אם החייל הזה היה הורס, ביוזמתו, אנדרטה לזכר ברוך גולדשטיין ונזרק - גם אז היית מתלונן? לצבא יש דברים קצת יותר חשובים להתעסק בהם.
איראן אינטרנשיונל: 208 חיילים איראנים שהיו על אוניית מלחמה ברחו לסרי לנקה הספינה עגנה בנמל קולומבו שבסרי לנקה ב-4 במרץ עקב מה שתואר כ"תקלה טכנית במנוע" כשעל סיפונה היו 208 אנשי חיל הים האיראני. עם זאת, בכיר לשעבר בחיל הים של סרי לנקה גילה כי בקשתה של הספינה לסיוע הומניטרי בתירוץ של כשל במנוע הייתה למעשה כיסוי ל"עריקה המונית" של הצוות. ----------------------------- מתחילים את העריקות ההמוניות? אם הידיעה נכונה אז כך נראית כניעה. צוות שלם שמבין שאין טעם להילחם. להצטרפות לטלגרם של צבי יחזקאלי: Telegram: View @tzviye
יש להבחין בין הצבא האירני (לרבות חיל הים המצ'וקמק והנטול מוטיבציה שלו), לבין משמרות המהפיכה + הבסיג' + שאר המיליציות החמושות. אלו האחרונים "הם הבעיה". אלו האחרונים הם שומרי הסף של המשטר. אלו האחרונים הם אלו שמדכאים כל התנגדות מבית ויורים במפגינים ברחובות. אלו האחרונים הם אלו שבסופו של יום - מישהו צריך לעבור דרכם. (אם אכן רוצים להפיל את השלטון).
מה הסיבה שנותנים התרעה מוקדמת למרות שהאירנים יורים מטחים בודדים? במה זה שונה מירי מהתימן שלא היתה התרעה מוקדמת?
זה בדיוק מה שאני מדבר עליו. אם תושב ג׳נין יכנס לכפר סבא הוא ירגיש כמו בבית, אם אני אכנס לג׳נין ישחטו אותי תוך דקה, זה נראה לך תקין?
זה לא בדיוק מה שאתה מדבר אליו, אתה השוות בין אנדרטה לערפאת בעיר כמו ג'נין אחת הערים שיצאו ממנו הכי הרבה מחבלים לאנדרטה להיטלר בפתח תקווה. אתה כל הזמן משווה אותנו אליהם, אני לא רוצה את ההשוואה הזאת לעם שמקדש מוות. אין לי מה לחפש בג'נין, אני רוצה לחיות את החיים שלי בשקט ולא לבצע פעולות שיתנו עלק לגיטמציה (בעינהם כמובן) לרוצחים בצד השני. אני רוצה שידאגו בכל דרך שאף מחבל לא יצא משם, לא רואה שבהקמת אנדרטה לערפאת הם מאימים עלי במשהו, שיקימו עוד 1000 אנדרטאות ולא ישרט יהודי אחד.
זה בשביל הפעם הבאה שאמיר יספר לכם על טרוריסטים יהודים שרצחו פלסטיני https://x.com/elishayered/status/2030937950381318595?s=46
מה עם אלה שאומרים שהמטרה של המלחמה היא המלחמה עצמה סתם לעשות בלאגן, הם מבינים משהו? Daniel Ginat - אני אמשיך לכתוב שאני לא מאמין לקרקס הזה.פעם...