פירוש "גופים של המדינה" אינו שהמדינה כולה עומדת מאחורי זה ומטילה את כל כובד משקלה. לכן, מדי פעם, יש ניצוצות של יושרה - כמו פינוי הפושעים היהודים שמקימים מאחזים איפה שבא להם.
נראה כאילו גוף של המדינה עשה את מה שהוא אמור לעשות על פי חוק. הוא לא צריך לחכות להוראה בשביל זה. אבל בשבילך, יישום החוק = דיפ סטייט.
אוקי אז לגרש אנשים מהבתים זה לא חוקי? אז גם מה שעשינו בעזה הוא לא חוקי? ושם לא עשינו את זה עם מקלות אלא עם טנקים ומטוסים, למה את זה בג"צ לא פסל?
במקרה הזה אני לא חושב שהטרוריסטים היהודים גירשו אנשים מהבתים אלא סתם תפסו שטח והחליטו שהוא שלהם כחלק מהתיישבות לא חוקית. ומה אתה רוצה מבג"ץ במקרה הזה? יש חוק, לא כל דבר עובר דרך בג"ץ.
במה זה שונה מהפרימטר בעזה? למה לתושבי הכפר הזה יש יותר זכויות על הבתים שלהם מתושבי ג'באליה? מה אלה ערבים טובים ואלה ערבים לא טובים?
במקום אחד מדובר באירוע מלחמתי שנחשב זמני ונעשה בידי חיילים ובהוראת המדינה, באירוע אחר בכיבוש מתמשך ובפעולות של אזרחים שנעשים בניגוד לחוקי המדינה. אין קשר בין השניים.
ואתה רצת להביא לי ראיות למה יש עילה צבאית וביטחונית להשמדתם. די עם הגזלייטינג המגוחך. אני לא מבין מה מטרתו. מה שעושים המתנחלים הוא בלתי חוקי על פי כל אמת מידה כי הרי אם אחליט להקים מאחז משלי בשטח פנוי ליד רחובות יזרקו אותי משם תוך שתי שניות כי זה לא שלי ואין לי שום זכות להחליט אחרת. מה אתה רוצה, שאגיד שגם מה שהצבא עשה בעזה לא חוקי?
נראה שהאיראנים דועכים לגמרי. גם המעט שהם יורים לא אפקטיבי. מכאן הדרך קלה יותר. חייב להגיד ידעתי שהגסת' תותח אבל לא חשבתי שעד כדי כך. נראה שהוא מושך את טראמפ לכיוונים הנכונים. ולחשוב איזה לכלוכים הלכו עליו כשטראמפ מינה אותו. מה הסיכוי שנראה אותו רץ אחרי הקדנציה של טראמפ?
את מה שאני חושב על הריסת הבתים של תושבי עזה כבר אמרתי, שום דבר לא השתנה. אתה חושב שאם אני נגד הריסת הבתים שלהם אני אמור להיות איכשהו נגד הריסת בתים שנבנים באופן לא חוקי על ידי יהודים בגדה?...
חחח למה נראה לך שהגסת מחליט על משהו? הוא היה כולה כתב בפוקס, להגיד שהןא מושך את טראמפ לכיוונים הנכונים זה בערך כמו להגיד שכץ מושך את נתניהו. טראמפ מקבל את ההחלטות, הגסת' הוא פרזנטור ותו לא. ולא, הוא לא רלוונטי לנשיאות.