גל, יש הרבה שופטים בליגת העל שהם אקדמאים, ודני קורן הוא אכן שמאי מקרקעין מאוד מבוקש מפ"ת , ולפני כחודשיים ניפגשנו אצל חבר...חצי שעה עבודה שלו ( הוא מיקצוען ! ) וחצי שעה כדורגל...איש נחמד מאוד !
לא יודע כמה עולה הקורס אבל קוון מקבל כל משחק 90 שקל נראה לי ועוד הוא מקבל כסף על הנסיעות .. כל שבוע יש פגישה שבה יש שיבוצים וכל מיני הרצאות נראה לי .. יש גם אוכל חינם זאת אחלה עבודה וגם בשבת אחת אפשר לעשות איזה 2,3 משחקים וזה יוצא משכורת יפה ..
קורס חמש ימים עולה 250 שקל יש מבחני קבלה ומקבלים ספר על חוקת הכדורגל שיש עליו מבחן לאחר נכן כדי להיות שופט צריך לעבור 2600 מטר ב12 דקות
אני שופט..ויפתח את העונה השלישית שלי כבר..אני בן 18 עוד מעט..צריכים לרוץ 2400 לפחות כדאי לשפוט 11 על 11..טרומים נגיד שזה חצי מגרש לא צריכים לרוץ בכלל אלא רק בדיקה רפואית.. בעצם לא יודע אם אני ממשיך בכלל השבוע יש את המבחן חוקה שזה שאלות שיפוט וריצה..אני מתלבט בגלל כל התנאים הלא משו שיש לנו אני באזור המרכז..יצחק\איציק רוזנברג המנהל שם של האזור..לא הכי מחבב אותו כי כל שבוע הוא רק בא בטענות ואומר תמיד "אם הייתי יכול הייתי מחליף אותכם" ואני אומר שישפרו את התנאים שלו אז אולי הרמה תעלה..קיבלתי את המשכורת של חודש 5 רק לפני שבועיים ככה..יש שמה הלנת שכר מטורפת לפעמיים רק בחופש בגדול משלמים לך הכל חבר שלי היו חייבים לו 1700 שקל והעבירו את זה בטעות לחשבון של מישהו אחר הוא התקשר והכל ואמרו שעכשיו זאת בעיה שלו שיטפל בזה בעצמו.. שמעו אני עדין לפני צבא והכל כסף זה לא הכי חשוב לי כרגע אני יודע שבסוף זה יכנס אבל עדין זה מעצבן.. בקיצור איגוד השופטים צריך להיות יותר מקצוען כדאי להגיע לרמת שיפוט גובהה..כי יש שופטים צעירים עם פוטצניאל גובהה..
תשאלו אנשים שאתם מכירים מה הקורס והם יגידו לך ואם חברים שלך שופטים עכשיו אז תשאל אותה מה זה קשה אני לא מבין??