טראמפ הוא מומחה משא ומתן כמו שאפשר לראות בספר שלו טראמפ האמנות שלי סגירת עסקאות - ספר מודפס או דיגיטלי | סטימצקי
הטעות היא לשבת איתם למשא ומתן. לגבי גרעין לא גרעין לא טוען שביבי צודק שלא היינו כאן, זה הגזמה של פוליטיקאי, אבל אם אתה חושב שאיראן גרעינית זה מצב סבבה אני באמת לא יודע איך להסביר את זה כדי שתבין @אמיר ע
כן, כל מה שכתבת עדיף על להוזיל את השואה. אתה אגב - מפיץ שנאה באותה מידה בדיוק בתוך העם שלך. האם אתה אדריכל של חצי שואה? אולי לקרוא לך רק גבלס ולא הימלר? אני גם מוכן להתערב שרבים מהקפלניסטים תרמו לבטחון המדינה הרבה יותר ממך. גם ממני כן? חלק מהם הקריבו את חייהם כבר מאז ה7.10. ואתה? קורא ליהודים נאצים ועוד מטיף על שנאה. אני מסכים עם חלק מהטענות שלהם , לא מסכים עם אחרות. גם אני כועס על נושא הסרבנות. אבל בסוף האויב שלי, זה שבאמת רוצה לעשות שואה שניה, זה לא הם. לא משנה מה תגיד
אה אה. לפי הספרים שלהם בנט יודע לנצח מגפות, ביבי יודע לנצח טרור ויאיר לפיד יודע את העתיד. שכנעת אותי.
אמרתי שאיראן גרעינית זה סבבה? אמרתי שביבי שקרן מחורבן שמנסה לטעון שהוא הציל את כולנו כי היינו כפסע מהשמדה. הוא יודע משהו על להיות כ"פסע" ממשהו.
טראמפ חסר סבלנות. האיראנים לעומת זאת אלופים בסבלנות ומשיכת זמן. מכאן קיבלנו שכל יום שעובר טראמפ מאבד את זה יותר ויותר, כנראה מוותר פה ושם במו"מ והאיראנים מבינים כי טוב, מושכים זמן ובוחנים גבולות. בסוף זה יכול להסתיים בלי הסכם כלל. הטעות הכי גדולה כנראה שהוא לא ניהל מו"מ תחת אש.
הטעות הייתה לחשוב שהוא יותר מפוליטקיאי מערבי. כמו כל הפוליטיקאים המערביים הוא פשוט לא מבין את המזרח התיכון
עוד פעם צה״ל מפרסם רק את הנתונים שנוחים לו. שאני אבין, לפרסם כמה מילואימניקים יש בתל אביב זה בסדר אבל לפרסם כמה התגייסו השנה ליחידות קרביות אי אפשר? https://rotter.net/forum/scoops1/952326.shtml
נתונים שלא רלוונטיים אם רוצים לחקור לעומק כי מרבית תושבי תל אביב הם זמניים ובגילאים המושלמים למילואים 22-35. בלי קשר, שאפו לכל מי שעושה מילואים ולא משנה מהיכן הוא בארץ.
לצערנו חיל שריון זה לא משהו שהולך להישאר בצבאות המערביים. בהתחשב בהתפתחויות, ובקשת האיומים המתהווה בעשור הזה, -לא נראה לי שטנקים מאויישים זה משהו שנראה עדיין בשדה הקרב, כבר בעתיד הקרוב.
תגיד ביאנקונרי אם אני מוביל אותך וכולא אותך בחדר מלא נחשי צפע, ואתה שמה מת: מי האוייב? מי הרג אותך? רק הנחשים? זהו?