טראמפ יכול להיות רכרוכי כמה שבא לו. הוא לא מעניין כרגע. כל דבר פחות מתקיפה חריפה בטהרן וביירות - אין לנו זכות קיום.
אתה חי שלוש שנים במציאות שביום ראשון רגיל אתה מקבל טילים מלבנון, איראן, שני חיילים מובאים למנוחות ועוד פיגוע רצחני בשרון. אז תגובה לירי לדאחיה זו מציאות שאי אפשר לקבל? הצחקת את הביביסטים. הכי חשוב שאנחנו מנצחים את הסמולנים. מנחם לחשוב שחיילים נופלים בידיעה שמבקר המדינה זה האיש של ביבי, לפחות נפלו עם חיוך.
אין לו פיתרון. קפלניסטים הימלריסטים אוייבים מבפנים אדריכלים של שואה שניייה - שיש להם קצת שכל: -יושבים עכשיו על הגדר... כהרגלם בקודש. ומחכים לראות מה ביבי יעשה. אם יעשה X - יתקפו אותו למה לא Y. יעשה Y - יתקפו למה לא עשה X. קפלניסטים הימלריסטים אוייבים מבפנים אדריכלים של שואה שניייה - שאין להם קצת שכל: בכלל לא מחכים בשביל לתקוף. מה יש להם לחכות?
עוד פעם תגובה בנאלית של ישראל שנועדה רק כדי להראות ש"החזרנו לנו". כל עוד לא הולכים להם על הנפט הכל חרטא
רק אדם שמזלזל בשואה, ולא מבין את חומרת המילים שלו מסוגל להתבטא כמוך. מציע לך ללכת ליד ושם להזכר קצת. או להסתכל בסרטוני הזוועות מהקיבוצים אם בא לך חומר עדכני. שחרר אותנו מזה כבר. אתה רוצה לבקר אנשים? זכותך. רוצה להגיד להם לעלות על מטוס? יאללה. שחרר את השואה, תפסיק לבזות את ההיסטוריה
אני אומר את זה בצער אבל קיבלנו שילוב של טראמפ בגרסה הרכרוכי ביותר עם מנהיג איראני כנראה קיצוני יותר אם אפשר להגיד את זה. הזוי שעל הפגזה של מבנה ריק עם מפקדה שפונתה מראש, אנחנו מרשים לעצמינו לספוג ככה מהאיראנים. ועוד עלק טראמפ מוכן שנכיל את זה. הוא אף פעם לא היה כל כך רופס ומתחנן להפסקת אש כמו עכשיו.
מי מנהיג איראן?חמינאי זה בובה על חוט. מישהו אחר מניע שם את הגלגלים. כמו כל פעולה מעלים תרחישים ברמות שונות. אחד התרחישים שמצפים מתקיפה בדחייה זה בדיוק מה שקרה אתמול. אני לא מוציא מכלל אפשרות שזה תרחיש שרצו שיקרה. השיחות בין איראן לארה"ב לא מתקדמות לשום מקום וצריך להזיז אותם קצת מהמקום ההזוי שהם חושבים שהם בעמדה לכפות דברים. יש סיכוי לא גדול שגם טראמפ משחק פה משחק. מאחורי הקלעים נותן לנו להרביץ ומול התקשורת עושה הצגה. צריך לבדוק אם האמריקאים תמכו בתקיפה(מטוסי תדלוק, מודיעין, יירוטים בהגנה). אם כן - אז טראמפ משחק את המשחק. בכל אופן - אם נתקוף חזק בימים הקרובים גם באיראן וגם בביירות(חשוב מאוד לא לתת פטור) - אנחנו יוצאים מהסיפור בסדר גמור.
הלוואי ואני טועה אחי אבל לא חושב שזה האירוע. מרגיש שטראמפ רוצה הסכם עם האיראנים בכל מחיר וזה די דפק לו את התוכניות. לא מפתיע שהוא ביקש מנתניהו שיחכה כמה ימים עם התגובה כדי לסנג'ר אותו להסכם שהוא מתכנן כולל עם לבנון.