קראתי את ההודעה שלך 3 פעמים, לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה או מה הנקודה שלך. שבירו? ספאמרים? שונאי נבחרת? מה?
אני חושב שבשנים האחרונות ראינו רשימה יפה מאוד של זרים מצויינים שהם הרבה מעל הליגה. בשביל שחקנים כמו שרי, מילסון וקנגוואה, האוהדים באים למגרשים. לא בשביל סבע.
נכון, אני בכלל לא בעדם. אין לזה קשר למה שכתבתי. אני בכלל בעד הגדלת הכמות, כל מה שיכול להרים את הרמה פה מבורך בעיניי. ארגון השחקנים דואג לכדורגלן הישראלי, בינתיים אני רואה ישראלים מצליחים רק כשהם בורחים מפה כמה שיותר מוקדם. הקייס היחידי שיש להם זה ״אובדן זהות״, וגם זה לא מחזיק מים. *הטיעונים בעד צריכים פחות להתייחס לזרים ברמה גבוהה אגב, אלו זרים שגם בלי שינוי כל קבוצה הייתה מנסה להביא. אותי מעניין שיהיו פחות עידו לוי או בן והבות בליגה. נשבר הזין מהרמה המזעזעת בתחתית.
עשור בכדורגל זה נצח. תשאל את עצמך האם תנאי השוק נשארו בדיוק אותו דבר מאז, התשובה היא כמובן שלא. ישראלים יוצאים ביותר קלות, השכר ודמי ההעברה גדלו, צריך לנהל סגלים יותר רחבים, "בגלל" הקונפרנס אנחנו רואים קבוצות מובילות מליגות יחסית חלשות כמו סלובקיה וקפריסין מקבלות המון כסף ומצמצמות פערים ויש עוד מיליון דברים שאפשר לדבר עליהם. העיניים של אלונה נפתחו כשהיו לה זרים כמו ויטור ונוואקמה שבמשחק נתון הצליחו לצמצם פערים גם מאינטר וסאות'המפטון. היא כבר הרבה שנים מנסה להניע את המהלך הזה. לא יודע מה קרה שפתאום גם שאר בעלי הקבוצות בעניין אבל טוב שכך. נקווה להגיע ל10-12 עד סוף העשור.
כי הכל פה זה מראייה צרה ואינטרסנטית למה יהיה לי יותר טוב. כל הדיון הזה מנסים לעקוץ אותי כי אני אוהד של מכבי נתניה למרות שמכבי נתניה מסונדלת כמעט לחלוטין הקיץ הזה ולהביא עוד שני זרים יכול לשנות את הקבוצה דרמטית אבל אני הגון ולא משנה תפיסת עולם לפי גחמות של רגע.. כשג׳ורדי יזם אז היא התנגדה כי היא הניחה שזה ישרת את מכבי ת״א יותר מאשר אותה. עברו כמה שנים ומאז הדבר היחיד שהיא הוציאה זה אמיר ג׳נאח ופתאום מרגיש לה שיש לה צוות שדווקא יכול להצליח יותר עם זרים אז זה פתאום הדבר הכי חשוב לה בעולם. להקיא בחיי.
ברור. זה משרת אותנו מול מכבי תל אביב שמביאה זרים ב2 מיליון יורו. אני מניח שאתה כל כך אובססיבי שאם אלונה הייתה נגד אתה בהכרח היית בעד.