מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. G.B7 ירוק עולה

הבאת אצילי זה קרצוף עור? הבאת שרי זה קרצוף עור? הבאת סק ודילן שנייה! אחרי איבוד פלאניץ' זה קרצוף עור?
    אבו פאני זה עוד דוגמה לכמה אנחנו (כקהל אוהדים) לא מבינים - אולי זה כסף? אולי זה הרצון של הבן אדם שעשה פרצופים במשך 2-3 עונות פשוט לעזוב לאירופה (תראה את התגובה שלו בגול שלו מול אולימפיאקוס ב-4-0).

אתה שופט לחיוב את ספרא על סמך העונה הזו, אז הקשר שלי לעבר הוא שאני שופט את שחר על סמך עונת 22/23 ושם WOW הוא עקף עם הפררי שלו (הונדה) את הסוסיתא של ספרא, באחת העונות והקבוצות הכי גדולות שהיו לנו בכדורגל אי פעם!
    והנה אני משתמש בטיעונים שלך, מה לא היה לנו שם- שחקנים נהדרים, התאמה למאמן, ועוד ועוד עוד.
    אז כבר קבעת שהוא עקף בסיבוב אבל מי יודע מי יהיה עוד שנה או עוד שנתיים או עוד חמש, יכול להיות שאז אתה תיהיה צודק (מקווה מאוד שלא) אבל רק אז הטיעונים שלך על "עקף בסיבוב" יהיו רלוונטים.

כן אנחנו נראים חרא מאז 22/23 וזה החמיר מעונה לעונה, כן זה המון באשמת יעקב שחר שעומד בראש המערכת, והנה קצת טיעונים מוחשיים ואמיתיים ולא תחושות בטן.
    להביא לקבוצה את דגו ולהגיד לקבוצה שנמצאת כרגע באולימפוס אחרי אלופות+אליפות - "את הכסף נשקיע בשחקנים" - זה לא נכון בעיניי, כי את הכסף צריך להשקיע בהכל מהכל במיוחד אחרי ההצלחה האדירה.
    חוסר הגדרת התפקיד הנורמלי של רפאלוב ואיציק עובדיה -
    אם אתם רוצים לתת לו ניסיון אז אל תשחקו משחקים, תגדירו תפקיד לכל אדם במועדון בצורה אמיתית.
    הבאת פלורס, בדיעבד או שלא, החתמה לא טובה (וזה אולי אפילו לא רק על שחר).
    קיצר לא חסר ביקורת אמיתית.

2. alexshw Member

או אצילי זו דוגמא מעולה של קרצוף עור. שום מאמן פרט לבכר לא היה מקבל אותו. דילן? גם דוגמא יפה. כמובן שסירבו להשקיע בלשמר שחקן טוב והיה צריך להשקיע כולה 1.1 מיליון יורו.
    כן מכיר את כל הסיפורים.

עם בעלות חדשה אתם תראו פתאום הרבה פחות "קשיים אישיים" לשחקנים. פחות בעיות. והכי חשוב יהיה שלום עולמי באיזור חיפה וקריות.

לא יצטרכו לשכנע אותו שכדאי להצליח והוא לא יקבל חום מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/26
  3. G.B7 ירוק עולה

לשחר אין חלק בהבאת אצילי? אחרי שהקנדי זרק אותו.
    דילן אולי הזיכרון שלי מטעה אותי אבל היה שם איזשהו סיפור רקע משפחתי שתרם מאוד לעזיבה שלו בנוסף שבאותו זמן אצילי עזב והיינו עם הרבה זרים והיה צריך לחשוב על מחליף התקפי (בדיעבד החלטה רעה לשחרר אותו)
    אז הנה יורדים לפרטים ורואים שהדברים נראים אחרת.

4. alexshw Member

היה צריך לשכנע ממש חזק את שחר. בדרך כלל הוא לא היה מביא בנסיבות האלה.
    בסדר רשמתי על הסיפורים. כששחר לא רוצה שזה יקרה, זה לא קורה. ע"ע את עניין הבעלות - דוגמא ממש טריה או עניין מאמן זר לאורך שנים.