אה נכון הוא רק המציא קונספירציה על זה שביבי פתח במלחמה כדי להעביר ה״הפיכה המשטרית״. במה הוא יותר טוב מאלה שהמציאו עליו את הקונספירציות של ה-7 באוקטובר?
שינוי משטר זה בונוס שלא תלוי בנו, רידוד היכולות זאת המטרה המרכזית ואותה צריך להשיג. אין לי מושג איך יהיה מוג'תבא בניגוד לאביו, המשפט שהמחליף תמיד יכול גרוע יותר לא בהכרח נכון ורואים את זה בחיזבאללה.
https://t.me/NewsArmy/51134 ישראל צריכה לסיים את המלחמה הזאת עם רצועת בטחון בלבנון שנקיה מתושבים. בדיוק כמו הפרימטר מעזה
אל תברח. נתת פה קישור למשהו שאמר גולן, שלא דומה בשום צורה לקאמלה או שאר ההזויים מהשמאל האמריקאי. זה לא קשור. ביבי חד משמעית שם את עצמו לפני ישראל, זה שלפעמים זה מתיישר לאותם ארועים - זה אחלה. הנזק שהוא עשה נעשה, ואסור שישכח. זה לא סותר את זה שהמלחמה הזו עם איראן צודקת, ושכמו שיש לו אחריות על כשלונות, יש לו גם על הצלחות
קצת מוזר שפוליטיקאי פועל למימוש האידאולוגיה\מטרות שלו. ברור שזה יועיל לו לבחירות. מה מצפים שפוליטיקאי יעשה, משהו שהוא לא מאמין בו? ברור שכל דבר שהם עושים ישפיע על הבחירות, כל פוליטיקאי בהיסטוריה.
אל תדאג, אני לא אצביע לו, הוא לא יצטרך את הקול שלי. אבל לא רואה איך זה קשור למה שכתבתי. אפשר להגיד על כל אחד במערכת הפוליטית שמה שהוא עושה נועד להשיג פופולריות. בוא, אתה חבר בפורום של כדורגל, ענף שכולו מבוסס על פופוליזם, ששווה הרבה כסף. כל דבר שנאמר ונכתב בתקשורת מסתיר את המשמעות הכלכלית של כל דבר.
אתה ליטרלי מכניס לו דברים לפה. הוא לא אמר שפתחו את המלחמה בשביל זה. הוא אמר שמנצלים את זה שיש מלחמה. אתה באמת לא מזהה הבדל בין שני הדברים? מעשית, בזמן שהחברי הקואליציה בוכים כאיש אחד על כך שבהרב-מיארה המשיכה במהלך נגד בן גביר בזמן המלחמה, נראה שהם ממשיכים לעבוד בכנסת על החוקים שלהם.
מורידים כמות חימושים בצורה חסרת תקדים באיראן. זה נראה שיש המון חימושים עם תוקף קרוב והחליטו להשתמש לפני שיאבדו מהאפקטיביות שלהם.