מחזור 6 עונת 2025/26 - ניוקאסל נגד ארסנל, ליברפול בסלהרסט פארק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser, ‏27/9/25.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול להפנות אותי אל החוק?

2. k_700 Member

זה המקורות של אלכס.
    נכון/לא נכון קשקש בבטחון.

אגב, החוק בהחלט מתיר ליזום מגע עם השוער ברחבה בחופשיות.
    No offence

-Contact is an acceptable part of football
    -Attacking players are permitted to compete for space and competitive advantage by being positioned close to a goalkeeper
    -Where both attacker and goalkeeper are involved in simultaneous and/or similar actions, play should be allowed to continue

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו כל כך הרבה שערים של ארסנל עם מגע אמיתי על השוער כולל מגע יזום שלא נפסלו ודווקא על הגול היום שהוא נטו פופ שיצא רע ופשוט נתקע בערבוביה אתם מתעכבים?
    זה מרגיש ששופטים את השער היום לאור הסטיגמה על ארסנל לאור מקרים אחרים בעבר ולאור השימוש הטקטי של ארסנל בקרנות.
    לא היה צריך לפסול את השער של ארסנל בדיוק כמו שלא היה צריך לפסול את השער של ניוקאסל על הדחיפה הקלה בגבריאל. זה עדין ספורט של מגע, לא כל דבר זה פאול, בטח ברמות האלה ובפיזיות של הפריימר לייג.

Lebron, Clichy, Clock End Stand ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חרא של חוק. צריך לשים לזה ולחוצים ארוכים סוף. חוצים הייתי מגביל ל15 שניות, מגע עם השוער ברחבת ה5 אסור לחלוטין כמו שהיה פעם. כן שוערים ינצלו את זה וזה יהיה מעצבן אבל משמעותית פחות מהחרא שאנחנו רואים עכשיו.

כדורגל זה לא.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את הטענה הזאת @Sir Alex Ferguson
    הם עושים את זה לפעמים הרבה יותר גרוע אז תתעלמו מהפעמים שהם עושים את זה פחות גרוע?
    זה צריך לעוף מהמגרשים. כל קרן יש שחקן על שוער, כל מה שהשחקן הזה עושה זה לשים ידיים בצדדים ולנסות לחסום את השוער מיציאה לכדור.
    מתי אתם רוצים לנסח חוק שיעיף את הזבל הזה? כשארטטה יחגוג אליפות וגבריאל מלך השערים עם 25 שערי קרן?

כרגיל כמו שהיה ברור שצריך VAR כבר ב2000 והוא הגיע רק 20 שנה אחרי זה, גם פה נמשיך לראות עיוות של המשחק וטעויות קשות עד שנגיע לחוק ברור שאנשים יקלטו שמה שהיה לפני כן היה הזוי.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם במשחק בו אנחנו קופחנו יותר, אתה ממשיכים להקציף, ועוד על קייס שיש בו אחידות וכל הליגה מנצלת אותו.

מביכים כרגיל.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מביך בעיקר את עצמך.
    אני מדבר על הקרנות כבר לפחות שנתיים בלי שום קשר לארסנל, גם כשאנחנו כובשים ככה זה מגעיל אותי (בפעם אחת ב200 שנה שזה קורה).
    לגבי אתמול רשמתי גם על הפנדל שהגיע לארסנל עם הפאול על גיוקרש.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

“הם עושים את זה הרבה יותר גרוע״
    ״ננסח חוק מחדש כשיקחו אליפות וגבריאל יהיה מלך שערים״

כן בהחלט בלי קשר לארסנל.

שואל שוב, למה לא פציתם פה כשזה היה בשער הלגמרי חוקי של ששקו מול ברנטפורד?

למה זה נהיה דיון שבבירור זה לא היה מקרה חריג אתמול והאשמה היא על פופ?

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לגבי אחרים, אני מדבר על הקרנות כבר שנים.

אתמול לא חריג, זה מה שעצוב. זה נהיה נורמה.
    שחקנים לא יכולים לקבל משימה לחסום אחרים, כל שחקן צריך להיות עם משימה שקשורה לכדור, לא לשחקן. זה הבסיס בכדורגל.
    אם מותר חסימות, אפשר לעשות חסימות גם במהלך המשחק, למה רק בקרנות?

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

Law 12 - Fouls and Misconduct
    מספיק מה שכתוב פה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את הגישה. קודם כל, המשחק של יונייטד נגד ברנטפורד זה משחק תחתית, אז הגיוני שידברו עליו פחות. שנית, לפי החוקים שאני הייתי רוצה לראות - גם שם הייתה עבירה על קלהר, כן. שלישית לא צריך להיכנס למגננה. זה גועל נפש של דבר לראות במגרש כדורגל, כרגע זה לטובתך אז אתה מתגונן אבל זאת לא תופעה שהייתי רוצה לראות על מגרש כדורגל עם או בלי ארסנל. לא זה ולא חוצים ארוכים שאם אתה פה מ2007 אתה אמור לדעת שגם על סטוק שלשלנו על זה כבר אז.

בכלל נייחים זה דבר שהייתי מריץ הרבה יותר מהר ומגביל בזמן, אנחנו מגיעים למצב יש משחקים שהכדור במגרש פחות מ50 דקות מתוך ה100, זה מה שאתה מעוניין לראות? זה בלתי נסבל. אשכרה חצי משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/25
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מקרים שאפשר לדון עליהם.
    למשל השער של טוטנהאם נגדנו בקרן בשנה שעברה בגביע הליגה כשהדיחו אותנו (לדעתי כן הייתה עבירה על הטורקי) או השער של ארסנל נגדנו השנה (לדעתי לא הייתה עבירה על הטורקי) או השער של ששקו המחזור (לדעתי לא הייתה עבירה על קלר).
    אבל אתמול? לא היה כלום. פופ יצא רע לתוך ערבוביה של שחקנים ופשוט לא הצליח להגיע לכדור. זה לא שמישהו תפס אותו עם היד בכוונה כמו בגול של טוטנהאם נגדנו בשנה שעברה.

אני זוכר את דה חאה בתחילת הדרך אצלנו, צנום יותר, כמובן בלי מעמד אצל השופטים, והיינו סופגים שערים נטו כי היו שמים עליו שחקן בקו שהיה מפריע לו לצאת ולהגיע לכדור הגובה כמובן עם מגע פיזי והוא לא היה חזק ודומיננטי מספיק להתמודד עם זה.

צריך למצוא את האיזון בין מגע שבאמת מצדיק עבירה (ואני מסכים ששוער הוא לא שחקן הגנה רגיל וצריך הגנה גדולה יותר) לבין לפסול את כל הטקטיקה של ארסנל כטקטיקה ואז לפסול שער כמו אתמול (בישראל אגב השנה שינו גישה ומגינים הרבה יותר על השוערים כלקחים משנה שעברה, באנגליה כמובן הסיפור שונה ומרשים מגע הרבה יותר נרחב מבישראל).

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאי אפשר למצוא את האיזון. זה אפור מדי.

מה הבעיה לאסור נגיעות בשוער ברחבת ה5? במה זה פוגע בדיוק שאנשים מתנגדים? איזה דבר רע יקרה לענף בגלל זה?

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יקרה כלום, אחלה חוק.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

אם תעשה חוק כזה שוערים יחפשו את המגע בכל כדור קרן או בעיטה חופשית ותקבל מאתיים עבירות שוער במשחק ומאתיים הצגות.

זה לא באמת פתרון. החוק מוגדר באופן סביר, כן צריך לתת פרשנות יותר נוקשה באנגליה.

Roma אוהב/ת את זה.