אחי אם הסכמנו שכנף ימין זה בתחתית סדר העדיפויות של רומא: אז זה מייתר כל תרחיש ומבטל כל המשך למשפט הזה שבא אח"כ. לא מעניין אותי ממכות רצח ולא מעניין אותי מהבטחות על כשרונות על בליגה רחוקה ולא מעניין אותי מסיפורים ומעשיות. בסופו של יום: יש עמדות אחרות, שאין לנו בהם כלום. יש עמדות (קישור אחורי עם הנכה האומלל מוכה גורל הידוע בשם כריסטאנטה) שיש לנו פחות מכלום... בסוף החלון, אחרי שכבר טיפלת בכל הצווארי בקבוק ובכל החולשות שדפקו אותך בעונות האחרונות: וואלה אם לפתע באה הצעה של 40 מיליון על סולה, אז בסדר... אז ורק אז אפשר לדבר על גרינווד ושמינווד בסכומים כאלו מטורללים של 50 מיליון ומעלה. (על שחקנים ששרופים בכל קבוצות הטופ של אירופה וגם בעצמם לא מעוניינים בטופ של אירופה, ומראים את זה שהם מעוניינים לשחק בטורקיה).
היום לשחק בגדולות בטורקיה זה כבר לא נורא (במיוחד שברמה המקצועית ובסגל הן בטח לא נופלות מרומא או מכל קבוצה שהיא לא אינטר). גרינווד לא יהיה זמין בסוף החלון. אם ברומא יודעים לעבוד רק על עסקה אחת במקביל , אפשר לסגור את העסק... אם גרינווד יעשה פה מאלן לצד מאלן , זה כבר לא משנה אם דיבאלה ברגל הפוכה / ילד מהנוער / אני ישחק בשמאל.
כל הטענה לך מבוססת על אם ואם ואם. למה מי מבטיח לך שגרינווד יעשה פה מאלן? מאלן זה חריג. זה יוצא דופן של פעם בעשור בכל איטליה. מה שאמרתי גם ל @Roma כמה הודעות למעלה… לך תראה כל הגדולות של איטליה פתחו את הארנק כבר כמה עונות ברצף שופכות עשרות ומאות מיליונים על שחקני התקפה מדופלמים, שמבחינת ציפיות וביקוש ומספרים: לא רואים את גרינווד ממטר. אני מדבר איתך על שחקנים שכבשו בעבר בקבוצות שלהם מחוץ לאיטליה בעשרות גולים בעונה. חצי אירופה וגם באנגליה רדפו אחריהם… אלו היו שחקני רכש עם ביקוש. ובסוף באו לפה למועדונים הגדולים של איטליה כאמור בסכומי עתק. -נו מה יצא מהם? כלום. סולה שחקן התקפה מוכח, עם מספרים מוכחים, פה באיטליה. שחקן קיצוני מוכח כזה למכור ב 35 - ואז ללכת לקנות ב 50 אחוז יותר קיצוני על אותה בלטה שהוא הימור מארץ אחרת זה טימטום. סלח לי. ולעשות את זה בתחילת הקיץ עוד לפני שהשלמת רכישות וחיזוקים אחרים נחוצים: זה כבר יותר מטימטום.
תאר לך קיץ קודם רומא היתה מנחיתה פה את אופנדה למשל. כמו שיובה עשו. כל הזמן אני חושב על זה. שנה שלמה אני חושב על זה. פאקינג שחקן שחורר את הבונדסליגה. באיירן מינכן רצו אותו. מי זה רומא בכלל? טוטנהאם. אסטון וילה. אריות מכל אירופה רדפו אחריו - בסוף דמיין היה חותם ברומא אצלינו. לא היית מתמוגג? לא היית בא לפה ומספר לי איזה רכש על חלל שובר שוויון? ובסוף מה? קדחת לא שווה פיתה עם חומוס.
אופנדה לא כבש חצי שנה שלמה לפני שהגיע ליובה, הוא שחקן שלא מתאים לליגה גם בלי קשר, רק חמור מטומטם כמו קומולי היה מספיק פראייר לשלם עליו סכומים כאלה.
הוא גם הגיע ליובה בראשון לספטמבר!, בסגירת חלון העברות, כי אף קבוצה לא קפצה עליו לפני וליובה לא היו הרבה אופציות אחרות בשוק.
יובה יכלה להביא בהשאלה את קולו מואני שהצליח פה אבל קומולי בחר לתקוע לטודור אצבע בעין ולוותר על האפשרות כדי לקנות בהשאלה וחובת רכישה הזויה את הזבל הזה אופנדפח.
אני יודע שאופנדה בשיאו חורר את הבונדסליגה ובאירן מינכן רצו אותו. אפשר לעצור כאן. מיותר להמשיך לקרוא בכלל. הגיע אחרי חצי שנה רעה? נו בסדר תמיד יש משהו. בשביל זה בכלל הגיע... אם היה עדיין בכושר שיא לא היה מגיע, וגם אם כן: זה היה לא ב 45 מיליון ולא ב 65 מיליון.
אתה רק בדיעבד יודע שהוא פח. ולא מתאים. בזמן אמת כולנו פה החמאנו ליובה על הרכש ההתקפי של סוף החלון. לא רק אופנדה אלא גם מה-שמו. השני. בשנים האחרונות קבוצות צמרת באיטליה פתחו ארנקים, ביג-טיים, על שחקני התקפה מוכחים ומבוקשים. ובסוף אכלו לקרדה. זו הנקודה שלי. עקרונית.
גם בשיאו הוא לא חורר את הבונדסליגה והוא מעולם לא היה קרוב לבאיירן. הוא היה עסקה גרועה מראש. את הסיפורים והחארטות על בדיעבד תמכור למישהו אחר, לא לי. לא היה יותר מכמה בודדים שראו את אופנדה בחצי שנה האחרןנה בלייפציג שחשב שדווקא ביובה הוא יפרע שטרות ויהיה שווה אפילו חצי ממה ששולם עליו, ההפתעה היחידה היא שהוא לא רק היה גרוע, הוא היה עלוב, ברמה שדוידה לנזאפמה לא היה. גם אם הנקודה שלך היא נכונה ואני מסכים איתה, אופנדפח הוא לא הדוגמא, אם כבר דיוויד הוא שחקן שחורר רשתות בצרפת והיה נפילה.
אשמח לרשימה לשחקנים שהיו פותחים ביונייטד קרי צמרת הפריימר ליג אם לא התקרית עם חברה שלו. ג'ונתן דיוויד ואופנדה זה ממש לא דוגמאות מרשימות וכל מי שראה אותם לפני ידע שהם מתבססים על מהירות ויתקשו בליגה האיטלקית. אם כבר אפשר לציין את האוקראיני שלנו שקרע רשתות בליגה הספרדית. אם יש אופציה הייתי מתאבד על שחקן מסוגו, יכול ליצור טריו התקפי מהטובים בליגה. סולה שחקן טוב אבל סובל מחוסר יציבות, רחוק מלהיות מוכח או שובר שוויון עדיין. גרינווד נותן לי וייבים של מוחמד סלאח, שחקן שמשפר את הקבוצה בכמה רמות בחלק הקדמי.
סולה גם תחת ראניירי וגם תחת גאספריני עד לפציעה שלו היה יציב והיה טוב. נכון שמאז הפציעה הוא לא חזר טוב לעצמו. בחודשיים האחרונים של העונה. אבל זה דבר שקורה בכדורגל. אם עונה הבאה הוא גם לא יפתח טוב ץ: נשים אותו על המדף בינואר. כעת זה פשוט מוקדם מידי להתעסק בזה. -ואני שוב מדגיש: רוב הטיעון שלי מבוסס על הסדר עדיפויות. סולה לא מושלם. בסדר, אבל העמדה שלו יחד עם דיבאלה סגורה. זו כוונתי. עמדות אחרות אין לנו שם כלום. כלום מוחלט. מכונית אין לה הגה אין לה גיר אין מצבר, נשמע לך הגיוני להתעסק בצמיגים ש-טיפ טיפה שחוקים, וגם זה לא בטוח? מה זה משנה שברידג'סטון פתאום מוכרים עכשיו סט יוקרתי שלהם במבצע? בקשר לדובביק: כשהוא בא מאוד שמחתי. כי באמת אתה צודק הפוטנציאל עצום. עונה ראשונה רוב הזמן לא שיחק טוב. עונה שנייה רוב הזמן לא שיחק. כעת, לדעתי? אלא אם תגיע הצעה שבאמת נותנת לנו משהו באזור ה 15 מיליון רכישה מיידית - הייתי משאיר אותו למחנה האימונים לראות איך הוא פותח את העונה השלישית. -אולי יבוא רעב. אולי יחזור לפורמה. דווקא יש מצב. סיכויי של 50 אחוז. וממילא, לזרוק אותו בחצי חינם, עם השאלה עם אופציה ללא התחייבות תמורת 10 מיליון יורו + השתתפות של רומא בחלק מהשכר (שזה ההצעות שאנחנו מקבלים עליו כרגע) את זה יהיה אפשר לעשות גם בסוף אוגוסט. שווה להמתין איתו. אני הייתי מנצל את תחילת החלון להבאת מגן שמאלי - כמו היווני קיץ קודם שלא הצליח. וגם שחקן קיצוני לכנף שמאל עם רגל ימין מה שהיה אמור להיות ביילי שנה שעברה וגם לצערנו לא הצליח. -שני אלו לפני הכל. כדי לממן דברים צריך ראשית למכור מישהו? -אנדיקה. עוד מישהו צריך למכור? -אל עיינאווי.
כצפוי הבוקר ד’אמיקו חתם רשמית בתור הִ ds החדש של המועדון. כידוע הוא מחליף את מסארה. המינויי בוצע לבקשתו של גאספריני שכזכור השניים עבדו ביחד באטאלנטה מאז אחרי הקורונה. -המינויי הוכרז היום רשמית. אבל יכנס לתוקף רק בראשון ליולי - כחלק מההבנות עם אטאלנטה שהחליפה את ד’אמיקו הקיץ, תחת חוזה, אבל במקביל סירבה לשחרר אותו למועדון אחר. יחד עם זאת סביר להניח שהוא כבר עובד למען רומא מאחורי הקלעים. כבר עכשיו. כעת החתימה שלו ברומא היא רק לשנתיים הקרובות (למעשה תואמת לאורך תקופתו של גאספריני שעוד נותרה, לאחר ששנה אחת איתו כבר עברה). ויש אופציה להארכה.
כל החדשות בתקופה האחרונה על המרקאטו שמתוכנן הקיץ: לא לרוחי. אני לא מרוצה. -לא מהמכירות ולא מהרכישות ובטח ובטח שלא מהארכות החוזה.