מי שצריך לבנות כאן את הקבוצה? לא הרבה.
    אפשר לתת לקאריק מחמאות על מה שהשיג השנה, גם מבחינת תוצאות, גם מבחינת שחקנים שהרוויח (מאיינו, ששקו, אולי גם הייבן אם ימשיך לפתוח, הצליח לסחוט את הלימון של קאסמירו עד הסוף), גם מבחינת היכולת בחלק מהמשחקים, בלי קשר למה שיהיה בקיץ.
    זה כמו להשאיל שחקן בשביל שיעזור לך נקודתית להשיג את המטרות שלך, ואחרי זה בקיץ לחפש פיתרון אחר שיותר מתאים בראייה רחבה ועתידית.
    נניח איזה הנריק לארסון כזה שהושאל אלינו, תרם לנו כמה חודשים, ואחרי זה חזר לשבדיה כשבמקומו הגיעאיזה אחד בשם קרלוס טבז בקיץ לאחר מכן.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשאל את אוהדי הקבוצות האחרות מה הם חשבו על אמורים, תתפלא כמה הם תמכו בנו במשחקים מסוימים רק כדי שהוא לא יפוטר...

5. הווארד ווב Member

דמגוגיה של קיי.
    אוהדי היריבות מבינים שקאריק זו ברירת מחדל כי כל ה"שמות" הכבדים לא יהיו זמינים בקיץ (לא שיש ערובה שכל האינזאגיס ונגלסמנס יצליחו ביונייטד).
    לעומת זאת אמורים קיבל אשראי בתור מנגר ראשי.
    והליצן רטקליף אמר בראיון חודשיים לפני הפיטורים שהוא מוכן לתת 3 שנים לאמורים.
    קאריק מתחפף ברגע שיש מנגר שאיניוס מחזיקים ממנו.
    זה ברור לכל בר דעת.
    כאילו שמנגר כושל במידלסבורו יתחפש לאנריקה\קומפאני לא כל יום סינדרלה

הפיטורים של אמורים קרו רק כי הוא ביקש רכש.
    בפועל ההנהלה פח+סגל פח+אמורים לא מספיק טוב להצליח ביונייטד.
    בדיוק כמו איראולה אהוב ליבכם, קיי ומושון.

6. k_700 Member

שמע, זה הבעיה באוהדי יונייטד. יש דברים שהם רק בראש שלהם.
    באמת.
    אין לי ספק שאם תצליח לפתוח במקום שהוא לא פורום יונייטד סקר אנונימי לחלוטין אתה תגלה שאוהדי היריבות שלך הרבה פחות מפחדים ממאמן שהוא שחקן בית חסר כל נסיון שלא מתיימר אפילו להכניס שיטה מסוימת למשחק של הקבוצה שלו(אלא נטו להתבסס על מתפרצות) ממאמן כדורגל שעשה משהו לפני שהגיע לפה ובכל דקה שלו פה ניסה להטמיע שיטה מסוימת ומי יודע איך זה עוד היה ממשיך להראות אם היו ממשיכים לשפר לו את הסגל.
    בפורומים של אוהדי יונייטד? אני בטוח שכל אוהד חושב שהתוצאות הן הפוכות לגמרי וזכינו בג׳ק פוט עם מייקל קאריק.

ממש עכשיו בכל פורום של אוהדי יונייטד מאות אלפים מנסים לשכנע את עצמם שאין אף מנג׳ר נורמלי בשוק שיכול להצליח יותר כי נאגלסמן ואנריקה לא פנויים. זה החומר האנושי.

אוהדי היריבות שלך מבינים כבר לפני חודש שמייקל קאריק זה המאמן הקבוע של הקבוצה שלך.
    אינאוס נראה שניסו לעשות הכל כדי להצדיק את המינוי הקבוע הזה מלכתחילה. כנראה משתלם להם כי הוא יהיה יס מן ויס מן זול והקהל מאה אחוז מאחוריו.
    כמו וודוורד בשעתו, פותח סקרים ברד קפה, רואה מה פופלרי והולך עם זה.

7. k_700 Member

לשחק מול צ׳לסי היום זה ה3 נקודות הכי בטוחות בלוח.
    ברמת הועדת חקירה אם יצאת עם פנצ׳ר מהברידג׳.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיע לקבוצה מדשדשת ששוב ושוב כשלה במשחקים שהיו יכולים להקפיץ אותה למקומות 4-3, לצבור בתקופתו יותר נקודות מכל מאמן בליגה (וכמובן, לנצח בתכיפות גבוהה הרבה יותר מקודמו...), לנצח את כל הגדולות, לסיים כנראה במקום השלישי.

ביזארי לא לראות בתקופה של קאריק הצלחה פנומנלית.

אפשר לבקר את עניין הסגנון, אפשר להכריז שזה לא צריך להשאיר אותו בתפקיד לעונה הבאה - זה לגמרי לגיטימי. אבל לדבר רק על מה שלא ולהתעלם ממה שכן - תוצאות מצוינות - זה די נלעג. אפשר לפעמים להתנתק מהאג'נדה.

Roma, oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  9. k_700 Member

תוצאות מצוינות ממש היו גם לסולשאייר בחצי עונה הראשונה שלו.
    ביומן שלי הצלחה פנומנלית מגיעה גם עם כדורגל טוב ולא רק עם תוצאות טובות במצב שאתה הקבוצה היחידה בחלק העליון שמשחקת במפעל אחד מהרגע שהגיע.

אבל סבבה, אתה תומך נלהב מאוד בלתת לו חוזה קבוע, רשמנו במערכת.
    ואין שום אג׳נדה, מאוד אהבתי אותו כשחקן ומאוד אוהב את הצורה שהוא משרה שקט עם הרבה צניעות.
    כששיחקנו טוב בשלושה מארבעת המשחקים הראשונים שלו התלהבתי בעצמי.
    מאז אין כדורגל, יש הבלחות של דברים שראיתי בקבוצה של סולשאייר, שכאמור גם זה הביא המון נקודות בהתחלה. גם אין כמעט חשיבה מחוץ לקופסא או נסיון לבדוק דברים חדשים, הכל קבוע. כולנו יודעים מה ההרכב, איזה חילופים יהיו ומתי.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי את זה או משהו שמתקרב לזה?

11. k_700 Member

אתה לא בעד לתת לו חוזה קבוע(של שנתיים לפחות, כי למה לתת לו נניח רק עונה ולייצר מסך עשן בכל תוצאה רעה שהוא עם החבל על הצוואר)?
    מוזר, הוא הצלחה פנומנלית. מי לא מאריך חוזה למאמן שעושה עבודה פנומנלית ומסיים עוד חודשיים את הקדנציה הנוכחית?

12. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

לא לזה התכוונו שהמציאו את חוק הנבדל.

13. k_700 Member

צריך לומר את האמת, אין קבוצה שמחזיקה יותר טוב את המוניטין של הליגה האירופאית מצ׳לסי.
    קראתי שהרייטינג של המפעל הזה ברצפה העונה בגלל ההגדלה של הצ׳מפיונס, גם בהיבט הזה אני מאמין שהשתתפות שלהם שם תעשה פלאים.

מי היה מאמין שכשאתה הופך את הקבוצה שלך למפעל ממוסחר שקונה שחקנים לפי משקל בסכומים מטורפים וכשכולם שחקנים צעירים שהופכים לעשירים מפונקים המפעל הזה קורס קריסה מפוארת כשאין אף דמות אחת שיש לה חיבור למועדון, להיסטוריה שלו או רצון לבנות לגאסי על השם שלו.
    מי היה מאמין אי שם ב2022 שנהיה בנקודה הזאת בחיים כעבור 4 שנים.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אני ואמיר מסבירים לך, שיש הבדל בין הצלחה נקודתית, קצרת טווח, במטרה ספציפית שלשמה הוחתמת, לבין מינוי קבוע והובלה של פרויקט עתידי.
    בדיוק כמו שיש הבדל בין השאלה נקודתית של שחקן לתקופה מסוימת כדי לעמוד במטרות שלך לבין רכישה של שחקן בסכום משמעותי של כסף מתוך מחשבה שישרת אותך שנים קדימה.
    גם אם קאריק יעזוב בקיץ, זה לא אומר שהוא לא עמד בהצלחה במטרות שלו, כי הוא לחלוטין הצליח לאור נקודת הפתיחה שלו, המטרות שניתנו לו ומה שקיבלנו מרגע המינוי ועד היום.

15. k_700 Member

אתה אומנם עו״ד אבל לדעתי לאמיר יש פה ויכולת להביע דיעה.
    הבנתי, אתה מחשיב אותו כהנריק לארסון ואתה בעד להביא את קרלוס טבז.
    אמיר בנה לו פסל במשחק השני ולפי מה שקראתי מאמיר ברשת הוא מאוד בעד להשאיר את קאריק.

אגב, שאלת המשך אליך אם כבר התפרצת, אם אין נאגלסמן או לואיס אנריקה וצריך לקבל החלטה עוד שבוע, אתה בעד להשאיר אותו על חוזה קבוע?