חמאס כגוף שיורה רקטות לא היה רלוונטי בסיבוב הקודם ובוא, גם החותים לא הטרידו יותר מידי, בטח בהשוואה לאיראן. אני לא יודע מה הבעיה הגדולה של אנשים לקבל את זה שהבחירה של איראן לפזר את הירי שלה בין מגוון גורמים ולא להתמקד רק בישראל היא פקטור בכך שהירי לעברנו מרגיש כרגע לא כל כך נורא.
אתה רציני במה שאתה רושם? חמאס העסיק את צה"ל בלחימה. רואים שאין לך מושג איך עובדת מערכת החץ - מספיק שמצדדים את המכ"מ לכיוון תימן ולא איראן, גם בשביל טיל אחד ליום וזה פוגע ביעילות המבצעית שלך. ושוב מסברים לך שהבחירה הזאת לא בהכרח נובעת מבחירה חופשית ורציונלית של איראן אלא מפאניקה, מוגבלות היכולות בזכות הסבב הקודם וכמובן מהלכים שבוצעו בסבב הנוכחי במכת הפתיחה.
ברור ביבי סתם בחר מדינה רנדומלית לתקוף בשביל הסקרים, זה לא שמדובר במדינה על סף נשק אטומי שמיועד לישראל ושבנתה טבעת אש שגבתה אלפי קורבנות ישראלים
אצלו זה מלחמת נצח. אתה רואה שכל כמה חודשים חוזרים על אותו דבר, למרות שאמרו שהסירו את האיום. הזוי מי שמשתף פעולה ועוד נהרג עבור הנאשם הקטארי. כנראה החיים שלו לא חשובים לו כלל. לכן אני כבר מזמן לא מצטער על אבדות של צה"ל. רוצים למות, תמותו.
לא אמרתי דבר על הסיבה לכניסה למלחמה אלא על הניצול ביציאתה. נראה לי שיותר חשפת את מה שמתרוצץ אצלך בראש.
הכי טוב בחו"ל במקום ללא ישראלים. חבל שחזרתי בדיוק מאסטוניה בשישי. למה אתה כותב פה? למה אתה לא בלבנון? רוצה לראות אותך בחדשות בהודעה על הותר לפרסום. וביום שאוקראינה תתקבל לאיחוד אירופי, אני אהיה הראשון לפעול לקבלת הדרכון שלה.
עכשיו גרמת לי לתמוך בניצחון אוקראיני. דרך אגב גם עכשיו אתה יכול לצאת לחו"ל דרך הגבולות הימיים. דרך אגב 2, גם אם יהיה הותר לפרסום אתה כנראה לא תדע ולא תגיע לנחם.
אשמח לשמוע איזה אנשי צבא ואם יש סרטון. רק אל תגיד ישראל זיו ודומיו כי זה רק מחזק את דעתי אלא אם הם אומרים בדיוק מה שאני אומר ואז באמת ניצחת.