נבחרת ישראל 2024/2025 - ניצחון דחוק על האסטונים. נורווגיה מחכה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Melikson24 Member

מנור לא הגיע לשני המשחקים האחרונים, גם ביטון.
    אוסקר עם כמה רגעי קסם אבל שוב זה כמה נגיעות טובות במשחק וזהו.

2. wings Member

מנור לא הגיע כי סגרו אותו לפחות שני שחקנים בכל התקפה.

3. DRORIKO Member

איטליה לא טובה, ממש לא טובה. אפילו הנבחרת המושמצת של ונטורה הראתה עליונות עלינו שלנו בשני המפגשים, כאן אתה לא רואה כלום. למזלם של האיטלקים ישראל אוהבת לחלק מתנות בהגנה, בפליאוף הם כבר יפגשו נבחרת פחות פריארית

4. DRORIKO Member

גלזר ב-5 שניות עם טעות של בית סוהר והדיפה של בופון

5. VAR Member

בן שמעון נרדם, הנבחרת מפורקת מעייפות מדקה 58 והוא מוציא את השחקן היחיד שרגיל לשחק בקצב של שחקן אירופי.

6. Melikson24 Member

הנה הטעות של גלזר.
    מאז שהוא עזב את ב"ש לא ראיתי משחק אחד שלו מבלי שהוא טועה.
    גם נגד סיטי כשהיה לו משחק מצוין הוא קיבל גול מביך. בב"ש 3 שנים הוא היה שוער כמעט מושלם.

7. Morientes Member

מסכן גלזר, כמה חוסר מזל

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן שמעון לא נרדם, חלאיילי שיחק די פצוע, לא היה הוגן ונכון לסחוט אותו במשחק על כבוד עצמי.

קחו גם בחשבון שהדרגים הגבוהים הגיעו אלינו למפגש השני מוכנים יותר, ותזכרו שזה קל להתכונן לנבחרת. סגירה הרמטית על סולומון, לתת לגלוך חופש רק בחצי שלנו על חשבון השחקן המשלים שנשאר פנוי יותר. היום זה ברירו, אתמול זה דור פרץ.

בן שמעון גם סבל מחוסרים בהגנה, ומעבר להכל, אף אחד לא בנה על העפלה למונדיאל.

הסיכוי הקטן היחידי שלנו הוא הגרלה טובה במוק׳ יורו & אירוח ביתי & שחקני מפתח בכושר משחק.

זה סיכוי קטן, אבל עם הגדלת היורו זה סיכוי.

כל המטרה של הקמפיין הזה היה להשתפשף תחת המערך והסגנון של בן שמעון ולתת לשלד הצעיר יותר לרוץ בקמפיין הזה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלון נבחרת שקלקל המון לרב"ש, ככל הנראה בגלל היהירות והזחיחות המופרזת שלו.
    הרכבים רעים וחילופים רעים.

17 שערים נגד שתי המדורגות ראשונות בבית אני לא זוכר שקיבלנו, אולי רק בקמפיין הראשון של שרף.
    גם אם לוקחים בחשבון שאין ביתיות זה לא מספיק טוב, לא הייתי פוסל שינוי על הקווים לפני הקמפיין הבא.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תמיד אמרו באלה שהצדיקו את המינוי של ברקוביץ לנבחרת ב "אם גם ככה אנחנו מפסידים אז לפחות תחת ברקוביץ נשחק התקפי".
    אז 17 שערים ב 3 משחקים זאת טעימה ממה שיכול לקרות כשמשחקים בלי היגיון. (למרות שרן בן שמעון על פניו לא אמור לשחק כך).

11. DRORIKO Member

מה כבר היינו יכולים לעשות אחרת? אז היית עושה בונקר למופת נגד איטליה, משחק ראשון מוציא תיקו הירואי, ומשחק שני מפסיד בגלל שגלזר יוצא למרפסת ועדיין היית מסיים מקום שלישי. קיצר קמפיין האיים של אברם גרנט. את רן בן שמעון אני לא אשפוט נגד איטליה ונורבגיה, אני אשפוט אותו נגד סלובניה, נגד איסלנד, נגד צפון מקדוניה. אלה הנבחרות שפחות או יותר בלבל שלנו. במוקדמות היורו סביר להניח שנקבל כאלה ואז נשפוט את רב"ש טוב יותר.

cheddar אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

חושב שהביקורות מוגזמות.
    כן, התוצאות נגד נורווגיה ואיטליה לא טובות, הפתעה גדולה.
    אבל אני רואה נבחרת מאומנת, שסה"כ גם סוגרת טוב בהגנה וגם מנסה להניע כדור ולשחק כדורגל, פשוט פערי האיכות בינינו לבין הנבחרות האלה יותר מדי גדולים ורק משחקים באמת מאוד מאוד יוצאי דופן יכולים להסתיים במשהו שהוא לא הפסד.
    זה אחלה שמנור, גלוך ותורג'מן\חלאיילי הם שחקנים נחמדים בקנה מידה של ליגה ב'-ג' באירופה. גם אליאל פרץ עשה התקדמות גדולה ממש בב"ש והוא שחקן לגיטימי וכמובן שדור פרץ ואבו-פאני יכולים לתרום.
    אבל אין לנו בכלל שחקני הגנה. אני מצטער שאני לא מתרשם מדסה שלא עושה הגנה (ואף פעם לא היה טוב בהיבט הזה) או מרביבו (בלוף, מגן שמתבלט בתרומה ההתקפית בליגה ברמה נמוכה מאוד מבלי שמשלם מחיר על היכולת ההגנתית הלא טובה שלו).
    על בלמים ברור שאין מה לדבר. שלמה, בלוריאן ונחמיאס זה אפילו לא מרשים ביחס לליגה הישראלית אז מה יש לחפש איתם ברמות האלה?
    זה עוד לפני שמדברים על זה שהשוער שתולים בו תקוות בכושר משחק מזעזע וגם השוער השני לא משחק.

Clock End Stand, DRORIKO ו-cheddar אוהבים את זה.
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מסכים שמאוד יכול להיות שגם עם בונקר מול איטליה היית מקבל 3.
    אבל צריך להגיד את האמת גם ב 5:4 שכל כך התלהבנו, הם שמו 5 וכמעט כל דקה וחצי בערך הגיעו למצב לגול.
    נכון לא בעד להגיע למצב שעושים מגננה ולא עוברים את החצי, אבל מרגיש לי שקיבלנו את הקיצוניות השנייה.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו הגנה זוועתית, לאורך כל המיליניום בערך יש לנו הגנה זוועתית.

הפעם זה לווה בשני שוערים בכירים שלא משחקים בקבוצות + חיסורים באותה הגנה זוועתית גם כך.

אז לא רק שעלינו בהגנה הזוועתית גם כך שלנו, עלינו עם לא מעט שחקני גיבוי של אותם שחקנים זוועתיים.

בן שמעון היה לא רע בקמפיין האומות, בן שמעון היה מצויין מול הדרגים שלנו/נמוכים יותר.

זה לכל הפחות שווה עוד קמפיין במוקדמות היורו. תנו למאמן לרוץ יותר מקמפיין וחצי.

oranfu ו-Roma אוהבים את זה.
  15. צ. שיף Member