ישראלי ממוצע - חוגג את חיסול חמינאי. כת רל"ב - מסביר למה חמינאי כבר לא קובע כלום באיראן, היה חולה סופני, גוסס ושאר תירוצים להישאר במצב רוח פסיכוטי\דכאון מג'ורי עמיד.
אני מחובר למציאות ופחות לתעמולה שישראל התמכרה לה. רמת הקשב של טראמפ היא ברמת זבוב. עוד מעט הוא יקפל הכל וסביר מאוד שהמשטר ימשיך לעשות את מה שעשה קודם, רק עם ראש נחש חדש, יותר צעיר ונמרץ.
סטטיסטית, ביבי נכנס כבר לעשור האחרון בחייו. לא מרגיש לי שעובדת היותו זמני בעולם הזה מפריעה לך לראות בו את הבעיה מס' 1, 2, 3, 4 ו-5.
אתה לא מחובר למציאות, אתה מקשקש כבר שנתיים וחצי ומזלזל בכל פעולה היסטורית שקורית. לזלזל בחיסול דמות כמו חמינאי זה ניתוק לא נורמלי.
https://x.com/kamalaharris/status/2027820065886777456?s=46&t=hlEGiDxsnlx05wUDfNX9Qg באמת לא יאמן לחשוב מה היה קורה לו היא הייתה נבחרת.
@italiano הנה אני אוכל את הכובע - ושמח מאוד מזה. הייתי בטוח אדון השמלות יתחבא טוב יותר או ילך לריזורט הקפוא של דוד ולדימיר. חייבים להמשיך עכשיו חזק מאוד ולהרוס כמה שיותר יכולות. בנתיים הם ממשיכים ׳כרגיל׳, מקווה לראות סימני שבירה משמעותיים בקרוב ואני מקווה שהעם האיראני יצא לרחובות בהמוניו. זה באמת לא יאמן הקפיצה של הדמוקרטים בארהב והשמאל הישראלי כנגד המהלך הזה רק בשם המנדט. לא הייתה מלחמה צודקת מזו לכל העולם המערבי מאז היטלר עצמו.
אולי עכשיו אתה קצת מבין איזה בוגדים נמצאים בתוכנו. Telegram: View @hadshotiran הימורים כמה זמן יחזיק בתפקיד עד שיעלה השמיימה?
נראה שאיראן הולכת חזק על המפרציות. כנראה במטרה ללחוץ על ארה"ב לעצור. נקווה שזה ישיג את האפקט ההפוך, יעצבן את טראמפ ויאגד את המפרציות נגד איראן.