https://x.com/i/status/2011442863658131888 נראה לי שאם שר החוץ של אירן משתמש בציוץ שלך בשביל תעמולה למען המשטר, זה לא טוב.
בואו נאמר זאת כך, אם האירנים בעדינו אין שום בעיה שהם ידעו שאנחנו עוזרים להם. אם הם נגדנו אז שישארו בבתים שלהם, אין שום נחיצות להפיל את חמינאי בשביל אותו הדבר. הפרסום של מורג, שאני מניח שיש מישהו מסויים שעומד מאחוריו, לוקח בחשבון את האפשרות הראשונה, שהאירנים בעדינו, אם כך לא רק שהם לא יתנגדו לתמיכה ישראל זה אפילו יתן להם בוסט.
https://x.com/yinonmagal/status/2010994213350252607?s=46 יש לי כידוע ביקורת על בג״צ מפה ועד הירח וגם ארסית מאד, להגיד שה-7 באוקטובר קרה בגלל שהכניסו חולים מעזה זה שטות מוחלטת וגם ינון מגל יודע שזאת שטות מוחלטת אבל בונה על זה שיש מספיק אדיוטים שיקנו את זה, אבל אם אפשר גם להסיר אחריות מביבי על ה-7 באוקטובר וגם להפיל את זה על בג״צ מה רע
אה אז עכשיו פלדשטיין שקרן? לפני רגע התייחסתם אליו כאילו הוא האפיפיור https://rotter.net/forum/scoops1/929478.shtml
https://m.youtube.com/watch?v=ktaU_tTyW7A&pp=0gcJCTIBo7VqN5tD מוניות שירות זאת רעה חולה שמזמן היתה צריכה להיעלם מהעולם. במקום לתת מילה טובה לממשלה שהכחידה את המפגע הזה מאשימים אותה שהיא מתנכרת לשכבות החלשות. תרעלה על סטירואידים
כן, להראות אנשים, אזרחים, שמתלוננים על שירות שנכחד, אין לו תחליף ובהיעדרו נוצרת פגיעה לחייהם - זה להיות תרעלה.
מוניות שירות זה תחבורה של עולם שלישי וכל אחד עם טיפת הבנה בתחבורה ציבורית הסכים שצריך להעיף אותם מהכבישים. ערוץ שמתיימר להיות רציני היה אמור להבין את זה במקום לשדר את הזבל המניפולטיבי הזה. במה הם שונים מערוץ 14 שהם מתנשאים עליו כל הזמן
לא יודע איך לומר לך את זה, אבל התחבורה הציבורית בישראל היא לא בדיוק עולם ראשון. ואם המדינה גם מעלימה את מוניות השירות וגם מותירה אזרחים בלי תחליף - הרי שבוודאי שיש מקום לדווח על כך. זה נקרא לשרת את האזרח במקום לשרת את השלטון, כפי שעושים בערוץ 14. אבל כבר הבנו מזמן שאתה לא יודע מה זו תקשורת אמיתית ולא רוצה תקשורת אמיתית.
שמספקים שירות שחופף בחלקו אך אינו מהווה תחליף מלא. אם לא היו מוניות שירות בארץ והיו מציעים להתחיל את זה, היה הגיוני לסרב. כאשר השירות כבר קיים עשורים והורגים אותו בלי לספק תחליף - תוך פגיעה באזרחים - זה לגיטימי לכל הפחות להעלות את הנושא. שוב, זו מלאכתה של תקשורת אמיתית.