לא יודע מה הספרים שלהם. הוא היה האופציה הראשונה של סיטי לקיץ הזה והם חייבים 8 רציני, בטח כשדה בריינה נבל ועוזב. אין עוד 8 יצירתיים על המדף ברמה של ריינדרס בקיץ הזה שהם בגדר מוצר מוגמר ולא טאלנט צעיר מאוד. לדעתי יכלו להוציא שם עוד 15 מליון לפחות בפיקסד פלוס בונוסים. אין סיבה שלא. אבל נראה שבמילאן בכלל הולכים לקראת מכירת חיסול בקיץ הזה ולא רצו להתעכב.
מילאן לא בעמדת כוח במומ כשאין לה אירופה. זה לא פרמייר ליג שלכל מועדון יש ארגזי רזרבות, באיטליה אם אתה לא מכניס ממקום x אתה צריך להכניס ממקור Y.
בקיצור זה נראה שהם בדרך לפירוק מחדש. צ׳לסי כבר במומ על השוער שלהם, תאו בדרך החוצה, לאאו נראה חזק על הכוונת בבאיירן אחרי שוירץ ירד. מאמין שהספרים שלהם יראו טוב מאוד אחרי הקיץ הזה בלי קשר לריינדרס. יש שם מספיק שחקני סגל צעירים שאפשר לגרד עליהם.
מדהים לחשוב שלפני שנה, אולי שנתיים, הם היו יכולים לקבל 100 מיליון על לאאו. אני בספק אם הם יקבלו חצי מזה עכשיו.
כן, יכול להיות - אבל ממה שאני מבין הוא לא מגיע עם ה-baggage של לאאו. אני לא ראיתי מספיק מריינדרס, רק יודע שיש סביבו הייפ רציני אז אני מבין גם למה קיי אומר את מה שהוא אומר. במקרה של לאאו, אפשר היה אולי לצפות את הירידה ביכולת ולרכוב על העונה המאוד מוצלחת שלו לפני שנתיים. עדיף למילאן להשאיר אותו אצלה מאשר למכור אותו ב-50 מיליון (נניח) בשלב הזה.
גולדינג, לא חושב שמילאן היו יכולים להשאיר אותו אצליהם בקיץ הזה. כשסיטי מתבייתת על שחקן מסויים הוא יהיה שלה, בטח כשאין תחרות. 55 מליון אירו פיקסד זה פשוט סכום נמוך. סיטי הייתה משלמת עליו גם 85 מליון פיקסד. היא הרבה זמן מקושרת אליו ודי ברור מה מצב השוק מבחינת מספרי ה8 בתפקיד שלו. אנחנו שוכחים שלפני שנה הם הציעו כמעט 90 מליון פאונד על פאקטה וזה נפל בזמנו רק בגלל השמועות על ההימורים שלו עם הכרטיסים.
איזה עוד שחקן? יש לה את גונדוגאן וקובאצ׳יץ׳ ב8. האחד מריח את הפרישה והשני בינוני. גם השעון של סילבה שם התחיל לתקתק לאחור.
זה לא משנה כי הם בסגל ופפ ימשיך להשתמש בהם. ומה עם נונייס גריליש וגם מארמוש משחק כ8. בקיצור לא צריכים. היו צריכים מגן והביאו. סגל עשיר ומעושר. קבוצה לטרבל גם בלי ההוא ממילאן
הוא לא. הוא ישחק עם ריינדרס כשחקן הרכב מובהק. נונייס משחק אצלו כקיצוני/מגן והוא רמז שאם לא מגיע מגן הוא ימשיך לשחק שם. מארמוש לא שיחק דקה אחת בסיטי כ-8. שיחק רק חלוץ כשהאלאנד היה פצוע או חלוץ שני. סגל בינוני מאוד יש להם. רוב הרכש שלהם בשלוש שנים האחרונות זוועה. ריינדרס זה כנראה היוצא מן הכלל. ביחד עם הרכישות שלהם מינואר הם מגרדים את ה600 מליון אירו רכש בחצי עונה. לתחושתי- יעברו את זה.