מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

  1. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    מהמר שמחר שוב תהיה כתבה על פריד ועל זה ששחר יקבל החלטות עוד שנה וחצי. גג מחרתיים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/12/25
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,626
    חשיפה | מכבי חיפה מתכננת: המתחם המפואר בישראל

    אחלה, הכל טוב ויפה, אבל ללא בנייה טובה של הסגל בקיץ כל הדברים האלה כרגע פחות מעניינים. לי ברור שכל קבוצת צמרת צריכה מגרש אימונים רציני ומשוכלל. זה אחד המפתחות להצלחה, אבל זה גם אומר למשל צוות רפואי טוב. האם יש לנו אחד שכזה?

    זמנים השתנו. היו ימים שכתבות כאלו נתנו לי הרגשת גאווה. אנחנו ה"קבוצה הכי אירופאית" בארץ...זה היה והיום אני מצפה מקבוצת צמרת שגם תהיה לה ניהול תקין. שלא נראה טעויות בבניית הסגל כמו בקיץ האחרון. יש לי הרבה כבוד ליעקב שחר כי למרות מה שקורה בעשור האחרון האיש גם הביא לי כאוהד הרבה רגעי שמחה, אבל מבחינתי היום ברור שצריכים ראש פירמידה אחר. אני מעריך שאדם פריד יודע שקבוצה מצליחה צריכה שתהיה לה מחנה אימונים משוכלל עם מיטב התמיכה של צוות מקצועי ורפואי.

    אני רוצה להאמין שמכבי חיפה שוב תחזור להוביל בכדורגל הישראלי רק שזה יקרה בעידן אחר ללא יעקב שחר.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    29,355
    לייקים שהתקבלו:
    7,595
    זוסואה האריך חוזה בברזיל (נבחר לשחקן העונה בליגה השנייה אחרי 6 שערים ו 5 בישולים) אחרי שהחלטתם לא להחתים אותו אחרי מגעים שהיו איתו ועם מי שמייצג אותו בישראל בתקופה האחרונה.
     
  4. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    מוזר שלא החתמנו אותו. שחקן מתאים למועדון חולה.
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,626
    בעיניי טוב שלא הגיע. כדורגל יש לו, אבל על ההתנהגות שלו אני מוותר. היה ככל הנראה גורם להמון בלאגן, לא תודה.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    29,355
    לייקים שהתקבלו:
    7,595
    די ברור שלא הוחתם בגלל המסביב (למרות שעברו כמה שנים מאז שהיה כאן ואין דיווחים על דברים יוצאי דופן בקשר אליו).
    מבחינת כדורגל מדובר בגאון, ובדיוק מה שחסר לכם מבחינה מקצועית (מתאר לעצמי שזאת הסיבה שברק רצה אותו).
     
  7. italiano Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/16
    הודעות:
    11,957
    לייקים שהתקבלו:
    5,542
    מין:
    זכר
    אין לו מה לחפש בליגת המתחזים שלנו.
    הוא שחקן כדורגל משובח ומשחק בליגה טובה יותר שמשחקים בה כדורגל אמיתי.
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    פציעה של מוחמד קלאסית אצל בכר. אין לי ספק שנגרמה בגללו.
     
  9. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,901
    לייקים שהתקבלו:
    1,893
    מין:
    זכר
    על סמך מה אתה קובע את זה?
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    על סמך כל השנים שלו פה. תמיד הוא טובע בפציעות והרבה מהן זה שריר הירח האחורי. הוא לא יודע לחלק נכון עומסים. רשמתי עוד בשושלת, בכר נאבק בעיקר בעצמו. עכשיו נשאר רק זה וההפקרות ההגנתית.
    מאמן אפס מוחלט.
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,626
    @alexshw
    אני מבין שאין לך יותר הרבה הערכה למאמן הנוכחי, אבל לדעתי אתה מגזים עכשיו. בכר הוא חלק מהמערכת. אי אפשר להאשים אותו בכל דבר.
     
    G.B7 אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    יותר ממאמן פינישד לא יכולה להיות האשמה למאמן באשר הוא. שיפרוש להרצאות.
     
  13. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,901
    לייקים שהתקבלו:
    1,893
    מין:
    זכר
    קודם כל עלי מוחמד לא נפצע בירך האחורי אלא בירך הקדמי שריר ארבע ראשי.
    דבר שני יכול להיות שזה על מי שבנה את הסגל זה נובע מחוסר האיכות שיש בסגל מה שמוביל לפציעות רבות ועומס רב באופן ספציפי על אותם שחקנים ברוטציה מאוד קצרה וכאשר העומס מצטבר זה מוביל לפציעות אין מה לעשות, במיוחד שמוסיפים לזה את העניין של ספורט תחרותי ולחץ (אני מעדיף לא להיכנס להורמונים, שיש להם השפעה גדולה).
    גם בעונת האלופות הייתה רוטציה מאוד קצרה 11 שחקנים מדהימים והשחקן ה-12 פחות או יותר, כבר הרבה הרבה פחות טוב.

    דבר שלישי במשחק האחרון עלי מוחמד היה מדהים מספר אחת על הדשא כמו שהרבה זמן הוא לא היה הוא לא הפסיק לרוץ ולעבוד בשביל כל הקבוצה זה מתחבר גם לעניין השני שאין איכות בקישור האחורי והעומס נופל עליו בצורה קיצונית.

    ממש בכנס רפואי שהיה לפני שבועיים בערך והגיע מדנית ספורט מדורטמונד היא אמרה אפילו בדורטמונד מי שמחליט בסוף זה הצוות המקצועי והמאמן כלומר גם אם הצוות הרפואי ממליץ לחכות עם שחקן מסוים בסופו של דבר ההחלטה האחרונה היא של המאמן יש מאמנים יותר לוחצים ויש מאמנים פחות לוחצים זה מאוד תלוי גם בתחליפים ובמצב הקבוצה.

    אולי אתה נהנה לכתוב פינישד אבל שווה לבדוק עובדות ורק אחרי זה להעביר טענה מסוימת ולא סתם להעביר טענה.

    מדברים על שישה שבועות מאוד תלוי איפה הפציעה אל תתפלו עם עוד שישה שבועות הוא עוד לא יחזור כי הפציעה במקום אחר למשל גיד ולא השריר עצמו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/12/25
    הרצליה, de Middenweg ו-Roma אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    80,987
    לייקים שהתקבלו:
    27,202
    מין:
    זכר
    נו בדיוק בעניין הזה בכר גרם בעברו כבר ללא מעט פציעות מיותרות. היה מחזיר שחקנים לפני הזמן. הפציעה נוכחית של פדראו נובעת הרבה מזה.
     
  15. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,901
    לייקים שהתקבלו:
    1,893
    מין:
    זכר
    העונה הוא לא בנה את הקבוצה ואפילו עוד לא ינואר אז הוא לא אשם "בזה שאין תחליף".

    השאלה שצריכה להישאל מה המחירים- שחקן טוב אבל לא כשיר ב-100% מול שחקן פחות טוב אבל כשיר ב-100% פה הבעיה הכי גדולה, ובמכבי חיפה אין כל כך סבלנות.

    זה דיון רחב הרבה יותר ממכבי חיפה או אפילו מדינת ישראל אבל צוות מקצועי, צוות רפואי ובעיקר צוות ניהולי הן של הקבוצות והן של מנהלת/התאחדות/פיפא, אופ"א.


    זה בדיוק העניין של עומסים וחזרה לכשירות, וכולם סובלים מזה לא רק בכר.
     

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 0)

  1. de Middenweg