1. זה עלול להדהים אותך, אבל לקבל לגיטימציה מהצד שלך במפה הפוליטית לא מקנה לה לגיטימציה מהצד השני. בטח ובטח כשמי שאחראי על מינויה זו ועדה של שרים מהממשלה הזו בראשות נתניהו. חלילה כמובן שנשיא העליון ימנה ועדה. אבל שרים בראשות נתניהו? אין עם זה בעיה. 2. לגיטימציה ציבורית שווה לתחת אם זו תהיה ועדה פוליטית ששני הצדדים שלה "יאזנו" זה את זה ולא ייצא ממנה כלום כי לא יהיו מסוגלים להחליט על דברים.
אז אתה בעצמך מודה שהלשערבים שמיועדים לועדת החקירה הממלכתית באים מפוזיציה. הרי אם הם היו באים ממקום מקצועי למה שיחלקו על הלשעברים ה"ביביסטים" על כל דבר? זאת אומרת שאתה מודה שכל לשעבר ייצג את המחנה הפוליטי שלו.
איפה לעזאזל כתבתי דבר כזה? מן הסתם, אין שום קשר בין האנשים שעשויים להתמנות על ידי נשיא העליון לוועדת חקירה ממלכתית לבין אנשים שתמנה האופוזיציה כדי שיתמודדו מול נציגי הקואליציה בוועדה חקירה פוליטית. תאמין או לא, במשך השנים היה אפשרי - וגם היום זה אפשרי - שלוועדת חקירה ממלכתית ימונו אנשים בעלי דעה פוליטית (כי לכולם יש דעה פוליטית), והם עדיין יוכלו להתרכז בעובדות ולהסיק מסקנות על פי העובדות.
https://rotter.net/forum/scoops1/925853.shtml ככה הם מדברים שניה אחרי עסקת גז גדולה עם ישראל. זה התודה שלהם. אין יותר זבל מהערבים
על מה אתה רוצה לקבל גם תודה? אתה נותן גז, הם נותנים כסף. זה הדיל. נחמד שהחלטת שאתה אמור לקבל תמורות נוספות, כמו שתיקה.
https://news.walla.co.il/item/38026...ebuttonapp&Content=item&Campaign=socialbutton ״בצה"ל חזרו והזהירו מפני כניסה לשטחי A” “עוד הדגישו בצה"ל כי כניסת אזרחים ישראלים לשטחי A מסוכנת ואסורה על פי חוק” אתם מבינים את האבסורד? פלסטינים יכולים להיכנס לתוך ערים ישראליות ולהסתובב בהן כאילו זה הבית שלהם. יהודים לעומת זאת לא יכולים להיכנס לשטחי A כי זה מסוכן. מי כאן אדוני הארץ מר בנימין נתניהו
אם לואיג׳י מטורינו יכול להסתובב בכל מקום שהוא חפץ באיטליה למה אני לא יכול להסתובב בכל מקום שאני חפץ בארץ שלי, וחמור מכך למה הפלסטינים יכולים להסתובב בחופשיות בכל מקום בארץ ואני לא, זאת הארץ שלי או שלהם?
@DRORIKO - למזל כולנו, פלסטינים לא יכולים להסתובב חופשי. אם כי אין ספק שזה יותר מסוכן ליהודים לעשות את הצעד ההפוך. אבל זאת לא הייתה כוונתי, אלא - שזה ברור וזה ככה כבר שנים רבות - מה נזכרת פתאום? מה חדש לך? זאת הייתה המהות
הכוונה שכשהם נכנסים לעיר ישראלית אין להם שום חשש, במקסימום תבוא ניידת משטרה ותחזיר אותם לשטחים. אין מה להשוות את זה לישראלי שנכנס בטעות לרמאללה או שכם שזה ממש סכנת חיים.
-מתי שנאמץ את הרפורמה המשפטית (המקורית) של יריב לוין. גם בעיות יותר קטנות מזו אתה לא תפתור בשיטה האנרכיסטית הנוכחית.., כשעשרים ידיים אוחזות בהגה, ובג"צ לבדו אוחז בבלמים.