מכבי 'עלית' ת"א 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/07.

  1. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    התכוונתי שהוא לא מתאים לקבוצה כמו מכבי. אין לו מספיק איכויות בשביל להגיע לשם... זה בסדר שהוא נלחם(בצורה הכי מגעילה שיש) וווינר אבל הוא בא למכבי וסתם יוצר עומס על עמדה עם לא מעט שחקנים...

    אני בכל מקרה לא אוהד ומכבי ובכ"ז שונא אותו כי הוא פרובוקטור הרבה יותר גדול מאשר שחקן כדורסל, הוא לא שחקן כזה טוב כמו שעושים ממנו לדעתי.
     
  2. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ומה עם כספי לא יגיע לאן בי איי? למרות שאני בטוח שהוא יגיע, ואני גם בטוח שפניני לא הישראלי הכי טוב שיש למדינה הזאת להציע. כספי לדעתי טוב ממנו (לא מעט אנשים קוראים לכספי פניני משופר) טפירו, אני חושב שגם חג'ג' ארנולד ואולי הלפרין (שאני לא מחזיק ממנו בשיט!!) יותר טובים מבחינת רמת הכדורסל שלהם מפניני.
     
  3. צחי לייבמן Member

    הצטרף ב:
    ‏18/10/07
    הודעות:
    946
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תשכחו ששנה שעברה החוק הרוסי פגע במכבי, והשנה מכבי מחתימה ישראלים וכמה שיותר טובים.
    כדי שלא יקרה מה שקרה שנה שעברה.
    גיא פניני שחקן טוב, ולכו תדעו איך הוא יהיה אחרי שנת ההשאלה באירופה.
     
  4. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאור תעשה לי טובה, הלפרין יותר טוב מבחינת כדורסל מפניני? אתה מדבר על אותו לוזר שכל פעם שמגיעים למאני טיים קופאות לו הידיים (הפיינל פור האירופי, הפיינל פור בארץ, גמר גביע ועוד אינספור דוגמות)? איך אפשר להשוות אותו בכלל לפניני שניצח לירושלים כל-כך הרבה משחקים בשנתיים האחרונות.. חג'ג'? באמת שאין לי מה להגיד.
    הישראלי היחיד שאולי טוב יותר מפניני זה כספי. לא יודע למה אתה כל-כך אנטי אליו.

    ואם באמת כספי לא יגיע ל-NBA שנה הבאה (למרות שאני מאמין שהוא יגיע), מכבי נתקעה עם עוד שחקן על עמדה עמוסה מאוד.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/08
  5. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תראה דיברתי על כדורסל, והלפרין יודע לשחק כדורסל זה שהוא נמושה זה באופי שלו, אם נפריד את זה רגע אז מבחינת הכדורסל שהלפרין מספק יש לו כדורסל הרבה יותר טוב משל פניני(שנובע בעיקר מהעובדה שהוא משחק בעמדה הרבה יותר משפיעה )

    חג'ג הנהיג את ירושליים לא פחות ממה שפניני הנהיג, אבל אנחנו לא מדברים פה על הנהגה, מבחינת הכדורסל של חג'ג' מה חסר לו? הוא מאוד מגוון, תמיד החזקתי ממנו שחקן, יש לו את המסירה את המהירות החטיפה, ושוב אולי זה הבדלי העמדות שגורמות לי לחשוב ככה. אין לי ספק שפניני הוא מהבכירים, אני רק לא יודע אם הוא הכי בכיר.

    זה אולי לדיון אחר,
    אבל מה שבאמת מדאיג שמאז הפציעה של טל (ועודד לפניו) אין לישראל שחקן באמת איכותי להציע- אף פעם לא חשבתי על זה אבל המצב די מדאיג.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,161
    לייקים שהתקבלו:
    8,500
    גיא פניני שחקן כדורסל? על מה אתה מדבר? על איזה איכויות? בקשר לדבר אחד אני מסכים, יש לו אופי של ווינר, אבל פה זה נגמר ובטח שאין לו איכויות. הוא לא שחקן שיכול להיות חלק ממכונת כדורסל, הוא לא משחק חכם, הוא נוטה להיעלם לא מעט, מה שמחזיק לו את הקריירה זה פרובקציות וזריקות של השנייה האחרונה.. מעבר לכך הוא לא שווה יותר מדי. אין לי בעיה לאכול את הכובע בבוא העת, אבל מבחינת איכויות כדורסל... לא רואה אצלו שום דבר.
     
  7. Ohad_Glr Member

    הצטרף ב:
    ‏5/1/07
    הודעות:
    1,280
    לייקים שהתקבלו:
    108
    הלפרין בהחלט יותר טוב מבחינת כדורסל מפניני. כשאני אומר מבחינת כדורסל אני מדבר על היסודות שלו ועל היכולות שלו שעולות על פניני כמעט בכל תחום (פניני עולה עליו בהגנה וזהו).
    העניין הזה של נמושה או פחד במאני טיים הוא בראש ואין לו שום קשר לכדורסל. שם פניני עולה על הלפרין. ההשוואה בנושא הזה לא קשורה לכדורסל. גם בבעיטת פנדל מכריע בכדורגל העניין הזה היה מופיע אצל שניהם (פניני בועט כמו גדול והלפרין מחפש איפה לקבור את עצמו).
     
  8. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אף אחד לא אמר שפניני הוא הלפרין, אבל את הלפרין אי אפשר היה להחזיק בקבוצה כל עוד הוא לא רוצה.
    פניני הגיע להיות מחליף ולשחק מעט דקות כפי הנראה, כי מכבי עדיין בחיפושים אחרי רכז. האמת, אין הרבה כרגע בשוק ומכבי קצת בצרות.
     
  9. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    קח בחשבון שהסכויים שכספי יהיה במכבי בעונה הבאה קטנים מאוד- כך שנראה שמכבי לא לוקחת סיכונים וכבר מעכשיו מחתימה מחליף- אם על הדרך זה מחליש את ירושלים, למה לא?
    אגב, מכבי עשתה את זה כבר עם ניקו והשאילה אותו ללה-מאן, זאת לא פעם ראשונה.

    אני שונא את גיא פניני ולא ברור איך מכבי הולכת על זה שחקן כזה, היכולות שלו גם ככה לא עד כדי כך גבוהות- הוא חוטף טוב וקלעי ברגעי הקלאץ'- אבל אין לו יותר מידי מה להציע...אבל איך מכבי מביאה פרא אדם כזה למועדון בסדר גודל כזה?!
    לפחות יש עוד שנה לתקן את הטעות ולהעיף אותו לקבינימאט.
     
  10. Villarreal Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/08
    הודעות:
    290
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפניני יש סיכוי להיות כמו דרק שארפ של השנים האחרונות- יש להם אותם יכולות בערך(לא באשמתו אלא בגלל הגיל) ופניני כמו שארפ יכול להתעלות בקלאץ'.
    איך שמכבי מתייחסים לישראלים זה פשוט בושה אבל לפחות הם לא מחתימים את כספי ומייבשים אותו.
    וההחתמה של וויט הותאמה לאפי שהוא אחד המאמנים הישראלים היחידים שיכול להרגיע אותו.
    אם מכבי יביאו רכז מהNBA זה תהיה שטות לדעתי כי כבר עברו איןספור רכזים שלא התרגלו לסגנון משחק האירופאי ולכן עדיף את סקוני פן על רכזים מהNBA
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,696
    לייקים שהתקבלו:
    6,364
    בשביל להצטרף אליכם לאט לאט הנה אולי שחקן שאני הייתי מצרף: יאן מהינמי. מכבי כנראה בעקבותיו.
    ממה שאני קראתי ב-YNET הבחור קודם כל שחקן הגנה, לדעתי מעולה כי פייזר וכנראה גם לא וויט שחקני הגנה מצטיינים. מהינמי בריון אמיתי וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, את הניהול במכבי אני לפעמים ממש לא מבין (חג'ג', פניני, והתעניינות במרקוביץ'), אבל לדעתי אם נצליח להשאיל אותו הקבוצה בדרך הנכונה. מדובר באמת בביריון אתלטי דבר שאני תמיד רציתי לראות במכבי, תמיד קינאתי למשל במלאגה וקבוצות כאלו...
     
  12. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מיד אחרי שאיבדו את האליפות והעונה הסתיימה, דיברו במכבי על כך שצריך לצמצם את מספר השחקנים בסגל כדי שלא יחזרו מקרים של שחקנים ממורמרים שמיובשים בלי סיבה (בורשטיין, אליהו, לפעמים בלות'נטל). ובפועל מה קורה? מסתמן שוב סגל של 13-14 שחקנים, עם עומס על עמדות הפנים - פייזר, ד'אור פישר, וויט ובטיסטה - שבטח גורם ליניב גרין להרגיש (שוב) כאילו עבדו עליו.

    ולמה אפי בירנבוים לא מדבר?
     
  13. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עבדו על גרין?
    אולי לגבי הירוליג, אבל בליגה אני מזכיר יש חוק רוסי גרין ישחק והרבה.
    וכן אני מסכים איתך לגבי הסגל הרחב מאוד שנוצר, אבל יש לו סיבה מוצדקת לדעתי. יש 5 שחקנים בעמדת הגבוה(ויש לך שתי עמדות ואתה צריך מחליפים ככה שזה נראה סביר, ואתה גם לא יודע איך פייזר חוזר), לעמדת הגארדים חסר עוד שחקן(שתי עמדות, כרגע יש לך את חג'ג' וסימונס, שנכנס גם לעמדה 3 + בורשטיין שאתה לא יודע איך יחזור), ורק עמדה מספר 3 עמוסה בצורה יוצאת דופן עם סימונס כספי ו-וויליאמס, ואומרים גם שוויט יכול לשחק שמה. בקיצור העמדה היחידה (ברגע שימצאו רכז ראוי) שהיא קצת בעיתית היא עמדה 3. מכבי לא יכולה להחתים 10 תותחים אז היא מחתימה 3 (פייזר, וויט, רכז) עם הרבה מחליפים.


    לגבי, אפי. אני לא יודע, אני אוהב שעובדים בשקט. אבל מצד שני זאת לא כל כך נראית כמו קבוצה שאפי בונה, חסרה מאוד האוריינטציה ההגנתית, ועוד לחשוב שהוא דיבר על זה שהוא וחגאי פתחו מעין פילוסופיה, או ויז'ן לגבי המשחק -מוזר.
     
  14. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני אוהב שעובדים בשקט ובתור אחד שחשובה לו טובת הכדורסל הישראלי ולא קבוצה כזו או אחרת, אני מאוד מעריך את אפי על כל שנותיו כאופיזציה הלוחמת של מכבי, אבל הקבוצה עוברת שינוי רציני שחלקו מנוגד לדברים עליהם דיבר בימים הראשונים אחרי חתימתו. אפי בעצמו דיבר על כך שחייבים לקצר את הרוטציה (שם שכחת את דרק שארפ, אגב) ובפועל קורים דברים אחרים לגמרי. לכן, מן הראוי שישמיע קול. ולו כדי להכחיש את הידיעות שהוא עבר שטיפת מוח מכביסטית...

    לגבי גרין, אני בטוח שהוא מתחיל לפקפק בהחלטה שעשה כשהוא שומע כל יום על שחקן חדש שמגיע. אני בטוח שהבטחה על כך שיקבל 30 דקות מול קריית אתא לא ממש משכנעת אותו. ומכיוונה של מכבי, כדי לשחק בליגה אפשר היה להחזיר לחיים את שחר גורדון בשכר מינימום ולא למשכן את הבית של שמעון בשביל משכורת כל כך מופרזת כמו שגרין יקבל (ושיהיה לו לבריאות, באמת, רק חבל לראות איך הוא חוזר על אותה טעות).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/7/08
  15. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ד'אור פישר חתם. סנטר בעל אוריינטציה הגנתית כבר אמרנו? הגיע , בשעה טובה.
    השאלה המעניינת היא האם גם הוא שמגיע על מנת לסתום חורים ימצא את עצמו כמו מוריס כגורם משמעותי במכבי. מה שבטוח במידה וזה יקרה, המחטף שבוצע למוריס והדרישות שיעמד בסוף העונה הנוכחית לא יהיו כל וכלל דומים, שכן מכבי השילה להחתים לשנתיים.