רומא נותנת לצ’ליק חוזה חדש. -חכו. לא סיימתי. עם תוספת שכר. שחקן עגלה בלי מוח ובלי רגל, שמהיום הראשון שהגיע מאוכזבים ממנו ומחכים שייגמר לו החוזה... כריסטאנטה 2.0. אם זה לא אהבלים אני לא יודע מה זה אהבלים.
הסיפור עם צליק פשוט בלתי נתפס, איך אפשר להאריך חוזה לשחקן כול כך חסר יכולת וכל כך גרוע, ועוד להתעקש עליו. כל התקוות שלי, שיהיו 2-3 מגנים לפניו בהיררכיה והוא ישב על הספסל רוב המשחקים עכשיו.
צ'ליק הוא דרישה של גאספריני. דרישה הזוייה. -כמו כל הדרישות של גאספריני ... חייב לציין. הן ברכש והן בהארכות חוזה. כולי תקווה שד'אמיקו נכנס כעת לתפקיד הוא ייקח את גאספריני לשיחה ויסביר לו שהוא יכול להביא לו ברכש אופציות מגינים יותר טובות וגם יותר זולות משחקן חלש עם חוזה של 6 מיליון יורו שכר (3 מיליון נטו) לשחקן שלא תורם כמעט כלום וגם אין אף אחד בעולם שבעוד שנה ייקח מאיתנו את החוזה היקר הזה... אפילו בלי דמי העברה. אין אף קבוצה אחרת בעולם שתשלם לשחקן הזה משכורת כזו. זה טירלול. אתה כובל את עצמך לשחקן פשוט עד תום החוזה הבא/ החדש הזה שתחתום איתו.
שאלה קשה וואחאד פלונטר נוסף ברומא של גאספריני - זו שאלת דובביק. מה לעזאזל עושים איתו? -שחקן שנקנה ב 40 מיליון. עם משכורת עתק... איו אף קבוצה שמוכנה לקחת אותו בעסקה שהיא מעבר להשאלה בחינם עם אופציה ל10 מיליון. במקרה הטוב. אם גאספריני לא היה שונא אותו כל כך, הייתי אומר בוא נשאיר את האוקראיני לפחות עד ינואר ונראה אולי לפתע הוא ייפרח. יחזור לעצמו. אבל גאספריני ממש שונא/לא מעריך אותו. הוא לא ייתן לו לשחק אפילו לא חילוף חמישי לבזבוז זמן דקה 90.
מניה בצלילה, לחתוך הפסדים. זה לא עוד שחצי עונה שהוא מתייבש על הספסל תתרום לערך שלו. גם אני תומך בכך שהוא צריך לקבל צ'אנס נוסף.
רומא מבקשת עליו 50 וקצת. לדעתי אם הוא לא היה שחקן נבחרת צרפת אולי זה היה משקף את המחיר שלו. שאמור להיות יותר גבוה. בגלל שהוא כן שחקן נבחרת צרפת.. דבר שמהווה pedigree מסויים בכדורגל העולמי. אבל, בכנות, אני מתנגד למכירה שלו גם אם יציעו 60. -לקח לנו המון זמן עד שמצאנו שחקן כזה לבלטה הזו. המון זמן… המון כשלונות… שנים על גבי שנים זה השחקן שחיפשנו וייחלנו לו. ואכן, כשהוא לא משחק רומא היא חצי קבוצה ויהיה קשה מאוד למועדון כמו רומא להחליף אותו. גם אם יתנו כאמור 60. במקום להציע הארכת חוזה לכל מיני הרמוסו ו כריסטאנטה יימח שמו, וצ’ליק ופלגריני ודיבאלה שלא כשיר חצי עונה בכלל, הייתי מציע לקונה הארכת חוזה עם תוספת. -לא להם.
60 על קונה זה נו בריינר מבחינת רומא, עם כל הכבוד כמו שעכשיו הוא בתקופה טובה, פציעה אחת משמעותית (שזה יכול לקרות אצלו) והמחיר נוחת דרסטית. ב-60 מיליון רומא יכולה לחזק 3-4 עמדות בסגל.
אין את מי להביא. אתם לא מבינים. אין את מי להביא. לרומא אין כוח משיכה לכוכבים שהם תוצר מוגמר. זה עוד פעם להביא איזה פוטנציאל שמקווים שיתפתח, בשוק בועותי מטורלל בסכומים מטורללים, ש 70 אחוז מהזמן הוא מגיע ונכשל. קונה רוצה ללכת? אז יושבים נותנים לו הארכת חוזה. פותחים את הארנק. שולחים אוהדים לשבת לו מול הבית. ולמרר בבכי. משנים את דעתו. זה עוגן.