מחזור 35 בפרמיירליג - יונייטד נגד ליברפול, סיטי באברטון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser, ‏1/5/26.

1. הווארד ווב Member

תן לי לעזור לן ולהיות עורך דין שלו לשם שינוי.
    מעניין את התחת אם הוא בעד או אם יאיר גולן בעד.
    זה מה ההנהלה החליטה.
    מבין אותם - יש להם סיבה לחשוב שאיראולה\גלאסנר\פוטר\פוסטקגלו\ממרקוו סילבה\הכנס שם זה לא מספיק טוב עבורם.
    רוצים יס מן שחי על זמן שאול ושאפשר לחפף בשניה כי יקבל חוזה של 1+1 במקרה הטוב.

אני מסכים איתם פעם ראשונה לשם שינוי.
    כל מנגר נכנס (שלא עשה כלום בקריירה כמו אמורים) יעשה פוזות ואת התוצאות בטוח לא יביא.
    13 שנה אתה באותו חרא.
    מה ההבדל.בין טן פח \אמורים שנכשלו לבין שאר השמעאקים שאתה רוצה על הקווים ?
    די.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעת פעם על בדיחה? פרפרזה על מה שנוויל אמר לסולשיאר אחרי המשחק בפריז: לכמה זמן אתה רוצה את החוזה ואיפה אתה רוצה את הפסל.

נותרתי מאוד אמביוולנטי לגבי קאריק. זה בסדר גמור אם נביא מאמן אחר, ולאו דווקא איזה לואיס אנריקה כזה - מישהו שברור מה הכדורגל שלו, שיודע להטמיע דברים ומתאים למה שיש לנו ולמה שאנחנו מכוונים.

לצד זאת, אני אבין את המועדון אם הוא ירצה לתת צ'אנס למוכר ולידוע במקום לנסות משהו אחר עם מישהו שאין לו הישגים ברמות הכי גבוהות. והרי אפילו עם מי שיש לו, כמו לואיס אנריקה, לא תדע בוודאות אם זה יצליח או לא.

דבר אחד שעבר לי בראש לאחרונה זה שאולי הכדורגל שראינו בחודשים האחרונים זה לא היעד של קאריק אלא משהו שהוא נקט בו כדי לעמוד במטרה קצרת הטווח וזה להביא ניצחונות וליגת אלופות. זה קיבל אישוש אחר כך בפודקאסט של האתלטיק שלפיו קאריק אמר למועדון שהוא שואף לכדורגל אחר אבל צריך בשביל זה את השחקנים המתאימים. וגם כאן, אין שום ערבות שזה יצליח.

3. הווארד ווב Member

קאריק חייב עוד שחקנים כמובן.
    את רוב הנקודות שלו (מלבד אייל ברקוביץ) הביאו לו קוניה וששקו... שעלו 140 מיליון ליש"ט בקיץ האחרון.

אי אפשר לצפות ממנגר שנכשל במידלסבורו להצליח בעונה הבאה ללא חיזוק (שגם המנגר אחריו יצטרך).
    לא מדובר בקוסם אלא בפלסטר זמני בלבד.

4. k_700 Member

אם אני אחפש מספיק טוב אני בטוח אמצא את אותן הדלפות גם על סולשאייר אחרי החצי עונה הראשונה.

שהוא בכלל מכוון לכדורגל אחר והוא רק צריך את השחקנים המתאימים.
    רק אל תגעו לו בקישור, בקישור היו לו המקפרד שהוא יצר.

בסדר.
    כדורגל אחר, רשמתי לעצמי.

5. הווארד ווב Member

פרק 264-האם קאריק צריך להמשיך  ... – תינוקות באזבי - טל הרמן והחברים – Apple Podcasts

מעניין מה החברים חושבים על זה

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלי ברשימה יש עוד שמות לפניו. חלקם לא יודע אם ריאליים בכלל, חלקם הם גם הימור כי הצליחו בליגה בקבוצות פחות גדולות (בורנמות') אבל כן הראו דברים מעניינים. השאלה מי המועמדים המובילים של ההנהלה.

7. k_700 Member

אין מועמדים אצל ההנהלה, אל תאכל את הלאקרדה.
    לקחו שניים שמראש לא רלוונטיים כדי למשוך זמן עם קאריק.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשיבה קונספירטיבית בנוסח דורפן.

כפי שאמרתי, בבחירה בין אופציות עם סימן שאלה מבחוץ לבין אופציה עם סימן שאלה שכבר במערכת והשיג תוצאות טובות, אני יכול להבין אם הרצון יהיה להמשיך עם קאריק.אם זה לא יילך, אפשר יהיה להחליף, בידיעה שנתנו לזה צ'אנס ולא החמיצו שום דבר.

במודל שבו לא הכל מבוסס על המאמן, לרבות רכישת שחקנים, ההחלטה הזו פחות הרת גורל.

9. k_700 Member

סביב כל מנג׳ר יש סימן שאלה. אתה חי בעולם של סיכונים.
    השאלה היחידה שמעניינת פה אם סט של תוצאות טובות(עם יכולת רעה ברוב הזמן) ובלי שום קבלות בעולם הכדורגל כמאמן ברמות האלה זה הימור ששווה לקחת אותו על פני עונה מלאה וקיץ שיאפשר לך להעמיד לזכות המאמן תקציב של בערך 300 מליון.
    להערכתי, התשובה היא חד משמעית לא. לא התרשמתי משום דבר בסגנון המשחק שלו שאם אני רק אקנה לו שחקנים אדירים אז נשחק כדורגל אחר.

בתי הקברות מלאים במאמני כדורגל שהבטיחו שאם רק תחזק להם את הקבוצה בשחקנים הנכונים אתה תראה משהו אחר. מלאמפרד ועד רודג׳רס, טן האח וסולשאייר.

לשחק כדורגל של פוזשן ברמה גבוהה זה מגיע עם יסודות ברורים, נסיון גדול מאוד ביישום הכדורגל האלה ורעיונות מתקדמים.
    לא משהו שאפשר לצייר למאמן בסקיצה.

איך אני יודע שלא באמת התכוונו להנחית פה מאמן אחר?
    אם בתחילת אפריל כבר יוצאים הכתבים הכי מקורבים ואומרים ש״ניסינו״ אבל קאריק הוא מתקרב להיות האופציה הכי נכונה, ביחד עם הקול הברור של הקהל שמשמיע וכשברור שקאריק זו גם הדמות הכי נכונה להם לנהל בקיץ עם הרבה כסף על פני מאמן חדש שהם לא מכירים ואם הוא מאמן עם רפיוטיישן יהיו לו גם דרישות וסיי, אז ברור לי איך החשבון הפשוט מאוד הזה עובד.

הם ניסו לעשות הכל מלכתחילה כדי להצדיק את המינוי הקבוע הזה.
    זה צוות שכשהוא באמת רוצה מאמן הוא יודע גם להנחית אותו באמצע עונה אחרי שסידר לקבוצה שלו להיות מקום 2 בשלב בתים, לשלם 10 מליון פאונד דמי שחרור ולתת לו אולטימטום של 48 שעות.

הם מראש מיצבו את הרשימה שלהם על שתי שמות שסביר היה מאוד שלא יהיו זמינים בקיץ הזה ואת אייראולה הם מבטלים כמישהו שמגיע ממועדון קטן(מי ישמע מאיפה קאריק הגיע ומה הוא בכלל עשה שם).
    ככה פועלת מערכת שמנסה להתחבב על הקהל שלה ולקחת את ההחלטה הקלה עם יס מן שכולם מכירים במערכת.
    לי ברור איך הדברים האלה מסתיימים.

10. הווארד ווב Member

עזוב נו.
    זה כמו הסצנה בסופרנוס שכולם התאספו אצל כריסטופר בסלון להסביר לו שהוא צריך להפסיק עם הסמים.
    הוא לא יבין מה אומרים לו. (למרות שבנבא הוא אשף)

כל הכבוד לאיניוס האפסים שלפחות יש להם שכל לחכות לשמות "מוכחים" עוד שנה מאשר לתת לאיזה פרופסור עם אפס קבלות בקריירה לנהל את העסק.
    ניסו עם אמורים - נכשל - לא רוצים לחזור על אןתה טעות.
    לגיטימי לחלוטין.

11. k_700 Member

אתה ממש חמוד כשאתה חושב שאיזה כמה חודשים רעים בעונה הבאה והם מפטרים אותו.
    ממש אבל.

ועוד אני כריסטופר.
    טוב באקלה.

12. cheddar Member

אם פפ היה מוכר לארטטה את האליפות במשחק ישיר זה יותר מדי אובייס, משחק חוץ באברטון יכול ללכת מתחת לראדר

13. k_700 Member

הם משחקים לא רע בכלל. שווים יותר משער במחצית הזאת.
    בצד השני דונארומה התאפק אבל לא הצליח לעצור את החשק לחלק לפחות מתנה אחת.

עם שוער כזה גרוע 1-0 זו תוצאה שבירה מדי, גם אם אתה סיטי.

14. פו12 Member

המשחק של סיטי כל כך איטי שקוף ומסורבל שזה פשוט מגיע לה. שרקי השחקן הכי צפוי שראיתי. מכדרר ומכדרר ומכדרר ובסוף עושה תנועה שקופה וחוטפים לו. גם דוקו. פשוט כדורגל עלוב וראינו את זה גם נגד ברנלי.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנטישמי מסריח טפיייייי