מAחזור שלושים ואחד ∆ חוזרים לליגה אחרי הקטסטרופה; עם אינטר נגד רומא ונאפולי מול מילאן במוקד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏3/4/26.

  1. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    10,729
    לייקים שהתקבלו:
    2,692
    מין:
    זכר
    אם לא מפטרים את מסארה כבר עכשיו אז מתי בדיוק מתכוונים לפטר?

    אל תתבלבל - זה שהחלון עצמו מתחיל ביוני - לא אומר שהעבודה מאחורי הקלעים גם מתחילה ביוני. ממש לא… הרי ה ds והצוות שלו עובדים על עסקאות וחתימות ובניית הסגל העתידי כבר מעכשיו.
     
  2. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    8,559
    לייקים שהתקבלו:
    2,992
    מין:
    זכר
    @DeRossi16

    כריסטאנטה עלה 30 מיליון. לה פה עלה 25 מיליון. דובביק עלה 38 מיליון.

    תקן אותי אם אני טועה.

    יש עוד.
     
  3. DeRossi16 Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/19
    הודעות:
    1,129
    לייקים שהתקבלו:
    326
    מין:
    זכר
    כריסטאנטה הוא קשר איטלקי שהגיע אחרי עונה של 12 שערים , כמה ציפית שישלמו עליו? על בארלה שילמו יותר... עזוב את כל מה שטל או אני חושבים עליו , הבן אדם הוא השחקן הכי כשיר של רומא בפער ואף מאמן של רומא ועברו לא מעט מאז שהגיע העיז להוציא אותו מההרכב הפותח , בכללי אני חושב שנעשה לו עוול הוא הגיע על תקן קשר אמצע / התקפי ותקעו אותו לעשות הגנה.

    דובביק הגיע בתור מלך שערי הלה ליגה , 38 מיליון זה לא הרבה בכלל והיה נראה כמו רכש מבטיח (אגב הוא לא היה רע עונה שעברה).

    לה פי היום קשר פותח בקבוצת אמצע טבלה בפרמייר ליג , גם לא רכש הזוי...
    בכל מקרה פעם תקבל קונה פעם לה פי 25 מליון זה הסכומים ששמים היום על כשרון מהליגה הצרפתית.
     
  4. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    10,729
    לייקים שהתקבלו:
    2,692
    מין:
    זכר
    ברומא הרבה שחקנים "הולכים לאיבוד".
    מסורתית.
    מסיבה כזו או אחרת מוצאים להם עמדה חדשה (אם זה בגלל פציעות שלהם. או פציעות של אחרים. אם סתם פורמה רעה והמאמן מתחיל בניסויים חדשים).
    והם סבירים בעמדה הזו - ואז פשוט נדבקים אליה.
    אבל זה שהם סבירים בעמדה החדשה הזו - לא סיבה טובה להאריך להם חוזה. כי הם רק סבירים בעמדה הזו. אבל לא מספיק טובים בשביל טופ-4.
    ומאידך אי אפשר כבר היה להחזיר אותם לעמדה המקורית שלהם - כי מה לעשות עבר זמן והם כבר "איבדו את זה".
    (איבדו את החדות).

    המון שחקנים ברומא עברו את התהליך הזה.
    תהליך שאני אגב באופן אישי תמיד שנאתי.
    מזאניולו ועד פלורנצי.
    העניין הוא שאחרי שגילו שבתפקיד החדש הזה שלהם הם לא באמת מספיק טובים: רומא בד"כ היתה משחררת אותם/מוכרת אותם בגרושים. תוך שנה-שנתיים.

    הקטע המיוחד עם כריסטאנטה - זה שכבר מזמן גילו שהוא לא מספיק טוב לקבוצה טופ-4 בעמדה אחורית (הבן אדם שיחק תחת כל מאמן אפשרי. בכל הרכב אפשרי. בכל מערך טקטי אפשרי. לצד המון שחקנים שונים. מהטובים שבטובים שרומא יכולה להנחית אצלה: DDR קונה נייגולאן) - ותמיד תמיד תמיד הוא היה לא מספיק טוב.
    ועדיין כל קיץ הוא נשאר!!!!!! שנה אחרי פאקינג שנה... הוא נשאר!
    -זה החידוש. זו הבאסה. זו הקללה.