מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. DRORIKO Member

אני אשקר אם אני אגיד לך שאני מזיל דמעה על זה שאיראן מפציצה את קטאר וסעודיה

2. Roma מנהלים

בטווח הרחוק אני מקווה שזה מעורר את האירופאים ואחרים להילחם על המדינות שלהם מול האסלאם שכובש אותם מבפנים.

לראות את ההתבטאויות המחבל בחליפה, זוהרן ממדאני, האריס, מקרון וקיר סטארמר הרופסים ולהבין שהם חייבים לקחת את העתיד של המדינות שלהם בידיים.

3. alexshw Member

אם האירנים רוצים לנקום בנו באותו מטבע, אני בהחלט בעד.

4. italiano Member

לחסל את האייתולה המנהיג העליון יצחק עמית?מה הוא עשה לך?

YYY ו-Roma אוהבים את זה.
  5. italiano Member

יש מדינות שזה כבר אבוד מבחינתם.
    הכי חשוב זה ארה"ב. אם הם לא יתעוררו בשנים הקרובות אנחנו נאבד אותם סופית.

6. DRORIKO Member

אנחנו מחלקים עצות לאחרים אבל יכול מאד להיות שבאוקטובר אתה תקבל בממשלה ממדאני משלך

7. DRORIKO Member

והנה עוד כמה כוכבים מהמפלגה שלה

https://x.com/YotYotam/status/2028034626539696287

https://x.com/ramshefa/status/2027638964845191197

8. Roma מנהלים

בדגש על הממשלה*

נ.ב. זה יתפרק יותר מהר מהפעם הקודמת וזה עדיין לא מטריד אותי כמו אצל הגויים, הם בהחלט בורים בנוגע להבחנה בין טוב ורע בסיסי.

9. DRORIKO Member

אגב מאז ה-7.10 רצה הסיסמא "במזרח התיכון צריך לדבר כמו ערבים" כלומר להפסיק להיות אשכנזי לפלף ולהתחיל להיות גבר גבר. בינתיים אני רואה שכל מדינות ערב הן הכי לפלפיות שיש. המפרציות משקשקות מאיראן, סעודיה משקשקת גם מהחותים, המצרים משקשקים מהחותים שכבר שנתיים חוסמים להם את ים סוף והם לא פוצים פה אפילו. זה אותם מצרים ששלחו לנו איומים לפני שנכנסנו לפילדלפי ובסוף לא עשו כלום. למעשה הערבים היחידים שגילו תעוזה הם החמאס.

10. italiano Member

מדינות המפרץ לא רוצות את הפלת המשטר?
    רדמן מטומטם רציני אה?

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא רק קמאלה, גם סנדרס ושאר הדמוקרטים לקחו אסטרטגיה מתוזמרת של נסיון איסוף קולות לקראת בחירות האמצע.
    אני לא בונה על השכל של האמריקאי הממוצע, אבל בעייני זו בגידה עצומה בארהב. אם הייתי דמוקרט הייתי מתחרפן מזעם.

המפלגה הזו מדרדרת למחוזות אנטי אמריקאיים מובהקים, אפילו על יד החברים ׳הממסדיים׳ שלה.
    צריך לזכור שאמריקאים, כמו אצלנו מצביעים שבטית, אבל הנושא הכלכלי חזק יותר.
    למשל - לראות הצהרות של מנכ״ל סיילספורס לאחרונה, חברת ענק שיושבת בסן פרנסיסקו ולהבין שהאנשים עם הכסף, הרבה מהם תורמים ותיקים למפלגה, משנים כיוון - זה משהו מעודד.

לגבי המחבל מניו יורק - כרגע זה נראה שהקהל שלו ממשיך לאכול את התבשיל למרות הכל, למרות הפרת הבטחות בחירות של העלאת מיסים וכו׳.

אירופה נראית אבודה לגמרי. פשוט ככה.
    שום התעוררות אמיתית.

@DRORIKO
    המצב בישראל שונה במהותו.
    אין אצלנו אנשים שלא מרגישים את האיום האיסלמי בעצמות שלנו. פשוט אין.
    יאיר גולן עצמו, שאמור להיות התשובה הנגדית התואמת, הוא מילטינט לא קטן בעצמו.
    זה נכון שיש שם כמה מפגרים, וכל מיני שלי יחימוביץ׳ או כל מיני - אבל - אין בכלל ספק איפה נמצא העם.
    גם אתה צריך להבין שהמחאות בקפלן - גם אם התערבבו על יד אינטרסים, היו עממיות באמת, והאנשים שהיו שם רוצים בטובת המדינה, וזה אותם אנשים שנלחמו בעזה וחלקם כנראה שותפים בהפצצות איראן ברגעים אלה ממש.
    אם יאיר גולן היה מצהיר הצהרה דומה לשל קאמלה, שהמלחמה הזו אינה חוקית - אני מבטיח לך שהוא היה נמחק מהמפה הפוליטית באותו הרגע.

@italiano - רדמן זה בנאדם מושלם לפוליטיקה- יש לו אפס ערכים ומקסימום רצון לרווח אישי

Bitcoin, LFC-Gerrard1 ו-Roma אוהבים את זה.
  12. Roma מנהלים

איזה צבאות אתה חושב שיש לשאר מדינת ערב שציינת מלבד מצרים? וכבר אמרתי לך יש מצרים כלפי חוץ (העולם הערבי) ומצרים בחדרי חדרים (ישראל). הייתי בגבול בשירות הסדיר מה שהמצרים עושים לפלסטינאים שמעזים להגיע לגבול... אוכל לחיות נשאר מהם.
    אתה רוצה עוד מקרה? סעודיה לפי כל בכיר גלוי עודדה את משא והמתן בין איראן וארה"ב ותמכה בהסכם ובחדרי חדרים מתפרסם שהם עודדו תקיפה.

סעודיה עשתה עבודה לא רעה מול החות'ים בדיוק כמו ישראל כל השנים מול חמאס בעולם הצבוע שלנו, בסוף זה לא פשוט לחסל ארגון טרור בתוך מדינה.

בצדק ובצביעות אופיינית הם משאירים את העבודה לישראל וארה"ב. מניח שהם לא יירצו שאיראן תהפוך לדמוקרטיה מערבית ותנצל את הפוטנציאל האדיר של המדינה הזאת אבל להחליש אותם זה אינטרס של כל המזרח התיכון.

13. italiano Member

תוך קצת יותר מ24 שעות וחיל האוויר שוב שולט בשמי איראן. פאתטים.

מניח שעכשיו תתחיל רכבת אווירת משמעותית יותר בעיקר מצד האמריקאים. אולי ה-B2 יגיעו לבקר.

14. Roma מנהלים

Bianconeri,

גם אירופה זה לא מקשה אחת, המדינות שאוהבים בשמאל הישראלי לזלזל כמו הונגריה ופולין במצב נהדר. אני לא חושב שהמצביע האיטלקי אינו מרוצה ממלוני שתויגה כימנית קיצונית. בתור אחד שחצי מהמשפחה שלו עדיין בצרפת, גם שם תהיה התעוררות והשנאה כלפי מקרון כבר הגיעה לשיאה, גם בבריטניה מתחילים לצוץ ניצנים...

יש מדינות גמורות מהבסיס כמו ספרד או בשליטת מהגרים כמו בלגיה, אבל יש מדינות שיש עוד תקווה למרות שהמצב כרגע גרוע.

האירופאים שנשארו להם זהות לאומית ולא התאהבו בזהות האירופאית יכולים לשרוד. זאת הסיבה שאני עוד מאמין בצרפת.

15. DRORIKO Member

זה רק מחזק את מה שאני אומר, שסעודיה בסטייט אוף מיינד הם מה שאנחנו היינו ב-6.10, כלומר ילדי כאפות. ולחותים להבדיל מחמאס אין את המטריה הדיפלומטית של קטאר, בתיאוריה הם היו יכולים לעשות לחותים מה שאנחנו רק חולמים לעשות לחמאס. בסוף הם לא עשו כלום הנמושות האלה.

קיצר הם משקשקים. מה זה משקשקים? איראן הפציצה להם את שדות הנפט והם ישבו בשקט. העיקר כל השמאלנים סיפרו לנו שחייבים את סעודיה ל"ברית אסטרטגית מול איראן". בינתיים הסעודים בעיקר עסוקים בלא להפריע לנו לפרק לאירנים את התחת.

מה כלפי חוץ? החותים הטילו עליהם סגר ימי, איך אפשר לשתוק על דבר כזה?

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 0)

1. YYY