ספרד ואיטליה נושמות לרווחה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏17/6/12.

1. Civil Anti Madridista

עוד לפני שהטורניר התחיל עסקו רק בדבר אחד וזה מי יהיה החלוץ שיוביל את הנבחרת כשדויד וויה איננו. טורס לא יוצר לעצמו רצף ולכן אי אפשר לסמוך עליו. שוב אני מזכיר שרוברטו סולדאדו נשאר בבית וזה לדעתי פיספוס גדול של דל-בוסקה. יותר מזה, מה אפשר לומר על כך שאנחנו אחרי שלושה משחקים ולא ראינו כלום מיורנטה ונגרדו? לא מובן לי איזה חשבון עושה דל בוסקה. ברור לכולם שטורס הוא החלוץ המועדף עליו, אבל כשזה לא הולך אי אפשר לסתום עוד יותר את הקישור עם עוד שחקן כנף ולהסתמך על דויד סילבה כחלוץ. כנל לדעתי ססק שגם נלקח כאופצייה לחלוץ. אם טורס לא פוגע, תן צ?אנס ליורנטה 

2. M_T_A Member

משחק חלש ומאכזב במיוחד של נבחרת ספרד.
    אי אפשר לחסוך ביקורת מהשחקנים על משחק איטי, רדום ולא מדויק בכלל(כמות המסירות הלא מדויקות של אינייסטה, אלונסו, וצ'אבי מהגבוהות שזכורות לי..), אבל דל בוסקה הוא האשם העיקרי ללא ספק.
    אני איבדתי סופית אמון במאמן הזה. לא יכול להיות שבמשחק כל כך חלש של הנבחרת הוא עדיין מתעקש להמשיך עם אלונסו ובוסקטס ביחד על המגרש, בזמן שכל דקה שעוברת רק צועקת עד כמה אחד מהם מיותר.
    בזמן שבערך כל מי שצפה במשחק הזה התחנן לראות את פברגאס נכנס במקום אלונסו או בוסקטס, דל בוסקה מוציא דווקא את טורס, את החלוץ הבודד שלו, ןפוגע עוד יותר בסיכויים שלו לעלות על לוח התוצאות. הוא פשוט שיחק על 0-0. אתה מאמן המאמן של נבחרת ספרד, אלופת העולם ואירופה, יש לך את הסגל הכי איכותי ועמוק בטורניר, יש לך נבחרת שאמורה לדרוס את כל מה שעומד בדרכה, ואתה משחק על 0-0. לא יאומן. איזה פחדן עלוב.
    אני מאוד רוצה לראות את ספרד זוכה בעוד תואר בתור אוהד מושבע של הכדורגל הספרדי ומה שהוא מייצג, ואני עוד יותר אשמח לראות את שחקני ברצלונה שאני כל כך אוהב חוגגים עוד זכייה. אבל לא ככה. לא עם מאמן כזה, רק שיעוף כבר ולא יחרב לנו גם במונדיאל בברזיל את ההנאה מהנבחרת הזאת ואת מה שהיא יכולה לתת לכדורגל.
    ועוד מילה לגבי המשחק - פברגאס בפעולה הטובה הכמעט יחידה של שחקן כלשהו בנבחרת הספרדית סידר את הגול בסוף. זה מצטרף לשערים מול איטליה ואירלנד ולשיפור הברור במשחק ההתקפי בכל רגע שהוא היה על המגרש. הוא ללא ספק המצטיין בנבחרת בשלב הבתים וחייב לםתוח בהרכב(ולא על חשבון טורס..)
    אבל לצפות מדל בוסקה להבין את זה? בערך כמו לצפות מהיוונים לעלות לרבע גמר מול גרמניה ולדרוס אותה בהצגת כדורגל חסרת תקדים.

3. סדרו קייטע Member

למען ההגינות צריך לציין שפאברגאס שיחק נגד נבחרת קוראטית שכבר שיחקה הרבה יותר פתוח והתקפי כמו גם נגד נבחרת אירלנד שכבר הייתה מרוסקת לחלוטין במשחק הקודם.

את זה שצריך להוריד את "אחד משני הקשרים האחוריים" (ממ..אלונסו) זה ברור, אבל אני הייתי מעדיף שיעלה עוד שחקן אחד שהוא יותר חלוץ בשלישיה הקידמית (פדרו), מה שמשאיר מקום אחד לסילבה ופאברגאס להאבק עליו.

שאתה משווה ביניהם, סילבה יותר מתאים לשחק בעמדה כל כך קידמית מבחינת רוב התכונות שלו: יש לו דריבל יותר טוב, יכולת עדיפה לבצע פעולות על שטח קטן, יכולת לחתוך יותר טוב לאמצע. מצד שני פאברגאס גולר עדיף ללא ספק.

הבחירה בינהם צריכה ליפול על פי זהות השחקן הנוסף בשלישיה הקידמית: אם מדובר בנבאס אז העדיפות היא שפאברגאס יעלה, בגלל יכולת ההבקעה שלו. אם פדרו עולה, אולי עדיף שסילבה יפתח.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  4. ManUtd Fan Member

ושוב, אני לא יכול שלא לציין את האוהדים האירים הנפלאים.
    גם כשאיטליה הבינה כי היא זו שעולה לשלב הבא כל מה שהצלחתי לשמוע מהיציע זה את האוהדים האירים שרים. מדהים!

לגבי האיטלקים, חוץ מכמה דקות פה ושם הם לא עשו כלום נגד הנבחרת הכי חלשה ביורו הזה. ביכולת כזו יותר מדי הם לא יוכלו להשיג. נגד אנגליה/אוקראינה מילא, אבל נגד צרפת יכולת כזאת תבעט בהם חזרה לארץ המגף. בכל אופן, כל משחק לגופו ואני מאמין שנגד נבחרת כמו צרפת הם יעלו הרבה יותר מרוכזים.
    חבל בשבילם שהם ככל הנראה איבדו את קייליני, מתיחה בהאמסטרינג זה לא משהו שמתרפא תוך שנייה. לדעתי הוא גמר את הטורניר הזה.

5. skyday20 Member

לתיאו וולקוט הייתה מתיחה כזאת באימון ביום ראשון, והיום הוא כשיר לשחק, אז זה תלוי בחומרת הפציעה יכול להיות שקיילני יוכל לחזור לשחק עוד בטורניר הזה.