בסדר אבל עדיין יש מדרג. שחקן כמו קונה - אותו שחקן עם אותן תצוגות כעת בנבחרת - אם היה משחק בפריימרליג: המחיר שלו כעת היה מעל 80. קל. הנה טונאלי הלכו מכרו לי אותו ב 110 מיליון רק עכשיו לפני שבועיים. שחקן כמו קונה - אותו שחקן עם אותן תצוגות כעת בנבחרת - אם היה משחק באינטר/יובה: אותו שחקן אותם ברכיים אותן תצוגות בדיוק: היה נמכר לפריימר ליג בפחות מ 70? זה מה שאני מבקש. -70. לא ביקשתי 80 ומשהו. כמו שאם טוטנהאם או אנא ערף היה מוכרת. ובטח ובטח שלא 50 ומשהו כמו שהחמורים ברומא הולכים למכור. --------------------------------------------------- לונג סטורי שורט, בסופו של יום אין מה לעשות. זו טענתי. אתה לא יכול למכור את הכוכבים שלך בשליש מחיר הנחה, -ואז ללכת לקנות שחקנים מצרפת שלא קרעו זוג נעליים ב 40 מיליון יורו. ולא שחקנים שירדו ליגה עם ווסטאהם ב 55 מיליון יורו. אתה חייב למכור במחיר מקסימלי אם אתה רוצה לקנות במחיר מקסימלי. זה הכל.
אם היה משחק בפרמייר ליג זה מינימום 80 כשאתה משחק ברומא שמגרדת את המקום הרביעי במחזור האחרון המקסימום שתקבל הוא 60 וגם זה עם בונוסים (זה גם יוצר לרומא רווח מצויין בספרי החשבונות). לונג סטורי שוט - רומא לא באמת יכולה לעמוד בדרכו של קונה אם הוא יבחר ללכת והסיכוי שקבוצה כלשהיא תוציא עליו סכום של 70 מיליון אירו הוא קלוש עד לא קיים. רומא יכולה לבחור מה לעשות עם הכסף - או לקנות ביוקר שחקנים מהפרמיירליג או ללכת למקומות בהם היא מצאה את קונה ולקנות משם.
+1 על לא לקנות שחקנים מהפריימרליג. אלא אם כן זה בסוף החלון כשהחבר'ה באי הבריטי נואשים ומתגמשים - זה טירלול. אני מבין ש- מאלן רוצה את סמרוויל חברו ההולנדי. ואני מבין שבגלל זה גאפסריני גם רוצה אותו. -אבל זה מחיר מוגזם בשביל רומא. הימור גבוה מידי. אם השחקן לא מצליח ברומא זה ברדק שאנחנו נאכל ו-יסנדל אותנו כמה שנים טובות. אני הייתי הולך על הבלגי הצעיר של אייקס מכנף שמאל. כשרון גדול. מסארה כבר גישש עליו בינואר. להבנתי אייקס מבקשים 40. אם אפשר להוריד ל 30 ומשהו זה אחלה. אם אי אפשר - גם טוב. מה גם שהשכר שלו יהיה נמוך מסמרוויל. זו עסקה יותר שפויה למועדון עני כמו רומא.
אני הייתי הולך על לוריינטה , שחקן מוכח בליגה , למה צריך ללכת לחפש הרפתקאות בליגות דרג ג או לשלם הון תועפות לפרמייר ליג על שחקן שנתן 5 שערי ליגה? כמו שטל אמר אם זו עסקת מאלן בסוף החלון אז אהלן וסאהלן אחרת אין צורך...
ההחלטה להתעקש על סאמרוויל הולכת להיות מגוחכת, בהנחה שהם כן יצליחו לסגור אותו, הוא בחיים לא שווה 50 מליון, זה לא רק הסכומים ההזויים שמפריעים לי, איפה בדיוק הוא ישחק? 50 מליון? אין קיץ וילון העברות אחרי ההחתמה שלו? כל שאר השחקנים שיגיעו זה כולם התפשרות כי לא יהיה כסף? יש עוד 5-6 עמדות שצריך לחזק, מה הטימטום הזה וללכת על שחקן בינוני בקבוצה בינונית בסכום כזה. באמת איזה החלטות מקבלים שם
מאלן רוצה את סאמרוויל. לצידו. מעבר לכך ששניהם הולנדים הם חברים ברמה האישית כנראה. היות ומאלן זה השם הראשון שגספריני כותב על הלוח - אז גאספריני גם כן אימץ את הרצון והבקשה הזו. והוא בעצמו דוחף ולוחץ לעסקה. (הוא מעריך שהרקע האישי הנ''ל יביא לשיתוף פעולה מניב ביניהם). אחרי שמסארה וראניירי סולקו על ידו - אין היום ברומא מישהו שישים ברקס לרצון של גאספריני. יחד עם זאת אני חושב שברור לכולם שרומא מתאבדת על הרכש הזה. כי המספרים מטורללים. זה יהיה צל''ש או טר''ש. אם השחקן יתאקלם טוב והתחזיות המתוכננות יתגשמו - מקצועית יהיה חוד ברמה של מאבק על סקודטו. אם השחקן יתאקלם רע - יהיה קטסטרופה. רומא תצטרך לשאת את העול הכלכלי הזה עוד כמה שנים טובות. (מונצ'י סטייל) נ-ב: אם רומא מוכנה לשים 50 מיליון על השולחן, זה אומר שהוגשה להם הצעה קונקרטית רשמית על קונה. ולא סתם גישושים.
יאפ, אבל מצד שני נחמד שמוכנים כן להוציא כסף. שחקן שקונים במחיר כזה צריך לקחת בחשבון שאם לא יישאר 2-3 שנים לפחות יהיה הפסד.
הפסד מקצועי, אם הוא נותן עונת שיא ונרכש חזרה על ידי קבוצת צמרת פריימר ליג זאת כנראה תיהיה עסקה כלכלית נהדרת. נחמד שמוכנים להוציא כסף אבל חשוב לזכור בשנים האחרונות היו לנו נפילות גדולות בשחקנים שהגיעו בסכומים הגדולים. אפשר להבין את החשש של האוהדים לגביו ובמיוחד שלא מדובר בסטט' יוצאות דופן.
אין שום סטטיסטיקה או הסבר מקצועי. שמניח את הדעת. שמתלווה לעסקה הזו. העסקה יוצאת לפועל: כי סמרוויל הוא חבר של מאלן. נטו. מאלן ביקש => גאספריני דורש. ואין מי שיתנגד. סה -טו. באיטליה בכלל וברומא בפרט - שחקני התקפה זרים שמגיעים לראשונה לארץ המגף בכסף גדול ובהרבה ציפיות (באופן בלתי נמנע. בגלל הכסף הגדול שהושקע בהם), בדרך כלל נכשלים. לצערנו זו עובדה. ------------------------------------------------------- הסוכן של רוגרי (שכידוע כיום באתלטיקו מדריד) מודה בקולו: רומא מעוניינת בו. אבל אתלטיקו רוצה שהשחקן יישאר. הוא לא בשוק. נוטינגהאם פורסט גם התעניינה בינואר. אך הוא לא היה בשוק אז. והוא גם לא בשוק עכשיו. אני הייתי בטוח שזה יהיה השחקן הראשון שגספריני יבקש הקיץ. עכשיו אני מבין למה זה לא קרה.
מסארה... -רצה את רווא מבולוניה. רצה אותו קיץ קודם וגם בינואר. בולוניה פשוט לא הסכימו למחירים נורמלים של סריהA. (אם יובה יצליחו להיפטר מניקו גונזלז לך תדע אולי מסארה כעת ירדוף אחריו שוב) אפרופו בולוניה - בטח אם רוכשים את סמרוויל בטריליון דולר ונגמר התקציב לכל דבר אחר - היות וצריך גם שחקן ספסל לעמדה הזו של קיצוני בצד שמאל: אני הייתי מנסה להביא מבולוניה את דומיניגז.
זה לא טירלול אלא זה טירוף מה שקורה פה עכשיו עם הסעודים. חחח לפחות ביטלו לו את הטיסה לרומא. עוד היה יכול להיות לנו פה כמו מלקולם בזמנו - שכולם מחכים לו בנמל והוא נוחת בברצלונה. חחחח האמת עוד מעט באל הלל או איך שלא קוראים להם - סמרוויל יוכל להיפגש עם מלקולם בעצמו... -ולשמוע ממנו את הסיפור מגוף ראשון.
מזל שיש קבוצות בסעודיה הצילו אותנו מרכש מביך. אבל זה כבר לא צליק, רומא מביכה את עצמה כל יום שעובר, מושכים ומושכים ומושכים, בסוף כמובן שנתפשר בסוף החלון. אני פשוט שונא את התקופה הזאת כל שנה, לא משנה מי מנהל את חלון ההעברות זה תמיד מחדל.