אני דווקא לא חושב שניפרד מווסלי הקיץ, כי בכל-זאת מדובר בשחקן צעיר שהראה דברים יפים בעונה הראשונה שלו בלבן וגם ביורו האחרון(אז, באותם משחקים, חשבתי לעצמי - 'איזה מזל יש לנו שווסלי שלנו, כי אחרי היורו הזה אם הוא היה נשאר באייקס, התחרות עליו הייתה מאוד קשה'), מה שכן - סניידר ייתקשה מאוד למצוא מקום קבוע בהרכב בעונה הבאה, גם בגלל השחקנים שעתידיים לבוא וגם בגלל שרשרת הפציעות והיכולת הירודה. אני חושב שסניידר השנה כן שיחק מספר משחקים בעמדה האידיאלית עבורו ולמרות זאת לא עשה שום דבר מיוחד. הוא יכל להפיק מעצמו יותר - עוד מסירות סטייל הבישול לרובן נגד בילבאו(הבישול היחיד שלו העונה), מעבר מהיר להגנה להתקפה בעזרת פעולה טובה, או בעיטה חדה לשער כמו נגד בילבאו בברנבאו. דה לה רד - הלוואי שיחזור. אבל אני לא מאמין שפלורנטינו בונה עליו. בנוגע לרמת המשחק, אז גם עם שני קשרים לא מדהימים במרכז השדה, הקבוצה צריכה וחייבת לשחק כדורגל הרבה יותר טוב. מקאללה לא היה עושה דברים מדהימים בהתקפה אף פעם(לא יותר ממה שלאס עושה), וגם כשרדונדו עזב הצלחנו לשחק כדורגל מעולה, כדורגל כמו באגדות. ברור שיש הבדל מבחינת השחקנים - רובן וסניידר למשל הם לא פיגו וזידאן, אבל בכל-זאת. דבר שמאוד מפריע לי בקבוצה הנוכחית זה שאין חיבור בין השחקנים, אנחנו כל פעם מנצחים משחקים או יוצרים מצבים רק בגלל הברקות אישיות של רובן או היגואין. מהלכים כמו השער נגד וולנסיה בברנבאו, אז רובן עשה דריבל יפה ומסר להיגואין, אנחנו כמעט ולא רואים. אנחנו לא קבוצת כדורגל אלא 11 שחקנים שאין ביניהם הרבה קשר. ולאורך זמן זה לא יעבוד. השיא שעשינו, אז הוא נחמד, אבל חוץ מהעובדה שהוא נעשה בשנה כזאת, בה הקבוצות בליגה מאוד חלשות, הווא לא ממש שווה משהו, אז גם אני בטוח שלא נצליח לשדרג אותו, כי בפיחואן אנחנו לא ננצח.
כל עזיבה של שחקן תגיע אך ורק אם יגיע תחליף הולם. ווסלי סניידר לא שחקן לספסל ולא שחקן שצריכה להיות לו תחרות קשה על ההרכב, בדיוק כמו שצ'אבי ואינייסטה בטוחים בהרכב של ברצלונה כך סניידר צריך להיות בטוח בקבוצה בה הוא משחק, הפיכה של סניידר לשחקן רוטציה (למעשה בתקופה האחרונה הוא כזה) לא תטיב לא עמו ולא עם הקבוצה. אין לאינייסטה, ג'רארד או קאקה תחרות על המקום ההרכב, כך גם צריך להיות עם ווסלי, השאלה היא האם הוא ראוי למקום הזה בהרכב של ריאל מדריד. היכולת בעונה שעברה וביורו הייתה מצויינת ובהחלט חשבתי כמוך, הוא הסיבה העיקרית שהלכתי עם הולנד בטורניר הזה (הסיבה השנייה היא ארגונייס) והגעתי לעונה עם הרבה ציפיות, הפציעות מקשות מאוד על המשחק שלו והוא מסרב לצאת מהן ולחזור לכושר של היורו והעונה שעברה. אני לא יודע עד כמה ווסלי סניידר נמצא בתוכניות של ולדאנו ופלורנטינו, אני בהחלט אעדיף לראותו בהרכב בכושר טוב מאשר לראות כל שחקן אחר משחק שם אך כרגע אני לא אופטימי לגביי הסיכויים שלו לחזור לשחק בעמדה הזאת. לגבי דה לה רד, נחכה ונראה, במקרה שלו אני דווקא כן אופטימי. השמועות האחרונות מדברות על סיכום של קנאברו ביובנטוס לעונה הבאה ועל התעניינות של ריאל מדריד בגונזלו גודין מויאריאל. גם בהגנה צפוי לנו קיץ מעניין..
פאביו קנבארו:"כולם יודעים שהייתי שמח לחזור ליובנטוס" http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/21/futbol/equipos/real_madrid/1240305822_0.Xxx בלמה האיטלקי של ריאל מדריד השלים ככל הנראה עם העובדה שחוזהו, המסתיים בתום העונה, לא יוארך. לפי הדברים שאמר היום בראיון לעיתון האיטלקי 'טוטוספורט', ניתן להבין שהסיכויים שימשיך בקבוצה בעונה הבאה שואפים לאפס. השחקן צפוי לשוב ליובנטוס שמנהלת איתו משא ומתן. הנה דבריו המלאים: "יכול להיות שהעתיד שלי הוא לא בריאל מדריד. אני מבין את זה, מקבל את ההחלטה ומכבד את המועדון. בזמן הזה של העונה, שהוא קריטי והקבוצה מתמודדת על האליפות, אני ממש לא רוצה לגרום לבעיות. "יש משא ומתן עם יובנטוס, אבל אני לא מתעסק בזה. אני משאיר את העניינים האלו לסוכן שלי וכשיהיה משהו רציני ממש הוא יודיע לי ואני אהיה מוכן לחתום. "כולם יודעים את זה שהייתי שמח לחזור ליובנטוס. היו לי שם שנתיים נפלאות במהלכן זכיתי באליפיות ואי-אפשר לקחת את זה ממני ומהקבוצה. "אני לא חי על הירח! אני יודע שאנשים ציפו ממני להשאר במקום הזה ברגע קשה, ואני יודע שיכול להיות שהם התאכזבו והם עדיין כועסים. אבל אני הסברתי כבר אלף פעמים מה קרה. אני לא מודאג. אני אדבר עם אוהדים והכל יהיה בסדר "
קלדרון פותח את הפה על כל העולם ואישתו גם היום, אין שום טעם לתרגם הכל. הנה כמה מציטוטיו המעניינים, "הרבה אנשים רוצים שאני אחזור להיות הנשיא", "פלורנטינו רוצה להיבחר ללא בחירות", "פלורטינו לא רצה שראול וקסיאס ימשיכו בריאל מדריד", "אני לא מתחרט שהבאתי את ברנד שוסטר על אף שהרבה אנשים היו נגד המינוי שלו", "היה לי קשה לראות את שוסטר עוזב כיוון שנתתי לו הכל, הוא היה לפני כן מאמן דרג ב'" "ברנד שוסטר לא היה מסוגל לשלוט בקבוצה", "שוסטר רצה שנתחים את סביולה שבסופו של דבר לא שיחק אצלו", "שוסטר התעקש על הגעתם של פאולסן ופביאנו. הוא רצה כמוני את ססק אבל הקבוצה שלו לא הסכימה למכור", "ולנסיה דרשה 80 מיליון יורו עבור דויד ויאה", "העבודה הושלמה, אחד השחקנים הטובים ביותר בעולם יחתום בריאל מדריד אם הנשיא הבא ישלם את הסכום שסוכם", "כנראה שלפרגוסון יש בעיות גדולות בחייו האישיים, זה נראה שהאדם מיוסר".
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/04/21/futbol/1adivision/1240247269_extras_portada_8.Xxx אז בריאל מדריד מרוצים מאוד מהניצחון שהושג ברגע האחרון אמש, אבל הקבוצה תגיע למשחק בפיחואן בשבוע הבא בפרט ולהמשך העונה בכלל עם לא מעט בעיות: * אריאן רובן מתח אתמול את שריר התלת-ראשי ובתקשורת הודיעו שהוא ייעדר למעלה משבועיים - כמובן שהוא יחמיץ גם את הסופר-קלאסיקו. פפה צפוי לספוג עונש כבד יותר מהרחקה למשחק אחד, בעקבות האלימות והקללות כלפי השופט, כך שגם הוא לא ישחק כנראה בסופר-קלאסיקו. * מה שכן, על הצהוב החמישי שספג אמש לא בצדקגונזאלו היגואין, הקבוצה תערער, כך גם לפי דבריו של חואנדה ראמוס. לפחות משהו מרגיע - באתר הרשמי של הקבוצה דווח שפאביו קנבארו הוחלף אתמול מטעמי מנוחה והוא בסדר גמור. תגובות לאחר המשחק: לאחר המשחק, שהוא יותר רגוע, התראיין פפה לתקשורת והמשפט המרכזי היה:"עשיתי משהו לא יפה, אני צריך להיענש, אבל אני לא אלים". http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/04/21/futbol/equipos/real_madrid/1240348908_extras_portada_0.Xxx המאמן חואנדה ראמוס טען לאחר המשחק:"פפה בעט באוויר ולא בשחקן של חטאפה אני בטוח שבוועדה ייראו את האירוע כמה פעמים ויבינו שפפה איבד אומנם את קור הרוח אבל לא בעט באף אחד". עוד אמר המאמן:"ריאל מדריד הראתה אופי ולא בפעם הראשונה. נכון, זה היה מאוד קשה ומורט עצבים, היה שלב שהיינו כבר למטה, אבל יש לנו את האמונה והצוות החזיר אותנו למצב טוב. עדיין יש לנו סיכוי לזכות באליפות. אנחנו נערער על הצהוב של היגואין כי בהחלט לא הגיע לו. רובן לא היה בשיאו אבל רציתי להכניס אותו במחצית השנייה. אני מקווה שהמצב לא יהיה גרוע יותר". גונזאלו היגואין לא היה יכול למחוק את החיוך מהפנים לאחר שער הניצחון, וכשהוא כולו נרגש אמר לתקשורת:"השער שלי פחות חשוב, העיקר שהקבוצה ניצחה. כל עוד יש סיכוי ריאל מדריד לא תוותר. זה היה משחק מאוד חשוב והיה לנו מאוד קשה. היה לי את האומץ לבעוט ברגע האחרון ובהחלט לקחתי הימור, אבל אין מאושר ממני כי זה הצליח". http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/04/22/futbol/equipos/real_madrid/1240350874_extras_portada_0.Xxx פדג'ה מיאטוביץ, המנהל הספורטיבי של הקבוצה, סיפר שהשער של היגואין כמעט עשה לו התקף לב. לאחר המשחק הוא אמר:"ריאל מדריד לא מוותרת על שום דבר, היא תילחם עד סוף העונה. אנחנו מקווים שיהיה לנו מזל. במשך לא מעט דקות השחקנים היו עצבניים ולכן דברים לא החליטו. הקבוצה הראתה אתמול אופי בסופו של דבר וזה חשוב מאוד. ניצחנו בשיניים אבל ככה זה היה הכי מתוק. היינו במתח עצום באיצטדיון ובשער של היגואין כל-כך שמחתי, כמעט קיבלתי התקף לב. עם כל ההתלהבות, עכשיו צריכים לשים את זה בצד ולחשוב רק על המשחק נגד סביליה. אנחנו מקווים להגיע לשם כאשר הפער הוא שלוש נקודות". איקר קסיאס התראיין גם הוא ואמר את הדברים הכי מעניינים :"אנחנו יכולים לשחק טוב יותר וגם גרוע יותר, אבל יש משהו מיוחד בריאל מדריד. ריאל מדריד חייבת לשחק בשביל התארים אבל גם בשביל הכבוד והגאווה העצומה שלה. אנחנו רוצים להילחם עד הסוף כי אנחנו היחידים שיכולים למנוע מברצלונה לזכות באליפות. אנחנו סובלים יותר מידי בדרך לניצחונות אבל זה היה שווה. חואנדה ראמוס אמר לנו שעם כל הכבוד לחטאפה, אנחנו עשויים לאבד נקודות במשחקים קשים כמו נגד ברצלונה, או סביליה וויאריאל בחוץ, אבל לא נגד חטאפה בבית. אנחנו ברי מזל שניצחנו וצריך לעבוד על הנקודות החלשות". קסיאס גם לא התבייש להגיד שפפה לא עשה פעולה שמתאימה לשחקן של ריאל מדריד והוא היה צריך להתנצל על כך. כותרות העיתונים: שער האס http://www.as.com/img/portadag_220409.Xxx "הקבוצה הביאה נס". שער המארקה - http://img524.imageshack.us/img524/2232/g0422.Xxx "היגואין וגוטי החזירו את הקבוצה לחיים. ברצלונה מרגישה מאויימת. זה היה אדיר".
דה ז'ה וו http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/22/futbol/equipos/real_madrid/1240399868_0.Xxx זה מה שמרגישים הבוקר בריאל מדריד אחרי שמתברר להם שרובן גם הוא יעדר מהקלאסיקו (ייעדר לפחות לשבועיים) בעקבות מתיחה חזקה בשריר התלת-ראשי.כזכור גם לקלאסיקו הקודם הגיעה ריאל כפצועה וחבולה. בנוסף לרובן שיחמיץ את הקלאסיקו בעוד שבוע וחצי יש גם את סניידר שנפצע עוד בשבת , ואליהם כמובן גם האגרופן פפה . ריאל עירערה על הצהוב שקיבל היגוואין בפנדל שלא נשרק לריאל ובו החלוץ הארגנטינאי קיבל צהוב על התחזות. ביום שישי תדון ועדת התחרויות על הצהוב של היגוואין ועל משך הההרחקה של פפה , במארקה מעריכים שזה יהיה לשישה משחקים בלבד.
כנראה שהביקורות והעלבונות שספג מאנשי חטאפה ומשאר חובבי הכדורגל, נכנסו עמוק לליבו של פפה. שימו לב מה אמר היום השחקן לתקשורת: http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/23/portada/1231789578_0.Xxx "אין לי חשק לשחק כדורגל". בנוסף אמר השחקן - "עשיתי טעות, לא שלטתי בעצמי באותן דקות. זו תקופה קשה מאוד בשבילי. אם אני אראה שאין לי דרך לחזור לשחק כדורגל, אני אפנה לדרך אחרת. העונש הגרוע ביותר שיכול להיות לי זה מה שאני עובר עכשיו". פפה הודה שבכה אך הדגיש שקיבל תמיכה מלאה מהקבוצה, הצטער שוב על המעשה שעשה והדגיש שהוא מתכוון לדבר גם עם השחקנים של חטאפה. הנה הראיון הקצר שלו למארקה: http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/23/futbol/equipos/real_madrid/1240438987_0.Xxx עכשיו, אחרי שעברו כמה שעות טובות מהאירוע, מהי הרגשתך? "אני מרגיש עדיין מאוד לא בנוח, אני מאוד עצוב. אני מרגיש שעשיתי משהו שייפגע בי מאוד לגבי העתיד. אני מתנצל מכל הלב בפני השחקנים, המועדון והקהל. עשיתי מעשה שלא יעשה, זו הייתה טעות חמורה". איזה הסבר אתה יכול לתת למה שעשית במהלך המשחק? "אני ראיתי את ההילוכים החוזרים בבית ובכלל לא הבנתי מה עשיתי. איבדתי שליטה על עצמי במשך כמה דקות. כל-כך רציתי שהקבוצה תנצח כדי להישאר בתמונה בקרב על האליפות, ולכן לקחתי קשה את מה שקרה, הפנדל מאוד תיסכל אותי. כדורגל זה דבר שמאוד קרוב אליי, אני תמיד רוצה לנצח. אנ יודע מה חשוב לי ומה שעשיתי היה ישר. רציתי לנצח את המשחק כי אני אני מרגיש שהמועדון הוא כמו הבית שלי. היינו צריכים שלוש נקודות, ראיתי שהדברים הולכים כל-כך מסובך." "זה היה הלילה הארוך ביותר של החיים שלי. אני מעולם לא הרגשתי ככה לפני ואני מקווה שאני אף פעם לא ארגיש ככה שוב. נרדמתי אחרי 5 בבוקר והתעוררתי בשעה 8 בבוקר, לא יכולתי לישון כמו בן-אדם". נראה שלקחת את העניין מאוד קשה. בכית? "אני אשקר אם אומר לכם שלא. הזלתי קצת דמעות, אבל אני בר מזל שיש אנשים סביבי כדי לתמוך בי. אני בטוח זה לעולם לא יקרה שוב כי אני רוצה להגדיר דוגמה טובה לילדים שלי. העונש הכי גרוע שאני יכולה לסבול זה מה אני עובר בימים אלה". האם אתה מתכוון לבקש סליחה משחקני חטאפה? "בהחלט כן. כבר דיברתי עם אנשי המועדון וביקשתי שישיגו לי את המספר שלהם. אני רוצה לקבוע איתם פגישה ולהתנצל בפני קאסקרו, אלבין וגם בפני המשפחות שלהם. זה חשוב לי". חבל לי מאוד על פפה. הוא נתן עונה טובה בסה"כ. ומבחינתו האישית, זה כתם, לא יישכחו לו את הדבר הזה, זה היה מכוער ומיותר. אבל רואים שפפה הוא בן-אדם אחר, רגיש. ברגעים האלה אני אפילו קצת מרחם עליו. * ולקראת המשחק נגד סביליה כמובן שיש עוד חדשות רעות: הונטלאר התאמן היום לבדו וגבריאל היינצה הסתפק בפעילות בחדר כושר, כך שהשניים בספק למשחק. * מרסלו נתפס על ידי הצלמים של המארקה כעושה תנועה מגונה לקאטה דיאז, בלמה של חטאפה, מייד לאחר שריקת הסיום. מרסלו התראיין בעניין והתנצל כמובן על הטעות שעשה. השחקן אף הוסיף שהוא יבין אם המועדון ימצא לנכון לקנוס אותו.
דרך יפה לנסות שיפחיתו בעונשו. http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/04/23/futbol/equipos/real_madrid/1240486754_extras_portada_2.Xxx בריאל מדריד עובדים בדרך יפה כדי להמנע מהשעיות של שחקניהם , אחרי שפפה "התראיין" (אני בטוח שהוא לא יזם את זה והוא עושה הצגה, ההנהלה ביקשקה ממנו לדבר בעיתון כדי שיפחיתו את עונשו) במארקה באו היום גם למרסלו שנתפס עושה תנועה מגונה לקאטה דיאז בלם חטאפה , יכול להיות שבועדת ההתאחדויות ישקלו להשעות את מרסלו למשחק הבא עקב הדבר הזה כי קרו מקרים בעבר , אבל מרסלו "רץ" ישר למארקה והתנצל וכמובן אמר שהוא מוכן לקבל אפילו קנס מהמועדון על מה שעשה.
אוי נו חלאס עם הבולשיט, מארקז דרך על פאטו בגמר גביע העולם לקבוצות והיתנצל, מישהו באמת קנה את זה? אני לא קניתי את זה ואין לי ספק שמארקז עשה זאת בשמחה ובזדון, יש המספרים שהוא גם לחש לפויול לפרק את הילד בטענה שהוא צוללן ושהוא לוחש יותר מידי דברים לאוזניו אם אתה מבינים. פפה הוא שחקן מגעיל ומלוכלך והוא ומרסלו רצים לעיתונות כדי לשחק אותה מסכנים ועצובים, אבל האמת היא שהוא עושה את הדברים האלה בקטנה משחק אחרי משחק, הפעם זה תפס את העיניים של כל העולם, זה ההבדל היחיד, ויחי ההבדל הזה. אסור לרחם, אסור אפילו לסלוח, צריך לתת לו השעיה של לא משחקים-אלא חודשים. זאת אשכרה תקיפה, השחקן צריך לתבוע לו את התחת בלי קשר לכדורגל. אם הוא יפרוש זה צריך להיות יום שמחה וששון בכדורגל העולמי ולא לצער, כי עם כל הכבוד-יש דברים ששווים יותר מיכולת, וזה לא שפפה הוא איזה סופרסטאר כמו שמנסים להפוך אותו, רעדו לו הביצים כמו שצריך באנפילד ואין לי ספק שהחלוצים באירופה בשנים הבאות ישאירו אותו הרבה פעמים עם התחת חשוף...
ירדן , הרחקה לחדושים זה לא מספיק כי עוד חודש נגמרת העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל אל תשמח , פפה לא יפרוש ולא בטיח.
הראל, אני משוכנע שאם השם פפה היה מוחלף בשם מארקז, פיקה או טורה היית משתכנע ומאמין לכל מילה שהוא אומר כיוון שהוא שחקן של ברצלונה. פפה שחקן של ריאל מדריד ואתה נטול אובייקטיביות פה ומעוניין ברעתו המקצועית של פפה. אני כלל לא חושב שהכל הצגה, אפשר לראות שפפה איבד את העשתונות במעשיו ואפשר להבין עוד יותר את הזעזוע שהוא חש כתוצאה מאותו איבוד עשתונות. פפה יקבל כל עונש, מה שחשוב לו כרגע זה בכלל לו כמה משחקים בחוץ הוא יקבל. הוא מבין את חומרת מעשיו ומצטער עליהם באמת, שחקנים בעלי שמות גדולים מפפה עשו מעשים כמוהו פחות או יותר ולא הביעו אפילו לו אחוז אחד של חרטה ממה שהוא מביע. ירדן, נראה לך שפפה היה שמח לקבל את ההרחקה?. נראה לך שהוא נהנה לתקוף את שחקני חטאפה?. אתה מגזים בתגובה שלך, המעשה שעשה פפה היה חמור אבל ראינו חמורים ממנו בכדורגל. אם הוא יפרוש זה צריך להיות יום עצוב, בחיים לומדים מטעויות ועם כל הכבוד למעשיו - הם לא מצדיקים הרחקה של חודשים ולא מצדיקים פרישה מכדורגל. אתה כותב כמו יפה נפש למרות שאתה כלל לא כזה וזה צבוע בעניי. אתה נתפס לדעה שלך כיוון שמדובר פה בפפה והמעשה שהוא עשה היה לא ספורטיבי. אם מארקז היה פורש זה היה עבורך יום שמח?, אם מסי היה מקבל חודשיים בחוץ עקב היריקה שלו על שחקן כלשהו (שחכתי את שמו כרגע) היית שמח?. ההודעה שלך היא אחת הצבועות ביותר שראיתי בתקופה האחרונה וזה לא מתאים לך, אני תופס ממך אדם אובייקטיבי.
לא לא , כל שחקן שהיה עושה את זה גם אם הוא קאטלוני מגיע לו להיות מורחק חודשים זה פשוט ביזיון מה שהוא עשה לא מספיק הבעיטה הראשונה באה הבעיטה השנייה ואח"כ בא גם אגרוף. זה פשוט איבוד אשתונות של בן אדם אוטיסט לא של שחקן כדורגל .ובטח לא של בן אדם שאמור להראות דוגמא לאחרים.
אפילו אם פפה לא יפרוש,ריאל צריכה להעיף אותו. אף פעם לא אהבתי את המשחק שלו,ואני אחד שרואה כל מחזור בליגה הספרדית. אחרי המקרה הזה,בהחלט הגעיל אותי. נכון,שחקנים עושים טעויות,אבל זה כמו הקש האחרון על גב הגמל,לפי דעתי הוא שחקן שגם מבחינת יכולת לא צריך להיות בריאל.
אני לא יודע כמה משחקים של פפה אתה ראית(גם בעונה שעברה 'בחנת אותו'?, אבל הוא בלם עם פוטנציאל עצום. השנה הוא הציג יכולת טובה מאוד כל פעם ששיחק. הדרבי הראשון בקלאדרון למשל היה משחק מושלם מבחינתו, אותו דבר אפשר לומר על הסופר-קלאסיקו בקאמפ-נואו בשנה שעברה. הוא יכול להיות אחד מהטובים בעולם בעתיד. יש לו מהירות, משחק ראש והוא פיזי. אני גם חושב שהוא כל הזמן דוחף קדימה ויש לו כדרור טוב יחסית לבלם(זה בונוס). הבעייה איתו שלא תמיד הוא משחק עם מספיק אחריות, ובינתיים הוא היה רע בליגת האלופות בשלבי הנוק-אווט: אדום נגד רומא בגומלין בברנבאו לפני שנתיים, וביזיון באנפילד. אני מאמין שהוא ישתפר עוד יותר ויתבגר גם מבחינת התנהגות. וגם אם פפה לא יהיה אחד מהשורה הראשונה, הוא כן ראוי להישאר בריאל מדריד. בעונה הבאה הפרשה תיהיה מאחוריו והוא יהיה בסדר גמור.